Πώς θα μάθετε στο μωρό σας να κολυμπά;

water

Σε μια χώρα που βρέχεται κατά τα δυο τρίτα της από νερό, είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητο να γνωρίσουν τα παιδιά μας κολύμπι και μάλιστα από μικρή ηλικία.

Μεγάλα χειρουργεία – Μικρές τομές: Η εξέλιξη της χειρουργικής στα παιδιά

surgery

H αλματώδης πρόοδος της ιατρικής σε συνδυασμό με την εκρηκτική ανάπτυξη της βιοϊατρικής τεχνολογίας επέβαλαν την αναθεώρηση παλαιών ιατρικών πρακτικών και τη γέννηση μιας νέας προσέγγισης στην διαχείριση του ασθενούς που θέτει στο επίκεντρο τόσο την ασφάλεια και αποτελεσματικότητα όσο και την ικανοποίησή του.

Ουρολοίμωξη στα παιδιά

urinari

Η λοίμωξη του ουροποιητικού συστήματος είναι μία από τις συχνότερες λοιμώξεις της παιδικής ηλικίας, η οποία μπορεί να αφήσει μόνιμη νεφρική βλάβη και η συχνότητα της ποικίλλει ανάλογα με την ηλικία.

Σνάκς για μωρά

eating_healthy

Εάν το μικρό σας κοντεύει να κλείσει τα πρώτα του γενέθλια και έχει αρχίσει να θέλει να τρώει και από το δικό σας πιάτο, τότε μπορείτε να ξεκινήσετε να του προσφέρετε μικρές υγιεινές μπουκίτσες.

Μαγειρεύοντας μαζί με τα παιδιά σας

mageirevontas

Η μαγειρική παρέα με τα παιδιά μας δεν αποτελεί μόνο μία από τις καλύτερες και πιο δημιουργικές εμπειρίες αλλά παράλληλα και ένα από τα καλύτερα και πλέον πρακτικά μαθήματα υγιεινής διατροφής.

Περισσότερα

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ