Π. Παυλόπουλος: Το νόμισμα αποκτά νόημα μόνον όταν υπηρετεί τον άνθρωπο

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Η ευρωπαϊκή οικογένεια οφείλει να στηρίξει τον άνθρωπο, την αξία του και την ελεύθερη ανάπτυξη της προσωπικότητάς του είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ενώ τόνισε ότι το νόμισμα αποκτά νόημα μόνον όταν υπηρετεί τον άνθρωπο.

Politico: Μητσοτάκης, Ρέντσι και Μακρόν οι πολιτικοί που θα επηρεάσουν τις εξελίξεις στην Ευρώπη

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι μεταξύ των τριών πολιτικών που θα έχουν ουσιαστική επιρροή στις εξελίξεις στις χώρες τους αλλά και σε ευρωπαϊκό επίπεδο, σύμφωνα με το ειδησεογραφικό πρακτορείο Politico Europe.

Δ. Βέττας: Δεν υπάρχει περίπτωση να ψηφίσουμε άλλα μέτρα λιτότητας

«Δεν υπάρχει περίπτωση να ψηφίσουμε άλλα μέτρα λιτότητας», δήλωσε την Τρίτη o βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, διευκρινίζοντας ότι η κυβέρνηση αντιπρότεινε στους δανειστές τον «κόφτη» με στόχο την εξεύρεση συμβιβαστικής λύσης

Πυρετός διαβουλεύσεων στην κυβέρνηση ενόψει Eurogroup

Τις πρώτες συσκέψεις με στενούς συνεργάτες του στο Μέγαρο Μαξίμου, μετά την σύντομη πασχαλινή ανάπαυλα, έχει από το πρωί της Τρίτης ο πρωθυπουργός με στόχο την ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων για την πρώτη αξιολόγηση, ενόψει του κρίσιμου Eurogroup της 9ης Μαΐου.

Περισσότερα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΣΚΟΠΙΑ

VIDEO

Η Ολυμπιακή Φλόγα ανάβει για το Ρίο της Βραζίλιας

Άνθρωποι από όλο τον κόσμο, από την Ινδία μέχρι την Ρωσία, συναντήθηκαν στην Αρχαία Oλυμπία για να απολαύσουν το τοπίο της, αλλά και να ζήσουν την εμπειρία της τελετής αφής της Φλόγας, μια υπενθύμιση της αρχαίας προέλευσης των σύγχρονων Αγώνων, αλλά και των Ολυμπιακών αξιών.