Ο Dior και η Ελλάδα

Οκτώ μοντέλα φορούν δημιουργίες του Κριστιάν Ντιόρ που «κυματίζουν» κάτω από τις Καρυάτιδες στο Ερέχθειο, τον Δεκέμβριο του 1951. ΕΛΙΣ ΚΙΣ

Δεκέμβριος του 1951. Οκτώ βραδινά φορέματα του Κριστιάν Ντιόρ «κυματίζουν» μπροστά στον Παρθενώνα και ο φωτορεπόρτερ Jean-Pierre Pedrazzini απαθανατίζει τις στιγμές για λογαριασμό του γαλλικού Paris Match.

Ο Ελληνας Μr Uber είναι μόλις 30 ετών και συμπαθεί τα ταξί

ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗΣ

O γενικός διευθυντής της Uber Ελλάδα, Μανώλης Μανασσάκης, εξηγεί στο «Κ» πώς η τεχνολογία εισβάλλει στα παραδοσιακά επαγγέλματα και τα εξελίσσει, δημιουργώντας νέες δουλειές, και γιατί δεν έχει να χωρίσει τίποτα με τους οδηγούς ταξί.

Η Αβάνα μετά τον Φιντέλ

Ενας οδηγός τρέχει να γλιτώσει την κλήση μπροστά από το επιβλητικό Gran Teatro de La Havana - εκεί μίλησε και ο Μπαράκ Ομπάμα στην ιστορική επίσκεψή του στην Κούβα. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΑΝΤΖΟΠΟΥΛΟΣ

Το «Κ» βρέθηκε στην Κούβα και συζήτησε με τους κατοίκους της για τη νέα εποχή που ξημερώνει, για τη φτώχεια και τις δυσκολίες που κρύβονται πίσω από την τουριστική βιτρίνα.

Αθήνα-Θεσσαλονίκη 30 λεπτά πιο κοντά

Κάθε 300 μέτρα υπάρχει εγκάρσια σήραγγα που συνδέει τους δύο κλάδους κατεύθυνσης. ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΥΚΟΥΜΑΚΑΣ

Το «Κ» βρέθηκε στα έγκατα της μεγαλύτερης οδικής σήραγγας των Βαλκανίων, λίγο πριν δοθεί στην κυκλοφορία η παράκαμψη της «καταραμένης» κοιλάδας των Τεμπών.

Περισσότερα