ΛΑΕ: Κατ΄ εξοχή εκφραστής της νέας μνημονιακής τάξης ο κ. Τσίπρας

«Κατ΄ εξοχή εκφραστή της νέας μνημονιακής τάξης», χαρακτηρίζει τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, σχολιάζοντας την σημερινή του ομιλία στην πανελλαδική συνδιάσκεψη του κόμματός, η Λαϊκή Ενότητα του κ. Λαφαζάνη.

Συναινετικός Μεϊμαράκης, προκαλεί Τσίπρα σε ντιμπέιτ

ΓΙΩΡΓΟΣ Π. ΤΕΡΖΗΣ

Προσκλητήριο εθνικής και πολιτικής συστράτευσης απηύθυνε, σε μήνυμά του προς τον ελληνικό λαό το Σάββατο ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, στον απόηχο της ομιλίας του κ. Αλ. Τσίπρα στην Εθνική Συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ. Παράλληλα, ζήτησε δύο τουλάχιστον debate, «με όποιους όρους θέλει» ο πρώην πρωθυπουργός.

Επικύρωσε την συνεργασία με ΠΑΣΟΚ η ΚΕ της ΔΗΜΑΡ

Η Κεντρική Επιτροπή της ΔΗΜΑΡ ενέκρινε το Σάββατο κατά πλειοψηφία, την εκλογική συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ, παρά τις διαφωνίες του Φώτη Κουβέλη και 31 μελών της, με την μορφή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, και πλήρη αναφορά στα ονόματα των κομμάτων που την αποτελούν.

Συνάντηση Θάνου – Κωνσταντοπούλου

Η πρωθυπουργός κ. Βασιλική Θάνου- Χριστοφίλου δέχτηκε το Σάββατο την Πρόεδρο της Βουλής κ. Ζωή Κωνσταντοπούλου, κατόπιν αιτήματος της τελευταίας.

Μετανάστευση

Προτάσεις Ε.Ε. για ενίσχυση ασφάλειας διασυνοριακών τρένων

Ο κ. Αβραμόπουλος θα παρουσιάσει τις προτάσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την ενίσχυση της ασφάλειας των διασυνοριακών σιδηροδρομικών μετακινήσεων. ΑΠΕ-ΜΠΕ

Στο Παρίσι έφτασε ο Ευρωπαίος επίτροπος Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας, Δημήτρης Αβραμόπουλος, για να συμμετάσχει στη συνάντηση των Ευρωπαίων υπουργών Εσωτερικών και των υπουργών Μεταφορών, που πραγματοποιείται το απόγευμα, ύστερα από πρόσκληση του Γάλλου υπουργού Εσωτερικών, Μπερνάρ Καζενάβ.

Κάλεσμα Γεννηματά για συστράτευση του ΠΑΣΟΚ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΝΕΔΟΣ

Πρόσκληση σε όλα τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ και στη βάση του κόμματος προκειμένου να συστρατευτούν όλες οι δυνάμεις απεύθυνε η πρόεδρος του κόμματος κα. Φώφη Γεννηματά στην εισήγησή της εν όψει της συνεδρίασης της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ.

Περισσότερα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΣΚΟΠΙΑ

VIDEO

Υποδοχή Καμμένου στην Κω με... αυγά

Την οργή των κατοίκων για τους χειρισμούς της κυβέρνησης στο μεταναστευτικό εισέπραξε χθες στην Κω ο υπουργός Εθνικής Αμυνας, Πάνος Καμμένος, όταν επισκέφτηκε το δημαρχείο στο πλαίσιο αυτοψίας.