Φωτογραφία: Άκης Ορφανίδης

Ώρα για μπάμιες

ΑΓΓΕΛΟΣ ΡΕΝΤΟΥΛΑΣ

Οι μικρές και ανοιχτοπράσινες μπάμιες είναι πιο φρέσκες, τρυφερές και νόστιμες. Αν έχουν μέρος από το κοτσανάκι τους τόσο το καλύτερο, γιατί διατηρούνται περισσότερο.

Alexandros Handmade Chocolates: απλές, ξεκάθαρες γεύσεις

ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ ΒΙΡΒΙΔΑΚΗ

Η πρώτη που δοκίμασα ήταν πικρή με φράουλες και ροζ πιπέρι. Mε εντυπωσίασε η στιβαρή γεύση της και έτσι έσπευσα ξανά στο νεομπακάλικο της γειτονιάς μου. Αυτή τη φορά διάλεξα μια πικρή με ελληνικό προϊόν, φιστίκι Αιγίνης. Αναζήτησα τον δημιουργό.

Φωτογραφία: Άκης Ορφανίδης

Τα ελαφριά της άνοιξης

ΝΙΚΟΛΕΤΑ ΜΑΚΡΥΩΝΙΤΟΥ

Το ανοιξιάτικο κατσικίσιο γάλα (από Μάρτιο έως Ιούνιο) είναι πλούσιο σε αρώματα και με γεύση πιο ντελικάτη, αφού λόγω καλοκαιρίας τα ζώα βόσκουν ελεύθερα στη φύση και τρέφονται κυρίως με χλωρές τροφές.

Περισσότερα