ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

180117

 

Διαβάστε  όλη την Έντυπη online στο e-paper application

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Είναι τα chatbots τα νέα apps;

Η τεχνολογία των chatbots μπαίνει σιγά σιγά όλο και περισσότερο στη ζωή μας. Ρωτήσαμε κατεξοχήν ειδικούς, σε μια προσπάθεια να κατανοήσουμε γιατί τους τελευταίους μήνες παρουσιάζεται μεγάλη επενδυτική δραστηριότητα σε σχέση με αυτά.

ΑΝΑΛΥΣΗ

Η Ελλάδα χρειάζεται ξανά εκλογές

HUGO DIXON / REUTERS

Τα περισσότερα σενάρια για την Ελλάδα είναι απογοητευτικά. Η χώρα θα μπορούσε να χρεοκοπήσει, να επιβάλει ελέγχους στην κίνηση των κεφαλαίων, να μετατρέψει υποχρεωτικά τις καταθέσεις σε τραπεζικό κεφάλαιο, να εγκαταλείψει το ευρώ και ούτω καθ’ εξής. Ωστόσο, υπάρχει ακόμα μία πιθανότητα, τελικά, τα πράγματα να μην έχουν τόσο άσχημη κατάληξη.
ΚΟΣΜΟΣ

Σενεγάλη: Ο στρατός θα στην Γκάμπια αν δεν παραιτηθεί ο πρόεδρος Τζάμε

REUTERS

Στρατιωτικές μονάδες της Σενεγάλης βρίσκονται στα σύνορα με την Γκάμπια και θα μπουν τα μεσάνυχτα στο έδαφος της χώρας αυτής αν ο πρόεδρός της, ο Γιαχία Τζάμε, αρνηθεί να παραδώσει την εξουσία στο νικητή των προεδρικών εκλογών του Δεκεμβρίου, προειδοποίησε ο συνταγματάρχης Άμπντου Ντιάγιε.

ΚΟΣΜΟΣ

Ευρωπαϊκές μυστικές υπηρεσίες: Ο Γκιουλέν δεν είχε σχέση με το πραξικόπημα

Οι ευρωπαϊκές υπηρεσίες πληροφοριών καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι o Γκιουλέν, δεν ήταν αυτός που διέταξε το πραξικόπημα στην Τουρκία και οι διώξεις εναντίον των υποτιθέμενων υποστηρικτών του, σχεδιάστηκαν προκειμένου να ενισχύσουν την εξουσία του Τούρκου Προέδρου Ταγίπ Ερντογάν, σύμφωνα με τον ιστότοπο EUOBSERVER.

ΚΟΣΜΟΣ

Γιουνκέρ για Τραμπ: Όπως δεν υποστηρίζουμε την απόσχιση του Οχάιο από τις ΗΠΑ, να μη ζητά τη διάλυση της Ε.Ε.

REUTERS

Ο εκλεγμένος πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ θα πρέπει να σταματήσει να προβαίνει σε δηλώσεις υποστήριξης της διάλυσης της Ευρωπαϊκής Ένωσης δήλωσε σήμερα ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν Κλοντ Γιουνκέρ.

ΚΟΣΜΟΣ

Ικανοποίηση Τουσκ για την ομιλία της Τ. Μέι υπέρ της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης

REUTERS

Ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντόναλντ Τουσκ, ο οποίος θα επιβλέψει τις διαπραγματεύσεις για την αποχώρηση της Μεγάλης Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση, χαιρέτισε τις δηλώσεις της Βρετανής πρωθυπουργού Τερέζα Μέι, η οποία «θύμισε τον Ουίνστον Τσώρτσιλ».

ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΣΚΟΠΙΑ

ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ «Κ»

Agricola

​Αυτή την Κυριακή με την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ