Δικαιοσύνη

Στη Βουλή η δικογραφία για τα Leopard – Εξετάζονται τυχόν ποινικές ευθύνες του Παπαντωνίου

Τον δρόμο για την Βουλή προκειμένου να διερευνηθούν ενδεχόμενες ποινικές ευθύνες του πρώην υπουργού 'Αμυνας Γιάννου Παπαντωνίου, παίρνει η δικογραφία για σκέλος της υπόθεσης προμήθειας των αρμάτων μάχης τύπου Leopard, καθώς οι εισαγγελείς διαφθοράς ολοκλήρωσαν πολύμηνη έρευνα, η οποία κατέληξε στην άσκηση κακουργηματικής ποινικής δίωξης σε βάρος συνολικά 13 προσώπων.

ΣΥΡΙΖΑ

Κόντρα Πετράκου – Φίλη με αφορμή το ΕΣΡ

Ο κ. Θανάσης Πετράκος

«Λυπηρό φαινόμενο» χαρακτηρίζει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θανάσης Πετράκος «το γεγονός ανυπόστατων κατηγοριών στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ που έχουν αφετηρία τη διαφωνία συντρόφων και συντροφισσών με την περίφημη συμφωνία της 12ης Ιουλίου». Στην πρόεδρο της Βουλής ανήκει η πρωτοβουλία για το διορισμού του νέου ΕΣΡ, ανέφερε από την πλευρά του ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Φίλης, απαντώντας στις δηλώσεις του κ. Πετράκου.

Ποτάμι

Το Ποτάμι: Να διερευνηθεί από την Εξεταστική Επιτροπή και η περίοδος της 6μηνης διαπραγμάτευσης

Επιστολή προς την αντιπρόεδρο της Εξεταστικής Επιτροπής για το μνημόνιο, Χαρά Καφαντάρη, απέστειλε ο βουλευτής Β' Αθήνας με το Ποτάμι, Γιώργος Αμυράς, με την οποία ζητάει να περιληφθεί στην έρευνα η περίοδος της εξάμηνης διαπραγμάτευσης της σημερινής κυβέρνησης.

Υγεία

Υπογραφή ΠΔ από τον Π. Κουρουμπλή για πλαίσιο λειτουργίας κέντρων υποβοηθούμενης αναπαραγωγής

Ο υπουργός Υγείας, Παναγιώτης Κουρουμπλής ΑΠΕ-ΜΠΕ

Το Προεδρικό Διάταγμα, με το οποίο άνοιξε ο δρόμος για να θεσπιστούν οι όροι και οι προϋποθέσεις αποτελεσματικής λειτουργίας των ΜΥΙΑ (Μονάδων Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής), με στόχο την προστασία του δικαιώματος της υγείας των πολιτών, υπέγραψε ο υπουργός Υγείας Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Ζωή Κωνσταντοπούλου

Επίθεση στην Ζωή για το Κανάλι της Βουλής «εκ των έσω»

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΡΗΓΟΠΟΥΛΟΣ

Ευθεία επίθεση στην Ζωή Κωνσταντοπούλου για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί τους τελευταίους έξι μήνες στο Κανάλι της Βουλής πραγματοποιεί με ανοικτή επιστολή του προς την πρόεδρο του Κοινοβουλίου ο αναπληρωτής Συντονιστής του τηλεοπτικού σταθμού Αριστείδης Φατούρος.

Διαπραγμάτευση χρέους

Ανοιξαν όλα τα θέματα στη διαπραγμάτευση

Ο υπουργός οικονομικών, Ευκκλείδης Τσακαλώτος κατά την άφιξή του στο Χίλτον (Eurokinissi / ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ) ΣΩΤΗΡΗΣ ΝΙΚΑΣ

Ολοκληρώθηκε η πρώτη συνάντηση των επικεφαλής των δανειστών με τους υπουργούς Οικονομικών, κ. Ευ. Τσακαλώτο και Οικονομίας, κ. Γ. Σταθάκη, η οποία διήρκεσε περίπου 6 ώρες. Σύμφωνα με στέλεχος του οικονομικού επιτελείου στη σύσκεψη συζητήθηκαν οργανωτικά θέματα, αναφορικά με το πώς θα γίνονται οι συναντήσεις και πώς θα αντιμετωπίζονται προβλήματα χωρίς να «λιμνάζουν». Πρωτογενές πλεόνασμα, ανεκαφελαιοποίηση των τραπεζών και Ταμείο Αποκρατικοποιήσεων βρέθηκαν στο επίκεντρο των συζητήσεων.

Περισσότερα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΣΚΟΠΙΑ

VIDEO

Τσίπρας: όποιος θέλει άλλη κυβέρνηση ή πρωθυπουργό να το πει ευθέως

«Όποιος νομίζει ότι μια άλλη κυβέρνηση και ένας άλλος πρωθυπουργός μπορεί καλύτερα μπορεί να το πει ευθέως», είπε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας μιλώντας στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ.