Παρελθόν ο Τουρέ από τον Ολυμπιακό

Παρελθόν ο Τουρέ από τον Ολυμπιακό

1' 24" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Επεσαν χθες, μέσα σε καλό κλίμα, οι τίτλοι τέλους στη συνεργασία του Γιάγια Τουρέ με τον Ολυμπιακό. Με ανακοίνωση της πειραϊκής εταιρείας γνωστοποιήθηκε πως λύθηκε από κοινού το συμβόλαιο του 35χρονου μέσου, ο οποίος στην επιστροφή του στους «ερυθρόλευκους» είχε μόλις 5 συμμετοχές (222 λεπτά), καθώς δεν κατάφερε να πείσει τον Πέδρο Μαρτίνς πως μπορεί να διεκδικήσει μία θέση στην ενδεκάδα.

«Ο Γιάγια είναι και θα παραμείνει ένα σημαντικό μέλος της οικογένειας του Ολυμπιακού και έχει σημαδέψει την ιστορία του συλλόγου. Ο Ολυμπιακός τον ευχαριστεί για όλα όσα προσέφερε στην ομάδα. Ο Γιάγια θα παραμείνει αφοσιωμένος στον Ολυμπιακός και εύχεται στην ομάδα να επιτύχει όλους τους στόχους της. Φεύγει ως φίλος και οι πόρτες του συλλόγου θα είναι πάντα ανοιχτές γι’ αυτόν. Οι δρόμοι μας σίγουρα θα ξανασυναντηθούν», ανακοινώθηκε από την πειραϊκή εταιρεία.

Φερέιρα στο πλάνο

Μετά την παρουσία του σε Μπέβερεν, Μέταλουργκ Ντόνετσκ, Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα και Μάντσεστερ Σίτι, ο 35χρονος μέσος θα αναζητήσει εκτός Ευρώπης τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Την ίδια ώρα, οι «Πειραιώτες» αναμένεται να έχουν αποκτήσει επιθετικό έως το τέλος του μήνα, με τον Φακούντο Φερέιρα της Μπενφίκα να βρίσκεται ψηλά στη λίστα των στόχων τους.

Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια του αυριανού κρίσιμου αγώνα με τη Μίλαν στο «Καραϊσκάκη», της 6ης και τελευταίας αγωνιστικής των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. Οι «ερυθρόλευκοι» θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους με μία προπόνηση που θα αρχίσει στις 17.00 στο γήπεδο Καραϊσκάκη. Μία ώρα νωρίτερα, ο Πέδρο Μαρτίνς και ο Ντανιέλ Ποντένσε θα παραχωρήσουν συνέντευξη Τύπου στο φαληρικό γήπεδο. Οι «ροσονέροι» θα μιλήσουν στις 20.00. Δεν υπολογίζεται ο τραυματίας Χασάν, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή των Χριστοδουλόπουλου και Ναουέλ. Η ιταλική ομάδα θα προπονηθεί το πρωί στο αθλητικό της κέντρο, στο «Μιλανέλο».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή