Η πολιτιστική ατζέντα της Πέμπτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Πέμπτης

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

• Την παράσταση «Απόψε αυτοσχεδιάζουμε», βασισμένη σε ένα θέμα του Λουίτζι Πιραντέλο, παρουσιάζει το Εθνικό Θέατρο σε σκηνοθεσία Δημήτρη Μαυρίκιου. Στις 8.30 μ.μ. Αγίου Κωνσταντίνου 22-24.

• Η ανερχόμενη Κινέζα εικαστικός Τσινχούα Λιν εγκαινιάζει την πρώτη της ατομική έκθεση, με τίτλο «Human Excellence». Στις 8 μ.μ. S.G. Art Gallery, Κλεομένους 2.

• Το μεγάλο αφιέρωμα στον ελληνικό queer κινηματογράφο, που παρουσιάστηκε με επιτυχία στο πρόσφατο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης, ξεκινάει σήμερα στην Ταινιοθήκη. Η έναρξη γίνεται με δύο ταινίες του Κωνσταντίνου Γιάνναρη, τις οποίες θα προλογίσει ο σκηνοθέτης. Εως 19/12. Ιερά Οδός 48 και Μεγάλου Αλεξάνδρου.

• Το νέο βιβλίο του Μίμη Ανδρουλάκη «Νύχτα με πέντε φεγγάρια» παρουσιάζουν οι εκδόσεις Πατάκης και ο Ιανός. Στις 8.30 μ.μ. Σταδίου 24.

• Συζήτηση του καθηγητή Οικονομικών Ηλία Παπαϊωάννου και του δημοσιογράφου Γιάννη Παλαιολόγου με θέμα «Η πολιτική οικονομία του λαϊκισμού», στο Μουσείο της Τράπεζας της Ελλάδος. Στις 6 μ.μ. Αμερικής 3.

• Το Μορφωτικό Iδρυμα Εθνικής Τραπέζης διοργανώνει και παρουσιάζει την έκθεση «Αλέξης Σολομός. Γραμμές και σχέδια» στο βιβλιοπωλείο του ΜΙΕΤ. Εως 16/2/19. Στις 8 μ.μ. Αμερικής 13.

• Η ομαδική εικαστική έκθεση «Tα Ωραία του Πέραν» παρουσιάζεται στο Κέντρο Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος, σε επιμέλεια της Ιριδας Κρητικού με διαλέξεις και παράλληλες δράσεις. Εως 10/3/19. Πειραιώς 254, Ταύρος.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή