Περικλής Κοσκινάς

Περικλής Κοσκινάς

RSS

ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΑΡΘΡO

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Λαζάνια με σέσκουλα, καυκαλήθρες και μυρώνια

lazania-fournou-me-spanaki2

Τα λαζάνια «νέας γενιάς» που βρίσκουμε στο εμπόριο δεν χρειάζεται να τα βράσουμε (η οδηγία αυτή αναγράφεται στη συσκευασία τους). Σε αυτή την περίπτωση, τα υγρά της γέμισης πρέπει να είναι αρκετά, ώστε τα ζυμαρικά να μαλακώσουν κατά το ψήσιμο. Καλύτερα όμως είναι να τα βράζουμε για περίπου 2 - 3 λεπτά, ίσα να μαλακώσουν.