Να αμειφθούν οι άξιοι

ΚΥΡΙΟ ΑΡΘΡΟ

Το ελληνικό κράτος στέκεται ακόμη όρθιο χάρη σε ένα σκληρό πυρήνα δημοσίων λειτουργών, οι οποίοι κάνουν καλά τη δουλειά τους, με επαγγελματισμό και συχνά με αυτοθυσία.

Οι «ανεπιθύμητοι»

ΚΩΣΤΑΣ ΙΟΡΔΑΝΙΔΗΣ

Ω​​ς αποτέλεσμα αφρόνου διαχειρίσεως και αναξιοπιστίας του συστήματος των τελευταίων δεκαετιών, προέκυψαν ανεπιθύμητοι ηγέτες και συμπεριφορές ιδιαζόντως ανατρεπτικές των πολιτών.

Η ώρα των αποφάσεων

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ

Π​​ροκειμένου να καταλάβουμε τα τεκταινόμενα την τρέχουσα περίοδο στον χώρο της λεγόμενης Κεντροαριστεράς, νομίζω ότι είναι χρήσιμο να θυμηθούμε δύο παράγοντες που επηρεάζουν σημαντικά τη συμπεριφορά των πολιτευομένων γενικώς.

Η αναστροφή του βέλους

ΤΑΣΟΥΛΑ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ

Ε​​νώ η Ελλάδα ακόμη αγωνίζεται για την προσέλκυση 35 εκατ. επισκεπτών το 2020 και προσβλέπει στον τουρισμό των 365 ημερών, αλλού οι τουρίστες γίνονται βάρος και όχληση και δέχονται επιθέσεις.

Πέντε πραγματικοί κίνδυνοι

ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΧΑΤΖΗΣ*

Μ​​ετά την οικονομική κρίση του 2008 έληξε η λεγόμενη περίοδος της «φιλελεύθερης θριαμβολογίας».

Tο μακρύ ταξίδι της νύχτας μέσα στην Kεντροαριστερά

ΓΙΑΝΝΗΣ Π. ΤΖΑΝΝΕΤΑΚΟΣ*

Κ​​όμματα, κομματίδια, «προσωπικότητες» κ.ά. από το ευρύτερο βενιζελοπλαστηρογενές κέντρο, αλλά και από εκτός καραμανλισμού συντηρητικούς, ιδρύουν στις 19.9.1961 την Eνωση Kέντρου (E.K.).

80 χρόνια πριν στην «Κ» 20.VIII.1937

Ο ΦΙΛΙΣΤΩΡ

Η ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΣΑΓΚΑΗΣ: Λονδίνον, 19.- Σχετικώς με την επίθεσιν των Κινέζων κατά της Σαγκάης ο εν τη πόλει ταύτη απεσταλμένος των «Τάιμς» αποστέλλει την κάτωθι ανταπόκρισιν

Μηδενική ανοχή

ΚΥΡΙΟ ΑΡΘΡΟ

Η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων έχει κάνει σημαντικά βήματα στην εδραίωση μιας νέας κουλτούρας για την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής. 

Διευρύνοντας τις αποτυχίες

ΠΑΣΧΟΣ ΜΑΝΔΡΑΒΕΛΗΣ

Η ενιαία τιμή στο ηλεκτρικό ρεύμα ακούγεται δίκαιη, αλλά μακροχρονίως είναι παράλογη απόφαση. Δημιουργεί αντικίνητρα για την παραγωγή ηλεκτρικού ρεύματος τοπικώς και υπερβολικές χρεώσεις πανελλαδικώς. 

Περισσότερα

Αρθρογράφοι

ΦΙΛΙΣΤΩΡ 49 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ...

80 χρόνια πριν στην «Κ» 20.VIII.1937

s4filistor1 Ο ΦΙΛΙΣΤΩΡ

Η ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΣΑΓΚΑΗΣ: Λονδίνον, 19.- Σχετικώς με την επίθεσιν των Κινέζων κατά της Σαγκάης ο εν τη πόλει ταύτη απεσταλμένος των «Τάιμς» αποστέλλει την κάτωθι ανταπόκρισιν

Τελευταία Σελίδα

ΓΕΥΜΑ ΜΕ ΤΗΝ «Κ»

tim-ananiadis-kathimerini-geyma-20-8-17-titina-chalmatzi

Τιμ Ανανιάδης: Δεν φτάνει μόνο ο ήλιος

ΜΑΡΙΑ ΚΑΤΣΟΥΝΑΚΗ

Μεγάλο δέλεαρ ο ήλιος και τα νησιά, αλλά οφείλεις να προσφέρεις υπηρεσίες ποιοτικές. Ο Τιμ Ανανιάδης, γενικός διευθυντής και διευθύνων σύμβουλος της «Μεγάλης Βρεταννίας» και του King George, μιλάει για τις νέες προκλήσεις στον τουρισμό και το στοίχημα της Αθήνας.