ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

2204

 

Διαβάστε  όλη την Έντυπη online στο e-paper application

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΝΑΛΥΣΗ

Η Ελλάδα χρειάζεται ξανά εκλογές

HUGO DIXON / REUTERS

Τα περισσότερα σενάρια για την Ελλάδα είναι απογοητευτικά. Η χώρα θα μπορούσε να χρεοκοπήσει, να επιβάλει ελέγχους στην κίνηση των κεφαλαίων, να μετατρέψει υποχρεωτικά τις καταθέσεις σε τραπεζικό κεφάλαιο, να εγκαταλείψει το ευρώ και ούτω καθ’ εξής. Ωστόσο, υπάρχει ακόμα μία πιθανότητα, τελικά, τα πράγματα να μην έχουν τόσο άσχημη κατάληξη.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αφιέρωμα Κωνσταντίνος Καραμανλής: Το «προμηθεϊκό» ηγετικό πρότυπο του Κων. Καραμανλή

aeroplano ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

Πέρασαν είκοσι χρόνια ακριβώς από τον θάνατο του Κωνσταντίνου Καραμανλή. Αυτός ο αναμφισβήτητα μεγάλος ηγέτης και πολιτικός είχε την τύχη, αντίθετα με άλλα, εξέχοντα, πολιτικά μεγέθη του νεότερου ελληνικού κράτους, να ζήσει τις τελευταίες του στιγμές μέσα σε γενική, σχεδόν, αποδοχή και αναγνώριση. 

ΚΟΣΜΟΣ

Νικαράγουα: Δημοσιογράφος κατέγραψε τον θάνατό του κατά τη διάρκεια ρεπορτάζ (βίντεο)

capture--10

Στις σοκαριστικές εικόνες που κατεγράφησαν, ο δημοσιογράφος φαίνεται να περιγράφει την σπασμένη πόρτα του δημαρχείου της πόλης όταν ξαφνικά ακούγεται ένας πυροβολισμός και ο ίδιος πέφτει νεκρός στο έδαφος.

 

ΕΛΛΑΔΑ

Σοβαρά επεισόδια στη Λέσβο – Πεδίο μάχης η πλατεία Σαπφούς (φωτογραφίες-βίντεο)

3--43

Σε λεωφορεία που τους μετέφεραν στον καταυλισμό της Μόριας επιβιβάστηκαν με τη βία σήμερα στις 05.30 διαμαρτυρόμενοι πρόσφυγες και μετανάστες, οι περισσότεροι από τους οποίους είναι Αφγανοί, που από την περασμένη Τετάρτη το μεσημέρι είχαν καταλάβει την κεντρική πλατεία Σαπφούς της πόλης.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Αγκάθι» η επόμενη μέρα των οκτώ

turkish1--3 ΙΩΑΝΝΑ ΜΑΝΔΡΟΥ

Σε πρόβλημα διαρκείας εξελίσσεται η υπόθεση με τους οκτώ Τούρκους αξιωματικούς, καθώς ο χρόνος της 18μηνης κράτησής τους για διοικητικούς λόγους σχετικά με το άσυλο, οσονούπω λήγει, και το καθεστώς της παραμονής τους στη χώρα μας αναμένεται να προσλάβει νέες διαστάσεις, με δεδομένη την επιμονή της Αγκυρας για την έκδοσή τους.

ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΣΚΟΠΙΑ

ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ «Κ»