Ο Στέφανος Κορκολής σε μια παράσταση «Εφ’ όλης της ύλης»

O Στέφανος Κορκολής έρχεται ξανά στον δήμο Παπάγου - Χολαργού σε μια παράσταση «Εφ’ όλης της ύλης», όπου το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολάυσει τις πρώτες μουσικές του συνθέσεις και τα ορχηστρικά του, τραγούδια που ο ίδιος έχει ερμηνεύσει, αλλά και διασκευές κλασικών τραγουδιών. Μαζί του η εξαιρετική ερμηνεύτρια Σοφία Μανουσάκη.

 
Μιλώντας για τα καινούργια της τραγούδια, η Μαρία Φαραντούρη λέει ότι είναι εμπνευσμένα από τις περιπέτειες και τις μετακινήσεις των λαών στη θάλασσα της Μεσογείου.

Μαρία Φαραντούρη: Γέφυρα απέναντι στον διχασμό

ΓΙΩΤΑ ΣΥΚΚΑ

Στις 22 του μηνός, η Μαρία Φαραντούρη συναντά τον Τούρκο συνθέτη Τζιχάν Τούρκογλου, τη Γερμανίδα Ανια Λέχνερ (βιολοντσέλο), την Αρμένισσα Μαίρη Βαρντάνιαν (κανονάκι), τον Τούρκο Ιζέτ Κιζέλ (κρουστά), τον Χρήστο Μπάρμπα (νέι, καβάλ) σε ένα πρωτότυπο, νέο έργο με τίτλο «Πέρα από τα σύνορα».

Η ιδιότυπη φινλανδική «Χορωδία των Ανδρών που Ουρλιάζουν» θα «κραυγάσει» ελληνικά και ευρωπαϊκά κείμενα στην Αγορά του ΚΠΙΣΝ (Πάνω). Οι Streb, που αψηφούν τη βαρύτητα (κάτω αριστερά) και οι Cinematic Orchestra (κάτω δεξιά) θα βρίσκονται στο Summer Nostos Festival.

Το «Νιάρχος» πλημμυρίζει από νότες

ΣΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

Με διεθνούς φήμης καλλιτέχνες, εκθέσεις, εικαστικά, αθλητικές δραστηριότητες και εκδηλώσεις στην ΕΛΣ και στην Εθνική Βιβλιοθήκη ξεκινά το Summer Nostos Festival του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος στο Κέντρο Πολιτισμού με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Η αρχιμουσικός Ζωή Τσόκανου διευθύνει το μουσικό σύνολο με διπλό ρόλο στην παράσταση.

Μία όπερα... μικρού μήκους

ΣΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

Το «Εσσεται ήμαρ...» του Γιώργου Κουμεντάκη ανεβαίνει στο Summer Nostos. Τη σκηνοθεσία του έργου, που «ανήκει» στις Ημέρες Μουσικού Θεάτρου της ΕΛΣ, έχει αναλάβει ο Εκτορας Λυγίζος.

Περισσότερα