What’s cooking

ΑΓΓΕΛΟΣ ΡΕΝΤΟΥΛΑΣ

Κάποια... μόλις άνοιξαν, άλλα τα περιμένουμε από στιγμή σε στιγμή. Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι νεότερο "ψήνεται" στην αγορά.

Τα μήλα του Ολύμπου

ΝΙΚΟΛΕΤΑ ΜΑΚΡΥΩΝΙΤΟΥ

Η κυρία Ευδοκία Λιόλιου, ο σύζυγός της Κωνσταντίνος και οι δυο τους γιοι, ο Γιάννης και ο γεωπόνος Θόδωρος, καλλιεργούν βιολογικά στον Ολυμπο όλων των λογιών τα μήλα.

Id 24.7.365 στο Θησείο

What’s cooking

ΚΕΙΜΕΝΑ: ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ ΒΙΡΒΙΔΑΚΗ, ΛΙΝΑ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΥ, ΑΓΓΕΛΟΣ ΡΕΝΤΟΥΛΑΣ, ΒΑΓΓΕΛΙΩ ΧΡΗΣΤΙΔΟΥ

Νέα, αφίξεις και μετακινήσεις από το χώρο της εστίασης.

Γεύσεις όπως παλιά!

ΜΑΡΙΑ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ

Στην κεντρική Μακεδονία, στη Σωσάνδρα της Πέλλας υπάρχει ένα εργαστήριο για μαρμελάδες, κομπόστες, γλυκά του κουταλιού αλλά και παραδοσιακά ζυμαρικά, που φιλοδοξεί να αναβιώσει ξεχασμένες γεύσεις και παραδοσιακά προϊόντα του τόπου μας.

Περισσότερα