Μοντέρνα αισθητική σε όλα τα επίπεδα

main_ekali Επιμέλεια: ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κ. ΣΑΜΑΡΑΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

Η κατοικία, σχεδιασμένη από τον αρχιτέκτονα Αλέξανδρο Κ. Σαμαρά, έχει κατασκευαστεί στην Εκάλη σε γωνιακό οικόπεδο επιφανείας 1.500 τμ. περίπου, με έντονη υψομετρική διαφορά. 

Ένας ναός που συνδυάζει το κλασικό με το μοντέρνο

ekklhsia-high-resolution Επιμέλεια: ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ

Το έργο αφορά την μελέτη και την κατασκευή του νέου Καθολικού Ενοριακού Ιερού Ναού Αγίας Τριάδος, ο οποίος βρίσκεται στην Παλλήνη θα καλύψει τις πνευματικές ανάγκες των πιστών της Ανατολικής Αττικής.

Αναβαθμίζοντας την εμπερία του αεροδρομίου

aegean-main Επιμέλεια: ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΟΛΩΝΑ ΜΑΓΝΗ

Το έργο αφορά στην πλήρη ανακαίνιση των τριών business lounges της αεροπορικής εταιρίας Aegean και στην κατασκευή ενός τέταρτου στους αερολιμένες της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης και της Λάρνακας.

Το νηπιαγωγείο-πρότυπο που αριστεύει

kindergarten_main--2 Επιμέλεια: ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κ. ΣΑΜΑΡΑΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

Το νηπιαγωγείο «ΙΩΑΝΝΗΣ Μ. ΚΑΡΡΑΣ» του Ελληνοαμερικανικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος είναι ένα πρωτοποριακό έργο διαπαιδαγώγησης της νέας γενιάς καθώς και υπόδειγμα αειφόρου αρχιτεκτονικής.

Η έκφραση της πολυτελούς απλότητας

main--2 Επιμέλεια: ELASTIC ARCHITECTS

Το ξενοδοχείο, με την μη επιτηδευμένη απλότητα του απευθύνεται σε κάθε επισκέπτη της πόλης, προσφέροντας όλες τις ανέσεις ενός ξενοδοχείου υψηλής ποιότητας σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της Αθήνας.

Στη θέα του απέραντου γαλάζιου

main_mitsis Επιμέλεια: ELASTIC ARCHITECTS

Το γραφείο των Elastic Αrchitects ανέλαβε τη δεύτερη φάση της ανακαίνισης του ξενοδοχείου Mitsis Rinela Beach Resort & Spa, στην περιοχή Κοκκίνη Χάνη στην Κρήτη. Η μελέτη επικεντρώθηκε στους δημόσιους χώρους του ξενοδοχείου και πιο συγκεκριμένα στην παραλία, στον υπαίθριο χώρο του κεντρικού κτιρίου και ενός χώρου καφέ δίπλα από το εστιατόριο.

Φιλοξενία υψηλών προδιαγραφών

main_sofitel Επιμέλεια: ELASTIC ARCHITECTS

Στόχος του σχεδιασμού των Elastic Architects υπήρξε η ανάδειξη του ξενοδοχείου σε έναν χώρο υψηλής αισθητικής και φιλοξενίας, τόσο με ελληνικές νότες όσο και με διεθνή στοιχεία, εμπνέοντας ταυτόχρονα οικειότητα και κομψότητα.

Γραφεία με στιλ και χρηστικότητα

01--2 Επιμέλεια: MOB ARCHITECTS

Το νέο κτίριο γραφείων στης φαρμακευτικής εταιρείας GALENICA A.E. συνολικού εμβαδού περίπου 10.000 τ.μ. βρίσκεται στη Νέα Κηφισιά.

Περισσότερα