ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ 18s10drom

Επενδύσεις 600 εκατ. σε επαγγελματικά ακίνητα το 2017

ΝΙΚΟΣ ΡΟΥΣΑΝΟΓΛΟΥ

Επενδύσεις ακινήτων της τάξεως των 600 εκατ. ευρώ προβλέπουν για το 2017 φορείς της αγοράς ακινήτων, επιβεβαιώνοντας την τάση που έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή κατά το τρέχον έτος, αναφορικά με την ενίσχυση της ζήτησης για ποιοτικά κτίρια που παράγουν εισόδημα.

ΕΛΛΑΔΑ 17s10metr

Ο ΟΑΣΑ έχει εκδώσει περισσότερες από 40.000 e-κάρτες

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΚΑΣΣΙΜΗ

Σύγχυση εξακολουθεί να επικρατεί μεταξύ των επιβατών όσον αφορά τα ισχύοντα σχετικά με το νέο σύστημα ηλεκτρονικών εισιτηρίων. Aπό τις 5 Οκτωβρίου έως και χθες έχουν εκδοθεί περισσότερες από 40.000 κάρτες απεριορίστων διαδρομών.

ΕΛΛΑΔΑ Δικαιοσύνη symvoylio-ep-thumb-large

ΣτΕ: Τι πρέπει να δηλώνεται στο «πόθεν έσχες»

ΙΩΑΝΝΑ ΜΑΝΔΡΟΥ

Αντισυνταγματική κρίθηκε από το ΣτΕ η υποχρέωση δήλωσης στο πόθεν έσχες, από κρατικούς λειτουργούς, δικαστές, δημοσιογράφους και άλλους, μετρητών, κινητών και πολυτελών αντικειμένων που έχουν στα σπίτια τους ή σε θυρίδες.

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ 18s32bng--2

Ο ΔΗΚΤΗΣ (18/10/17)

Από την 14η στην 24η θέση μεταξύ των 28 χωρών της Ευρωπαϊκής Ενωσης έπεσε η Ελλάδα σε όρους αγοραστικής δύναμης και πραγματικού κατά κεφαλήν ΑΕΠ την περίοδο 1980-2016, ανέφερε χθες το Ινστιτούτο Οικονομικών και Βιομηχανικών Ερευνών (ΙΟΒΕ). 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ vouli--3-thumb-large

Αντιδράσεις για την επίσκεψη Τσίπρα στις ΗΠΑ

ΓΙΩΡΓΟΣ Σ. ΜΠΟΥΡΔΑΡΑΣ

Μόνο τα «υποχρεωμένα» εκ της θεσμικής ιδιότητάς τους κοινοβουλευτικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ μίλησαν χθες και προχθές με επαινετικά λόγια για το ταξίδι του πρωθυπουργού στις ΗΠΑ και τη συνάντησή του με τον Πρόεδρο Τραμπ.

ΕΛΛΑΔΑ hellenicamerican-thumb-large

Ελληνοαμερικανική Ένωση: Συνέδριο για τη μεταρρύθμιση στη σύγχρονη Ελλάδα

Η μεταρρύθμιση, ως το αίτημα για συνολική προσαρμογή στις απαιτήσεις της νεωτερικότητας και της ένταξης στον σύγχρονο κόσμο, υπήρξε από τις βασικές κινητήριες δυνάμεις της νεότερης ελληνικής ιστορίας.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ xrimatistirio--3-thumb-large--4

Σε πλήρη αδράνεια το Χρηματιστήριο - Πτώση 0,57% κατέγραψε ο Γενικός Δείκτης

ΑΝΕΣΤΗΣ ΝΤΟΚΑΣ

Σε πλήρη αδράνεια οι επενδυτές στο Χρηματιστήριο, καθώς δεν υπάρχει καμία εξέλιξη ούτε από το μέτωπο των μεταρρυθμίσεων ούτε από την τρίτη αξιολόγηση, αλλά και ούτε από τη μείωση των κόκκινων δανείων στις τράπεζες. Αυτή η εικόνα αδράνειας σε συνδυασμό με την έλλειψη φρέσκων κεφαλαίων έχουν εγκλωβίσει το Χρηματιστήριο που παραμένει μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας. 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ kouik-thumb-large

Οι ομογενείς καθηγητές δημιουργούν φιλέλληνες φοιτητές, τόνισε από τη Βοστώνη ο Τ. Κουίκ

Με ομογενείς πανεπιστημιακούς καθηγητές που «τρέχουν» προγράμματα εκπαιδευτικών εκδρομών για τους φοιτητές τους στην Ελλάδα, συναντήθηκε στη Βοστώνη, ο υφυπουργός Εξωτερικών, αρμόδιος για τον Απόδημο Ελληνισμό, Τέρενς Κουίκ.

ΚΟΣΜΟΣ germanycoalition23490

Γερμανία: «Εποικοδομητικές» οι επαφές CDU - FDP για τον σχηματισμό κυβέρνησης συνασπισμού

REUTERS

Οι διερευνητικές συνομιλίες για τη συγκρότηση κυβέρνησης συνασπισμού μεταξύ του συντηρητικού κόμματος της καγκελαρίου Aνγκελα Μέρκελ και των Ελεύθερων Δημοκρατών (FDP) χαρακτηρίστηκαν «εποικοδομητικές» και από τις δύο πλευρές.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ bakogianni

«Βόλεμα» ημετέρων και δημόσια σπατάλη σε Οργανισμούς καταγγέλλει η Ντόρα Μπακογιάννη

Κταγγελίες από την τομεάρχη Ανάπτυξης και Οικονομίας της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη για δημόσια σπατάλη στο Ταμείο Ανάπτυξης Νέας Οικονομίας και στο Εθνικό Ταμείο Επιχειρηματικότητας και Ανάπτυξης.

 
Περισσότερα