nor_piperies_epoxis

Πιπεριές

Από τον Αλέξανδρο Γιώτη

Γλυκές και καυτερές, κόκκινες, πράσινες, κέρατα, τσούσκες, Φλωρίνης, μικρές, μεγάλες... Αμέτρητες οι ποικιλίες της πιπεριάς, όσες και οι χρήσεις της στην κουζίνα, και όλες αγαπημένες.

nor_vasilikos

Βασιλικός, ο μέγας

Από τον Αλέξανδρο Γιώτη

Σγουρός, πλατύφυλλος, μαμούθ, απλός, αλλά πάντοτε αρωματικός και αγαπημένος. Με τομάτα, σε σάλτσες, σαλάτες, μακαρονάδες, αλλά και σε λάδι και ξίδι.

nor_sardeles

Σαρδέλα: Aυτή η μικρή και μεγίστη!

Ντίνος Κιούσης

Παστή, ριγανάτη, με ντομάτα ή πανέ, η σαρδέλα δεν λείπει από κανένα ελληνικό σπίτι, κυρίως τώρα το καλοκαίρι που είναι η εποχή της.

Περισσότερα


 

slider