Εικονογράφηση: Kωνσταντίνος Παπαμιχαλόπουλος

Φιλέλληνες στην εποχή του instagram

ΕΛΙΣ ΚΙΣ

Aπό τον Τομ Χανκς και τον Βαλεντίνο μέχρι τον βασιλιά της Ολλανδίας και την Τζόαν Κόλινς, μια σειρά από διασημότητες και δημόσια πρόσωπα με επιρροή χτίζουν λιγότερο ή περισσότερο αθόρυβα ισχυρούς δεσμούς με την Ελλάδα, που δεν βασίζονται πάντα στον ήλιο και στη θάλασσα.

Η Δάφνη Ματζιαράκη, μπροστά στο ακροατήριο του 8ου TedxAthens, αφηγείται την ιστορία του ντοκιμαντέρ της σαν να ζούσε ξανά την κάθε στιγμή του.

Μαθήματα ζωής από τη Δάφνη Ματζιαράκη

ΒΙΚΥ ΚΑΤΕΧΑΚΗ

Η Ελληνίδα σκηνοθέτις που ήταν υποψήφια για Όσκαρ με το ντοκιμαντέρ της «4.1 miles» περιγράφει στο «Κ» πώς η απόφασή της να ακολουθήσει ένα σκάφος του Λιμενικού στα ανοιχτά της Λέσβου άλλαξε τη ζωή της για πάντα. 

6 εικόνες Οι συμμετέχοντες στην ψηφιακή προσομοίωση κατεβαίνουν 20 μέτρα, στην καρδιά ενός βράχου. Φωτογραφίες: Αλέξανδρος Αβραμίδης

«Παίζουμε πόλεμο;»

Κώστας Κουκουμάκας

Το οχυρό Λίσσε, το δεύτερο σε δύναμη της «γραμμής Μεταξά» μετά το Ρούπελ, ετοιμάζεται να υποδεχτεί τους πρώτους επισκέπτες του, για να προσφέρει μια μοναδική εμπειρία που δεν έχει καμία σχέση με αποστειρωμένο μουσείο.

3 εικόνες

Tο ταξίδι της τροφής

MΑΡΙΑ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

Η νέα μεγάλη παραγωγή της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ παρακολουθεί την εξέλιξη της διατροφής στην Ελλάδα από την προϊστορία έως σήμερα.

GOOD LIFE

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΠΠΑ

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

footer