ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

190718

 

Διαβάστε  όλη την Έντυπη online στο e-paper application

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

tesla-thumb-large

Το κορυφαίο ηλεκτρικό αυτοκίνητο της TESLA έμεινε από μπαταρία έξω από την Κοζάνη

To τελευταίο δημιούργημα της αυτοκινητοβιομηχανίας TESLA, η κορυφαία έκδοση Tesla Modex που «ακούει» στο όνομα P100D και κοστίζει 122.600 δολάρια, έμεινε από ηλεκτρική ενέργεια στην Εγνατία Οδό έξω από την Κοζάνη.

ΑΝΑΛΥΣΗ

Η Ελλάδα χρειάζεται ξανά εκλογές

HUGO DIXON / REUTERS

Τα περισσότερα σενάρια για την Ελλάδα είναι απογοητευτικά. Η χώρα θα μπορούσε να χρεοκοπήσει, να επιβάλει ελέγχους στην κίνηση των κεφαλαίων, να μετατρέψει υποχρεωτικά τις καταθέσεις σε τραπεζικό κεφάλαιο, να εγκαταλείψει το ευρώ και ούτω καθ’ εξής. Ωστόσο, υπάρχει ακόμα μία πιθανότητα, τελικά, τα πράγματα να μην έχουν τόσο άσχημη κατάληξη.
ΚΟΣΜΟΣ

Βρίσκουν λύση στην Κύπρο - Οι πολιτικοί γάμοι γεφυρώνουν τα χάσματα της Μέσης Ανατολής

19s12cypr BEN HUBBARD / THE NEW YORK TIMES

Καθημερινά, ζευγάρια από τα εχθρικά κράτη στέκονται στην ουρά μαζί, αλληλοσυγχαίρονται και κάποιες φορές συνάπτουν κοινωνικές σχέσεις στο δημοτικό καφενείο ενώ περιμένουν να παντρευτούν.

ΚΟΣΜΟΣ

Ταϊλάνδη: Πως διηγείται τις πρώτες στιγμές στο σπίτι του ο αρχηγός των μικρών ποδοσφαιριστών (εικόνες)

arxigos REUTERS

Ευτυχία είναι μια τούρτα γενεθλίων, ένα γεύμα με χοιρινό και ρύζι, ένα ζεστό κρεβάτι και μια βόλτα για την αγορά ενός νέου κινητού τηλεφώνου. Αυτά είναι κάποια από τα πράγματα που απόλαυσε τις πρώτες ώρες που πέρασε σπίτι του ο Ντουανγκπέτς Προμτέπ, αρχηγός της ποδοσφαιρικής ομάδας των αγοριών που διασώθηκαν την περασμένη εβδομάδα από το πλημμυρισμένο σπήλαιο στην Ταϊλάνδη.

ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΣΚΟΠΙΑ

koritsikinito

Οι έφηβοι προτιμούν το Διαδίκτυο από το σεξ

Μια πιο συντηρητική, αλλά και πιο ώριμη νέα γενιά σκιαγραφεί βρετανική έρευνα, από την οποία προκύπτει ότι οι έφηβοι προτιμούν ολοένα και περισσότερο να περνούν τον χρόνο τους στο Διαδίκτυο και να συναναστρέφονται με τις οικογένειές τους, αντί να έχουν σεξουαλικές σχέσεις.

ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ «Κ»

love-5-960x600

LOVE YOURSELF

Αυτή την Κυριακή με την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ