Παυλόπουλος προς Ελληνες της Κωνσταντινούπολης: «Η Ελλάδα θα ξεπεράσει την κρίση»

Στο πλαίσιο της επίσκεψης του στην Κωνσταντινούπολη, προκειμένου να λάβει μέρος στη σύνοδο κορυφής για τον εορτασμό των 25 ετών από την ίδρυση του Οργανισμού Συνεργασίας Ευξείνου Πόντου (ΟΣΕΠ), ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος, μίλησε σε Ελληνες της Κωνσταντινούπολης, αναφερόμενος μεταξύ άλλων και στο Διεθνές Δίκαιο. 

 

Αναστασιάδης για Κυπριακό: Αν αποδεχτούν την πρότασή μου, θα έχουμε άμεσα αποτελέσματα

Αν γίνει αποδεκτή η πρότασή μου θα έχουμε άμεσα αποτελέσματα στο Κυπριακό, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κύπριος Πρόεδρος, Νίκος Αναστασιάδης, κατά τη δεκάλεπτη δήλωσή του, το βράδυ της Δευτέρας.

Γεννηματά για Τσίπρα: «Τα έδωσε όλα συνειδητά στους δανειστές»

«Στρατηγική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ χωρίς καθοριστική ενίσχυση της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, απλά δεν μπορεί να υπάρξει. Αυτά τα δυο πάνε πακέτο», επισήμανε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, κατά την ομιλία της σε συγκέντρωση της ΔΗΣΥ στο ξενοδοχείο «Αιγές» της Βέροιας.

Χωρίς συμφωνία στο Eurogroup - Νέα συνεδρίαση τον Ιούνιο

ΕΛΕΝΗ ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗ

Χωρίς συμφωνία κατέληξε το σημερινό Eurogroup με το ελληνικό θέμα να παραπέμπεται σε νέα συνεδρίαση τον Ιούνιο. Νωρίτερα μεταξύ άλλων είχαν συζητηθεί δύο σχέδια για τα πλεονάσματα που αφορούσαν σε δύο περιόδους, η πρώτη μέχρι το 2022 και η δεύτερη από το 2023 έως το 2060.  

Περισσότερα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΣΚΟΠΙΑ

Η Αμαλία Ματθαίου, από τις πιο σημαντικές δρομείς υπεραποστάσεων και ορεινών αγώνων στην Ελλάδα. Πριν από λίγους μήνες, ο τερματισμός της στον Ευχίδειο Αθλο των 215 χλμ. δεν ήταν δεδομένος. Τον Ιανουάριο υποβλήθηκε σε εγχείρηση αφαίρεσης καρκινώματος και ακολούθησαν ακτινοθεραπείες. Σταδιακά, όμως, επέστρεψε στο τρέξιμο και βρήκε τους ρυθμούς της.

«Νιώθεις νικητής μαζί της»

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Η δρομέας Αμαλία Ματθαίου ξεπέρασε την περιπέτεια υγείας και έτρεξε ξανά. «Μετά το χειρουργείο ήταν σαν να ξεκινάω από το μηδέν», λέει. Τελικά τερμάτισε πρώτη από τις γυναίκες στον Ευχίδειο Αθλο.

VIDEO

Στα βήματα του Λεωνίδα

Βετεράνοι και εν ενεργεία Αμερικανοί πεζοναύτες διασχίζουν 378 χιλιόμετρα από τη Σπάρτη στις Θερμοπύλες.