nor_maltezos_evia36

Η fromagerie της Εύβοιας

ΜΑΡΙΑ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ

Σεβρ κροτέν (ημίσκληρο), σεβρ με μύκητα, με φυσική στάχτη αμπελιού, με βότανα, με πιπέρια, παρασκευάζονται σε ένα μικρό τυροκομείο όχι της Γαλλίας, αλλά της Ελλάδας.

nor_str_brew_ath

Οι μπίρες των... νομάδων

ΝΕΝΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

Σε ένα μαγαζί στο Σύνταγμα φιλοξενούνται δεκάδες φρέσκες μπίρες, φτιαγμένες από μικροζυθοποιούς, οι οποίοι, χωρίς εγκαταστάσεις, με σημαία τη συνέργεια και το πάθος του ερασιτέχνη, φιλοδοξούν να γνωρίσουν στο ελληνικό κοινό μερικές αριστουργηματικές ετικέτες.

nor_mpoumpas_meat004

Κρέας από ορεινά βοσκοτόπια

ΝΙΚΟΛΕΤΑ ΜΑΚΡΥΩΝΙΤΟΥ

Επισκεπτόμαστε το πρότυπο κρεοπωλείο της οικογένειας Μπούμπα στα Μελίσσια, η οποία έχει παράδοση στην κτηνοτροφία και την τυροκομία και διατηρεί τη δική της φάρμα με αιγοπρόβατα στο Πωγώνι Ιωαννίνων.

nor_stafilia

Σταφύλια πεντάγλυκα κι αγαπημένα

Γαστρονόμος

Ασπρα, ροζέ, κόκκινα, μοσχάτο, σταφίδα άσπρη ή κόκκινη. Οι ποικιλίες είναι όσες τα αρώματα και οι γεύσεις, και όλες μπορούν να γίνουν εξαιρετικά γλυκίσματα.

nor_summer_wine

10 κρασιά για το καλοκαίρι

Κείμενο: Άρης Σκλαβενίτης

Ο Άρης Σκλαβενίτης επιλέγει τα κρασιά του καλοκαιριού. Φρέσκα και δροσερά θα μας δυνοδέψουν μέχρι το τέλος της σεζόν.

Περισσότερα