Αμηχανία στο Μαξίμου από τη δήλωση Καμμένου για το ΦΠΑ

Με σιωπή αντέδρασε το Μέγαρο Μαξίμου στη δήλωση του Προέδρου των ΑΝΕΛ και υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου, ότι «η αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά είναι μία πράξη εγκληματική, μία απόφαση αντισυνταγματική και είναι μία απόφαση για την οποία θέλω να σας πω ότι δώσαμε μεγάλη μάχη μέσα και έξω από τη Βουλή».

Ν.Δ.: «Μονόδρομος πια η παραίτηση Καμμένου»

Να παραιτηθεί καλεί τον Πάνο Καμμένο η ΝΔ, μετά τις σημερινές του δηλώσεις στη Σύρο, όπου ο υπουργός Εθνικής Άμυνας «ομολόγησε» πως η αύξηση στον ΦΠΑ στα νησιά αποτελεί μία πράξη εγκληματική και αντισυνταγματική.

Σπίρτζης: Δεν υπάρχει καμία βούληση της κυβέρνησης να ιδιωτικοποιήσει τις συγκοινωνίες

ΑΠΕ-ΜΠΕ

«Ποιος είπε ότι θα ιδιωτικοποιηθούν οι αστικές μεταφορές;» αναρωτήθηκε ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, και ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει καμία βούληση της κυβέρνησης να ιδιωτικοποιήσει τις συγκοινωνίες.

Σακοράφα: Λογικές «αυριανικού τύπου» από τον ΣΥΡΙΖΑ

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η αντιπαράθεση του κυβερνώντος κόμματος με την κ. Σοφία Σακοράφα, ευρωβουλευτή που εξελέγη με τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ το 2014 και αποχώρησε μετά τη μεταστροφή της κυβέρνησης Τσίπρα στον απόηχο του δημοψηφίσματος.

Σε δύο δόσεις τα 10,3 δισ. προς την Αθήνα, αναζητείται χρυσή τομή για το χρέος

ΣΩΤΗΡΗΣ ΝΙΚΑΣ, ΕΛΕΝΗ ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗ

Σε εξέλιξη βρίσκεται το κρίσιμο Eurogroup που καλείται να λάβει αποφάσεις σε δύο επίπεδα. Αφενός για την ολοκλήρωση της αξιολόγησης από την ελληνική κυβέρνηση και την αποδέσμευση της δόσης ύψους 10,3 δισ ευρώ, αφετέρου για το χρέος.

Περισσότερα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΣΚΟΠΙΑ

VIDEO

Η Ολυμπιακή Φλόγα ανάβει για το Ρίο της Βραζίλιας

Άνθρωποι από όλο τον κόσμο, από την Ινδία μέχρι την Ρωσία, συναντήθηκαν στην Αρχαία Oλυμπία για να απολαύσουν το τοπίο της, αλλά και να ζήσουν την εμπειρία της τελετής αφής της Φλόγας, μια υπενθύμιση της αρχαίας προέλευσης των σύγχρονων Αγώνων, αλλά και των Ολυμπιακών αξιών.