Διευκρινίσεις Κικίλια για το σύστημα TETRA

ΑΠΕ-ΜΠΕ

«Το ελληνικό Δημόσιο δεν άσκησε δικαίωμα προαίρεσης και η λειτουργία του συστήματος TETRA έπαψε στις 24:00 η ώρα της 31.07.2014, ημερομηνία ολοκλήρωσης της σύμβασης παροχής υπηρεσιών του εν λόγω δικτύου». Τα παραπάνω περιλαμβάνονται σε έγγραφο του υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Βασίλη Κικίλια, το οποίο διαβιβάστηκε στη Βουλή μετά από ερωτήσεις που είχαν κατατεθεί από τους βουλευτές τη ΝΔ Νικήτα Κακλαμάνη και Θεόδωρο Καράογλου.

ΠΑΣΟΚ: Συνέδριο πριν τις εκλογές ζητεί ο Κ. Σκανδαλίδης

ΑΠΕ-ΜΠΕ

 "Πρέπει να έρθει μια άλλη, προοδευτική πρόταση, η οποία να είναι συνολική και που θα υπαγόρευε και μια άλλη στάση στη διαπραγμάτευση", δήλωσε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Κ. Σκανδαλίδης, εκφράζοντας τη διαφωνία του με τη διαπραγματευτική γραμμή της κυβέρνησης.

Βουλή

Βουλή: Υπερψηφίστηκε η επίμαχη τροπολογία για οικιοθελή συνεισφορά των εφοπλιστών

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Υπερψηφίστηκε με 52 ψήφους υπέρ, 36 κατά και ένα «παρών», στο Γ' Θερινό Τμήμα της Βουλής, και μετά από ονομαστική ψηφοφορία που είχε ζητήσει ο ΣΥΡΙΖΑ, η επίμαχη τροπολογία που αφορά την οικιοθελή συνεισφορά των εφοπλιστών.

Τρόικα

Συνάντηση Κυρ. Μητσοτάκη με τρόικα

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Στο επίκεντρο των διαπραγματεύσεων μεταξύ υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης και εκπροσώπων της τρόικας βρίσκονται  οι απολύσεις, το νέο μισθολόγιο και η μεταρρυθμιστική ατζέντα του υπουργείου.

Κύπρος: Υπεγράφη Κοινό Μνημόνιο Χειρισμού Κρίσεων με την Ελλάδα

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Επικαιροποιημένο και αναθεωρημένο Κοινό Μνημόνιο Χειρισμού Κρίσεων μεταξύ Ελλάδας και Κύπρου, υπέγραψε, στη Λευκωσία, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Δημήτρης Αβραμόπουλος με τον Κύπριο ομόλογό του, Χριστόφορο Φωκαΐδη.

Περισσότερα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΣΚΟΠΙΑ

Νέα, αυστηρότερα μέτρα ασφαλείας γύρω και μέσα στον Λευκό Οίκο, όπως η εικονιζόμενη μόνιμη παρουσία ελεύθερων σκοπευτών στην οροφή, ανακοίνωσε χθες η επικεφαλής της Μυστικής Υπηρεσίας, αρμόδια για τη φύλαξη του προέδρου Ομπάμα,

Σκληρή κριτική στην ασφάλεια του Λευκού Οίκου

A.P., REUTERS

Νέα, αυστηρότερα μέτρα ασφαλείας γύρω και μέσα στον Λευκό Οίκο, όπως η εικονιζόμενη μόνιμη παρουσία ελεύθερων σκοπευτών στην οροφή, ανακοίνωσε χθες η επικεφαλής της Μυστικής Υπηρεσίας, αρμόδια για τη φύλαξη του προέδρου Ομπάμα, Τζούλια Πίρσον, κατά την κατάθεσή της στην επιτροπή της Βουλής των Αντιπροσώπων.

VIDEO

Ζει ο βασιλιάς Αλέξανδρος;

Το οδοιπορικό του «Κ» στον τόπο που κυοφορεί την αρχαιολογική ανακάλυψη του αιώνα: τι ελπίζουν και τι φοβούνται οι κάτοικοι, πώς κυλάει η καθημερινότητά τους με τα φώτα της δημοσιότητας στραμμένα πάνω τους.