ΙοΤ και Υγεία: μια σχέση με μέλλον

900x500pix_quantum_healthcare

Oι υπηρεσίες περίθαλψης περνάνε σε μια νέα εποχή τόσο λόγω της τεχνολογικής εξέλιξης όσο και των συνεχώς αυξανόμενων αναγκών.

Ενδοσκοπική Διάνοιξη καρπιαίου σωλήνα

karpos

Ενδοσκοπικά και μέσα από οπή μόλις 1-2 εκατοστών αντιμετωπίζουν χειρουργικά πλέον οι ορθοπαιδικοί το σύνδρομο του καρπιαίου σωλήνα, που ταλαιπωρεί εκατομμύρια γυναίκες και άνδρες σε ολόκληρο τον κόσμο.

Ρομποτική Χειρουργική. Νέα δεδομένα στη θεραπεία του καρκίνου του παχέος εντέρου.

iatriko_rompotikh

Η Ρομποτική Χειρουργική είναι μία νέα, επαναστατική μέθοδος στο χώρο της χειρουργικής ογκολογίας και βρίσκει απόλυτη εφαρμογή στην αντιμετώπιση του καρκίνου του παχέος εντέρου, προσφέροντας δυνατότητες πολλαπλάσιες των άλλων τεχνικών.

Αγγειακή & Ενδαγγειακή Χειρουργική: Ποιες είναι οι νεότερες εξελίξεις στην αντιμετώπιση της περιφερικής αρτηριοπάθειας;

vascular

Τα στατιστικά στοιχεία του 2016 δείχνουν ότι κατά την τελευταία 25ετία ο απόλυτος αριθμός θανάτων από εγκεφαλικό αυξήθηκε κατά 40%. Η πρόβλεψη είναι ότι στα προσεχή 40 χρόνια, ο αριθμός αυτός θα διπλασιαστεί με τη μεγαλύτερη επίπτωση στις ηλικίες άνω των 75 ετών και ιδίως στις χώρες μέσου και χαμηλού εισοδήματος.

Ρομποτική Ηπατεκτομή

shutterstock_425458075

Η χειρουργική του ήπατος θεωρείται η πιο απαιτητική στον τομέα της Χειρουργικής Ογκολογίας και χρειάζεται μακροχρόνια και επίπονη εκπαίδευση σε κέντρα του εξωτερικού.

Περισσότερα

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ