Ευ.Βενιζέλος: Να αποφευχθεί η ένταση στις σχέσεις Δύσης-Ρωσίας

Στην ανάγκη "να φύγουμε από την ένταση στις σχέσεις της Δύσης με τη Ρωσία" και υπέρ μιας λύσης "η οποία να είναι σύμφωνη και με τη διεθνή νομιμότητα αλλά και με τις απαιτήσεις και τις αγωνίες των πολιτών της Ουκρανίας" αναφέρθηκε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών Ευάγγελος Βενιζέλος ο οποίος συμμετέχει στο άτυπο συμβούλιο των υπουργών Εξωτερικών της ΕΕ, το οποίο διεξάγεται στο Μιλάνο.

Παραίτηση Νικολόπουλου ζητούν οι Ανεξάρτητοι Βουλευτές

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Την παραίτηση του Νίκου Νικολόπουλου από την Κοινοβουλευτική Ομάδα των Ανεξάρτητων Δημοκρατικών Βουλευτών, ζητούν τα υπόλοιπα μέλη της, σε σημερινή τους ανακοίνωση σχετικά με τις δηλώσεις του βουλευτή σε βάρος του πρωθυπουργού του Λουξεμβούργου.

Λαζαρίδης: «Παλεύουμε για λύση στον ΕΝΦΙΑ»

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Επιπλέον διορθώσεις στον ΕΝΦΙΑ προανήγγειλε ο βουλευτής και στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού, Χρύσανθος Λαζαρίδης, αφήνοντας αιχμές για όσους είχαν χειριστεί το θέμα.

Καθυστερεί το πρόγραμμα ΣΥΡΙΖΑ

Η παρουσία του κ. Τσίπρα στη ΔΕΘ περιορίζει χρονικά την προετοιμασία του κόμματος. ΔΩΡΑ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Μέσα από αλλεπάλληλες συσκέψεις των ομάδων εργασίας του ΣΥΡΙΖΑ, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης «τρέχει» προκειμένου να προλάβει, μέσα στο στενό χρονικό πλαίσιο μέχρι την παρουσία του Αλέξη Τσίπρα στη ΔΕΘ, να διαμορφώσει ένα συγκεκριμένο πλαίσιο δεσμεύσεων.

Περισσότερα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΣΚΟΠΙΑ

VIDEO

Το ελληνικό μυστικό

«Το φιλότιμο» είναι η κινητήριος δύναμη πίσω από τα επιτεύγματα των Ελλήνων στο διηνεκές του χρόνου, σύμφωνα με το νέο βίντεο του  Oxi Day Foundation.