Ψάχνει να βρει τη χαραμάδα ο ΠΑΟΚ

Ψάχνει να βρει τη χαραμάδα ο ΠΑΟΚ

1' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα απανωτά λάθη του ΠΑΟΚ στα δύο παιχνίδια του με τη Βίντι «έκαψαν» όλα τα σενάρια πρόκρισης στη φάση των «32» του Γιουρόπα Λιγκ, εκτός από ένα: νίκη της ελληνικής ομάδας απόψε (22.00) στην Τούμπα επί της ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ, σε συνδυασμό με ήττα των Ούγγρων στη Βουδαπέστη από την αδιάφορη βαθμολογικά και μισή λόγω πολλών απουσιών Τσέλσι. Αυτό είναι το μόνο «ζωντανό» σενάριο πρόκρισης του ΠΑΟΚ, καθώς με οποιονδήποτε άλλο συνδυασμό αποτελεσμάτων μένει εκτός. Καλό το ότι οφείλει να νικήσει μια ομάδα που στον α΄ γύρο την είχε υποτάξει εκτός έδρα με 4-1, καλό και το ότι χρειάζεται μόνο τη νίκη ανεξαρτήτως σκορ. Κακό όμως ότι στην Τούμπα μετράει τρεις συνεχόμενες ήττες στην Ευρώπη, κακό ότι η πρόκριση δεν είναι μόνο στα δικά του πόδια, κακό και ότι η ΜΠΑΤΕ έχει ελπίδες και επιζητεί στην Τούμπα καλύτερο αποτέλεσμα απ’ αυτό της Βίντι στο ματς με την Τσέλσι. Οι Λευκορώσοι θέλουν πολύ την πρόκριση, με χαρακτηριστικό ότι η αποστολή τους είναι στη Θεσσαλονίκη από το Σάββατο για να εγκλιματιστεί. «Δεν με ενδιαφέρει αν κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια με 1-0. Εγώ θα είμαι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος του κόσμου.

Στην τελευταία αγωνιστική ενός ομίλου με ανοικτή την πρόκριση, δεν υπάρχει ομάδα που να σκεφτεί άλλη διοργάνωση. Η προτεραιότητά μας είναι ξεκάθαρη. Πρέπει να αφοσιωθούμε στο δικό μας παιχνίδι και να μη σκεφτούμε τι γίνεται στη Βουδαπέστη, αλλά κάποιος θα έχει τις πληροφορίες και θα μου τις μεταφέρει», τόνισε ο Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος είδε με ικανοποίηση τον Πέλκα να ξεπερνά το πρόβλημά του. Εκτός αποστολής έμειναν οι Ελ Καντουρί, Καρέλης, Κίτσιου και ο τιμωρημένος Χατσερίντι.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή