5 λόγοι για να αγοράσετε ένα Glamour Double Date της TUDOR

5 λόγοι για να αγοράσετε ένα Glamour Double Date της TUDOR

2' 45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το 2018 η TUDOR επανεξετάζει ένα κλασικό, κομψό μοντέλο της, που για τους φίλους της ελβετικής μάρκας δεν χρειάζεται ίσως πολλές συστάσεις. Το Glamour Double Date κυκλοφορεί πλέον ανανεωμένο και είναι πολλοί οι λόγοι για τους οποίους αξίζει να το αποκτήσετε.

1. Κλασικό design που αντέχει στον χρόνο

5 λόγοι για να αγοράσετε ένα Glamour Double Date της TUDOR-1

Η Tudor είναι μία παραδοσιακή ελβετική ωρολογοποιία, με μακρά ιστορία και εμμονή με τη λεπτομέρεια. Αυτό σημαίνει ότι δίνει ιδιαίτερη προσοχή στη σχεδίαση των ρολογιών της. Το Glamour Double Date φιλοξενείται σε μία ατσάλινη κάσα 42 mm. Είναι μία διάμετρος διαχρονική, ούτε πολύ μεγάλη ούτε πολύ μικρή, η οποία μπορεί να σταθεί επάξια στον ανδρικό καρπό άσχετα από την τάση που επικρατεί την εκάστοτε εποχή ως προς τα μεγέθη των ρολογιών. Διαθέτει διπλή στεφάνη με ωραίες καμπύλες που προσδίδουν στο ρολόι ευγένεια και κομψότητα. Το design είναι εντυπωσιακό αλλά και διακριτικό και συνδυάζεται με τρία βασικά στοιχεία που χαρακτηρίζουν την TUDOR: στιβαρή κατασκευή, στεγανότητα (μέχρι 100 μ. βάθος) και μηχανική ακρίβεια.

5 λόγοι για να αγοράσετε ένα Glamour Double Date της TUDOR-2

Το νέο TUDOR Glamour Double Date στον καρπό του David Beckham

2. Manufacture Μηχανισμός υψηλών προδιαγραφών

5 λόγοι για να αγοράσετε ένα Glamour Double Date της TUDOR-3

Για τα μοντέλα Glamour Double Date η Tudor δημιούργησε in-house έναν νέο αυτόματο μηχανισμό, τον Manufacture Calibre MT5641. Είναι η πρώτη φορά που ένας μηχανισμός της Tudor διαθέτει μικρά δευτερόλεπτα (στο 6) και μαζί μεγάλη ημερομηνία η οποία αλλάζει ακαριαία τα μεσάνυχτα κάθε ημέρας. Ο Calibre MT5641 έχει όλα τα τυπικά χαρακτηριστικά και το προσεγμένο φινίρισμα ενός μηχανισμού φτιαγμένου από το Α ως το Ω από την Tudor. Σατινέ και αμμοβολημένες επιφάνειες εναλλάσσονται στον skeleton ρότορα ενώ οι γέφυρες και οι πλάκες έχουν γυαλισμένες αμμοβολημένες επιφάνειες και διακοσμήσεις με λέιζερ.

5 λόγοι για να αγοράσετε ένα Glamour Double Date της TUDOR-4

Ο μηχανισμός είναι εφοδιασμένος με ελατήριο από πυρίτιο, το οποίο μένει ανεπηρέαστο από τα μαγνητικά πεδία, και προσφέρει 70 ώρες ενεργειακής αυτονομίας. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να αφήσετε το ρολόι στο συρτάρι την Παρασκευή το βράδυ και να το ξαναφορέσετε τη Δευτέρα το πρωί χωρίς να χρειαστεί να το κουρδίσετε!

3. Ακρίβεια χρονομέτρου από το COSC

5 λόγοι για να αγοράσετε ένα Glamour Double Date της TUDOR-5

Ο νέος μηχανισμός έχει και ένα άλλο πολύ σημαντικό προτέρημα: διαθέτει πιστοποίηση χρονομέτρου από το Επίσημο Ινστιτούτο Ελέγχου Χρονομέτρων της Ελβετίας (COSC), άρα προσφέρει υψηλότατου βαθμού ακρίβεια, καλύτερη των -2 +4 δευτερολέπτων την ημέρα που έχει ως απαραίτητη προϋπόθεση το COSC για να χορηγήσει τη συγκεκριμένη πιστοποίηση. Γύρω από το υποκαντράν των μικρών δευτερολέπτων μάλιστα υπάρχει η φράση "Chronometer Officialy Certified".

4. Ποικιλία σχεδίων

5 λόγοι για να αγοράσετε ένα Glamour Double Date της TUDOR-6

Η νέα συλλογή μοντέλων Glamour Double Date προσφέρει πολλές επιλογές σε ανοξείδωτο ατσάλι ή ατσάλι συνδυασμένο με κίτρινο χρυσό 18Κ, με μία ικανοποιητική γκάμα από λουράκια από δέρμα αλιγάτορα ή μπρασελέ από ατσάλι ή ατσάλι με χρυσό. Ομοίως, υπάρχουν πολλές και όμορφες επιλογές στα καντράν, με ή χωρίς διαμάντια: μαύρο με επιροδιωμένες ή επίχρυσες ενδείξεις ωρών, ασημί με επίχρυσες ενδείξεις ωρών, λευκή οπαλίνα με μπλε ενδείξεις, ή στο χρώμα της σαμπάνιας με επίχρυσες ενδείξεις.

5. Στενή συγγένεια με τη Rolex

5 λόγοι για να αγοράσετε ένα Glamour Double Date της TUDOR-7

Τέλος, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η Tudor είναι ουσιαστικά το «μικρό αδελφάκι» ενός κολοσσού της ωρολογοποιίας, της Rolex, και ως εταιρείες λειτουργούν με κοινές αξίες, στόχους και προδιαγραφές. Συνεπώς, εφόσον αναγνωρίζετε το υψηλό κύρος, την εξαιρετική ποιότητα και αξιοπιστία που προσφέρει ένα ρολόι της Rolex, δεν θα πρέπει να περιμένετε τίποτε λιγότερο όταν αγοράζετε ένα ρολόι της Tudor. Εκτός βεβαίως από την πιο προσιτή του τιμή.

Δείτε το ρολόι ζωντανά στο παρακάτω video…

Περισσσότερες πληροφορίες για την Τudor εδώ.

Αποκλειστική διάθεση: Rolex Hellas (τηλ.: 210-3621138)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή