Γιάννης Αντετοκούνμπο: Θα γύριζα στα Σεπόλια να πουλάω cd για να έχω τον πατέρα μου

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Θα γύριζα στα Σεπόλια να πουλάω cd για να έχω τον πατέρα μου

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην οικογένειά του -που όπως έχει πει πολλές φορές αποτελεί την προτεραιότητά του- αναφέρθηκε ο σούπερ σταρ του ΝΒΑ Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Cosmote TV, ο Έλληνας μπασκετμπολίστας συγκλόνισε με την απάντηση σε ερώτηση για το τι θα έκανε αν θυσίαζε τους τίτλους και τις επιτυχίες του. Ιδιαίτερα φορτισμένος ο Γιάννης, λύγισε και είπε: «Θα συνέχιζα να πουλάω cd, αρκεί να είχα τον πατέρα μου».

«Τα πάντα για να έχω πίσω τον πατέρα μου. Δεν το σκέφτομαι καν. Όλα, πάρτε τα όλα. Πάρτε τα όλα πίσω. Θα γύριζα στα Σεπόλια να πουλάω cd για να έχω τον πατέρα μου».

Παράλληλα, ο «Greek Freak» εξέφρασε την ανυπομονησία του να παίξει με την εθνική μας ομάδα στο Ευρωμπάσκετ του 2022. «Εγώ μακάρι να μαι καλά, να παίξω στο Ευρωμπάσκετ του 2022, θέλω πάρα πολύ να το καταφέρω. Θα δούμε ποιο είναι το πλάνο του Θεού αν θα καταφέρω να παίξω, αλλά πρέπει να βρεθούμε σαν ομάδα. Βλέπω πολλά παιδιά που είναι όλοι έτοιμοι και έχουν βελτιωθεί. Πρέπει να γίνουμε ομάδα, 15 μέρες να γίνουμε ένα».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή