Μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών σε μορφή «σοκολάτας» εντοπίστηκε σε πλοίο στην Κρήτη (βίντεο)

Μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών σε μορφή «σοκολάτας» εντοπίστηκε σε πλοίο στην Κρήτη (βίντεο)

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών φαίνεται πως έκρυβε πλοίο που εξετάζεται από τις αρμόδιες αρχές στο λιμάνι του Ηρακλείου στην Κρήτη.

Σύμφωνα με το cretapost.gr, το φορτηγό-πλοίο «NOKA» σημαίας Συρίας, εδώ και ημέρες βρισκόταν σε λιμάνι της Σητείας με τις Αρχές να ψάχνουν στα αμπάρια του για ναρκωτικά ή όπλα.

Τελικά, το πλοίο έφτασε τα μεσάνυχτα της Κυριακής στο λιμάνι του Ηρακλείου, όπου ξεκίνησε πιο ενδελεχής έλεγχος στα 18 κοντέινερ που υπήρχαν στο εσωτερικό του.

Οι λιμενικές αρχές – με τη συνδρομή και του ειδικού εκπαιδευμένου σκύλου, που τραυματίστηκε κατά τις έρευνες, δεν έβρισκαν τίποτε το αξιοπερίεργο.

Ωστόσο, λίγες ώρες πριν δοθεί το «πράσινο φως» για να αναχωρήσει το «ύποπτο» πλοίο από το λιμάνι του Ηρακλείου οι αρχές έβγαλαν… λαβράκι.

Ανακάλυψαν τεράστια ποσότητα χασίς σε μορφή «σοκολάτας» με τις έρευνες να συνεχίζονται ακόμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μέχρι αργά χθες το βράδυ είχαν βρεθεί 3,2 τόνοι χασίς, ενώ σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αρχών η ποσότητα ανέρχεται σε τουλάχιστον έξι τόνους.

Στο Ηράκλειο βρίσκεται και ο αρχηγός του λιμενικού σώματος, αντιναύαρχος, Σταμάτης Ράπτης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή