Κατάθεση Αποστολόπουλου: Ο Χαϊκάλης μίλησε πρώτος για οικονομικά ανταλλάγματα

ΙΩΑΝΝΑ ΜΑΝΔΡΟΥ

Ο Παύλος Χαϊκάλης ήταν εκείνος που αναφέρθηκε πρώτος στο ενδεχόμενο οικονομικού ανταλλάγματος σχετικά με την προεδρική εκλογή, όπως δήλωσε, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γιώργος Αποστολόπουλος κατά την κατάθεσή του στην Εισαγγελία Εφετών Αθηνών.

Πέθανε ο Νίκος Καργόπουλος

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σε ηλικία 66 ετών απεβίωσε το βράδυ της Παρασκευής ο Νίκος Καργόπουλος, παλαιό πολιτικό στέλεχος και από εκείνους που αντιστάθηκαν ενεργά στη δικτατορία και πλήρωσαν τη μη συμμόρφωσή τους με το καθεστώς των συνταγματαρχών.

Χ. Γιαταγάνα: Δεν υπαινίχθηκα ότι ο Γ. Αποστολόπουλος είναι συνεργάτης των ΑΝΕΛ

«Δεν γνωρίζω, και δεν υπαινίχθηκα, αν ο Γ. Αποστολόπουλος είναι και σήμερα συνεργάτης του Προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Π. Καμμένου», αναφέρει σε δήλωση που εξέδωσε το απόγευμα του Σαββάτου η βουλευτής Χρυσούλα Γιαταγάνα.

Βουλή: Επιτρέπονται οι δημοσκοπήσεις σε όλη την προεκλογική περίοδο

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τροπολογία με την οποία αίρεται η δεκαπενθήμερη απαγόρευση δημοσιοποίησης δημοσκοπήσεων κατά τις βουλευτικές εκλογές κατέθεσαν στη Βουλή οι υπουργοί Εσωτερικών Αργύρης Ντινόπουλος και Επικρατείας Δημήτρης Σταμάτης.

Περισσότερα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΣΚΟΠΙΑ

VIDEO

Οι αρθρογράφοι της «Κ» για την επόμενη ημέρα της ψηφοφορίας

Πολιτικοί και οικονομικοί συντάκτες της «Κ» αποτιμούν το αποτέλεσμα και αναλύουν την επόμενη ημέρα της πρώτης ψηφοφορίας του κοινοβουλίου για εκλογή Προέδρου Δημοκρατίας.