Για το «θαύμα» απόψε ο Ολυμπιακός

Για το «θαύμα» απόψε ο Ολυμπιακός

1' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Aπαντες στις τάξεις των «ερυθρολεύκων» έχουν την πίστη πως απόψε μπορούν να πανηγυρίσουν στο Καραϊσκάκη μία ιστορική πρόκριση επί της Μίλαν, στη νοκ άουτ φάση του Γιουρόπα Λιγκ. Η σέντρα θα γίνει στις 22.00 και ο Ολυμπιακός χρειάζεται νίκη με 2-0, 3-1 ή με διαφορά τριών γκολ για να προκριθεί ως δεύτερος από τον όμιλό του πίσω από την Μπέτις.

Οι επιλογές του Πέδρο Μαρτίνς για τη γραμμή κρούσης αλλά και για τις θέσεις των εξτρέμ είναι μειωμένες. Απουσιάζουν οι τραυματίες Χασάν, Χριστοδουλόπουλος και Ναουέλ, ενώ ο Μάνος δεν έχει δηλωθεί στη λίστα της UEFA. Ετσι, ο Πορτογάλος τεχνικός αναμένεται να χρησιμοποιήσει ξανά τον Ομάρ Ελαμπντελαουί σε ρόλο εξτρέμ, μπροστά από τον Τοροσίδη, έχοντας τον Ποντένσε στην αριστερή πτέρυγα μαζί με τον Τσιμίκα.

Σε σύστημα 4-3-3 πιθανότατα θα ξεκινήσουν ο Σα κάτω από την εστία, οι Σισέ, Βούκοβιτς στο κέντρο της άμυνας, οι Τσιμίκας, Τοροσίδης στα άκρα, οι Γκιγιέρμε, Καμαρά και Μπουχαλάκης ως αμυντικοί μέσοι, οι Ελαμπντελαουί, Ποντένσε στα «φτερά» και ο Φορτούνης στην κορυφή της επίθεσης.

• Τη διαγραφή του Τάσου Κάκου από τον πίνακα παρατηρητών φέρεται πως ζήτησε η ΠΑΕ Ολυμπιακός με επιστολή της προς τη FIFA, την UEFA, την επιτροπή παρακολούθησης και την ΚΕΔ. «Η συμπεριφορά του συνιστά παραβίαση του άρθρου 73 και αυτή η συμπεριφορά είναι συνεχής, καθώς εμφανίστηκε και πάλι στην ίδια τηλεοπτική εκπομπή την Κυριακή 9.11.2018 για τον ίδιο λόγο, να σχολιάσει υπό την ιδιότητά του, ως πρώην διαιτητής, τις αποφάσεις των διαιτητών που όρισε η Επιτροπή Διαιτησίας στα παιχνίδια της Superleague», τονίζουν οι «ερυθρόλευκοι».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή