ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

2208

 

Διαβάστε  όλη την Έντυπη online στο e-paper application

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΝΑΛΥΣΗ

Η Ελλάδα χρειάζεται ξανά εκλογές

HUGO DIXON / REUTERS

Τα περισσότερα σενάρια για την Ελλάδα είναι απογοητευτικά. Η χώρα θα μπορούσε να χρεοκοπήσει, να επιβάλει ελέγχους στην κίνηση των κεφαλαίων, να μετατρέψει υποχρεωτικά τις καταθέσεις σε τραπεζικό κεφάλαιο, να εγκαταλείψει το ευρώ και ούτω καθ’ εξής. Ωστόσο, υπάρχει ακόμα μία πιθανότητα, τελικά, τα πράγματα να μην έχουν τόσο άσχημη κατάληξη.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Μπλόκο στο κτηματολόγιο

23s11stamt ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΑΛΙΟΣ

Προσωρινό μπλόκο του κτηματολογίου στις περιοχές Αγίου Στεφάνου, Διονύσου, Ροδόπολης και Σταμάτας πέτυχε ο Δήμος Διονύσου. Ο δήμος προσέφυγε στο ΣτΕ υποστηρίζοντας ότι το κτηματολόγιο δεν πρέπει να λειτουργήσει, καθώς δεν έχουν κυρωθεί οι δασικοί χάρτες και επομένως πλήττεται η ασφάλεια των συναλλαγών.

ΚΟΣΜΟΣ

Βαρκελώνη: Ενώπιον του ανακριτή οι τζιχαντιστές

23s11spain_attack REUTERS, A.P.

Τα τέσσερα εναπομείναντα μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης που έσπειρε την περασμένη εβδομάδα τον θάνατο στη Βαρκελώνη εμφανίστηκαν ενώπιον της Δικαιοσύνης και υποστήριξαν ότι εμπνευστής του αιματοκυλίσματος ήταν ο ιμάμης Ες Σάτι.

ΚΟΣΜΟΣ

ΗΠΑ: Απαλλάσσεται από τα καθήκοντά του ο διοικητής του Εβδόμου Στόλου

23us_nv100

Το Ναυτικό των Ηνωμένων Πολιτειών θα απαλλάξει τις επόμενες ώρες τον διοικητή του Εβδόμου Στόλου μετά από μια σειρά συγκρούσεων πλοίων στην Ασία, είπε στο πρακτορείο Reuters αργά χθες επίσημη πηγή που κράτησε την ανωνυμία της.

ΕΛΛΑΔΑ 2 εικόνες

Στα χαρτιά τα μέτρα για το λαθρεμπόριο καυσίμων

23s18kausima10 ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΑΝΙΦΑΒΑ

Πέντε χρόνια μετά τη θεσμοθέτηση των μέτρων για την αντιμετώπιση του λαθρεμπορίου καυσίμων, πολλά από αυτά παραμένουν ανεφάρμοστα, καθώς δεν έχουν εκδοθεί οι αναγκαίες υπουργικές αποφάσεις ή κάποιες που εκδόθηκαν ήταν ελλιπείς ή ασαφείς. Ετσι, δεν έχει εγκατασταθεί σύστημα εισροών - εκροών στα πλωτά μέσα που τροφοδοτούν με καύσιμα τα πλοία. Αλλά και στα πρατήρια στα οποία έχει εγκατασταθεί, το σύστημα υπολειτουργεί.

ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΣΚΟΠΙΑ

ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ «Κ»