ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

2509

 

Διαβάστε  όλη την Έντυπη online στο e-paper application

ΦΩΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Ψεύτικα στοιχεία για διαφημίσεις από Facebook

Η εταιρεία κοινωνικής δικτύωσης Facebook υπερέβαλλε επί μία διετία απέναντι στους διαφημιζόμενους για τον χρόνο που οι χρήστες παρακολουθούσαν οπτικοακουστικό υλικό, αποδίδοντας το λάθος στον τρόπο καταγραφής των δεδομένων.

ΑΝΑΛΥΣΗ

Η Ελλάδα χρειάζεται ξανά εκλογές

HUGO DIXON / REUTERS

Τα περισσότερα σενάρια για την Ελλάδα είναι απογοητευτικά. Η χώρα θα μπορούσε να χρεοκοπήσει, να επιβάλει ελέγχους στην κίνηση των κεφαλαίων, να μετατρέψει υποχρεωτικά τις καταθέσεις σε τραπεζικό κεφάλαιο, να εγκαταλείψει το ευρώ και ούτω καθ’ εξής. Ωστόσο, υπάρχει ακόμα μία πιθανότητα, τελικά, τα πράγματα να μην έχουν τόσο άσχημη κατάληξη.
ΕΛΛΑΔΑ

Σχέδιο νόμου για τη διαφάνεια στο σύστημα παραγωγής τεχνικών έργων

Η θεσμοθέτηση ενιαίου ηλεκτρονικού μητρώου έργων και ενιαίου συστήματος παρακολούθησης έργων, με την καταγραφή όλων των εμπλεκόμενων νομικών και φυσικών προσώπων είναι ο στόχος σχεδίου νόμου που θέτει σε διαβούλευση από σήμερα μέχρι τις 17 Οκτωβρίου ο υπουργός Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων Χρήστος Σπίρτζης.

ΕΛΛΑΔΑ

Κανονισμός διανομής φυσικού αερίου

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Κίνητρα για ανάπτυξη του δικτύου φυσικού αερίου σε νέες περιοχές με περιορισμένο ή και μηδενικό κόστος για τους καταναλωτές παρέχει ο Κανονισμός Τιμολογίων Διανομής Φυσικού Αερίου, που εγκρίθηκε από τη Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας και αναμένεται να δημοσιευθεί αύριο Τρίτη στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης.

ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΣΚΟΠΙΑ

Θύελλα αντιδράσεων για τη Βέροια

ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΖΙΜΑΣ

Την κήρυξη όλης της Βέροιας και της γύρω αγροτικής περιοχής ως αρχαιολογικού χώρου έχει προτείνει το υπουργείο Πολιτισμού. Η πρόταση έχει ξεσηκώσει οξείες αντιδράσεις και για σήμερα έχει προγραμματισθεί σύσκεψη φορέων στην Αίθουσα του Επιμελητηρίου Ημαθίας, οι οποίοι μιλούν ακόμη και για αποκλεισμό της πόλης.

ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ «Κ»