Στην Ελλάδα την ερχόμενη εβδομάδα ο Αυστριακός καγκελάριος Β. Φάιμαν

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Για συνομιλίες με τον Ελληνα πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, με θέμα την προσφυγική κρίση, φθάνει την ερχόμενη εβδομάδα στην Ελλάδα ο ομοσπονδιακός καγκελάριος της Αυστρίας, Βέρνερ Φάιμαν, όπως ανακοίνωσε απόψε στη Βιέννη η εκπρόσωπός του, Σουζάνε Ενκ.

Νέα Γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ η Αφροδίτη Θεοπεφτάτου

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ομόφωνα έγινε αποδεκτή η πρόταση του πρωθυπουργού και προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, για τις θέσεις του Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και των τριών κοινοβουλευτικών εκπροσώπων του κόμματος, κατά τη σύντομη συνεδρίαση της ΚΟ που ολοκληρώθηκε προ ολίγου.

Ν. Βούτσης: Αλλαγή του Κανονισμού στο σκέλος της ψηφοφορίας για την εκλογή μελών προεδρείου της Βουλής

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σε αλλαγή του Κανονισμού της Βουλής προσανατολίζεται ο νέος πρόεδρος της, Νίκος Βούτσης, προκειμένου να αντιμετωπιστούν αδυναμίες στον τρόπο ψηφοφορίας και καταμέτρησης των ψήφων των βουλευτών κατά τη διαδικασία εκλογής του Προεδρείου του Κοινοβουλίου.

Επίτιμος δημότης Ξάνθης o Προκόπης Παυλόπουλος

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Επίτιμος δημότης Ξάνθης ανακηρύχθηκε σήμερα από το δήμαρχο Ξάνθης, Χαράλαμπο Δημαρχόπουλο και το δημοτικό συμβούλιο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, ο οποίος επισκέφθηκε την ακριτική πόλη στο πλαίσιο των εορτασμών για την 96η επέτειο της ενσωμάτωσης της στον εθνικό κορμό, στις 4 Οκτωβρίου 1919.

Περισσότερα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΣΚΟΠΙΑ

VIDEO

«Θεραπεία για εγκαύματα», «χάρτης Ευρώπης στα Αραβικά»: Τι ψάχνουν οι Σύροι στο Google

Η κόλαση του πολέμου στη Συρία και οι απεγνωσμένες προσπάθειες των εκατομμυρίων αμάχων για «απόδραση» από τη Γη που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν, αποτυπώνονται στις αναζητήσεις των Σύρων στο διαδίκτυο.