Επιμένει η Αγκυρα για κενά στη Συνθήκη της Λωζάννης

ΝΙΚΟΣ ΣΤΕΛΓΙΑΣ

Πολλούς οπαδούς στην κυβερνητική παράταξη φαίνεται πως βρίσκουν τα πρόσφατα σχόλια του Τούρκου Προέδρου σχετικά με την Συνθήκη της Λωζάννης, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που φτάνουν στην «Κ» από τους κύκλους του τουρκικού κυβερνώντος Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης.

Μητσοτάκης στο CNBC: «Γύρισαν την χώρα πίσω»

Σταθερός στο αίτημά του για πρόωρες εκλογές, εμφανίστηκε ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, σε συνέντευξή στο αμερικανικό δίκτυο CNBC, ενώ παράλληλα εξαπέλυσε σκληρή επίθεση στην κυβέρνηση για τα πεπραγμένα της στην οικονομία.

Προσφυγικό

Γκ. Κνάους: Η Ευρώπη παίζει ρώσικη ρουλέτα με το προσφυγικό

Για ενδεχόμενη κατάρρευση της συμφωνίας Ε.Ε. – Τουρκίας προειδοποιεί ο Γκέραλντ Κνάους, εμπνευστής της συμφωνίας, εάν δεν επαναπροωθηθούν πρόσφυγες από τα ελληνικά νησιά στην Τουρκία, σε συνέντευξη του στη Welt.

Στρατηγική πόλωσης από Μαξίμου

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας επιθυμεί να προχωρήσει σε ανασχηματισμό που θα μπορεί να «παραδίδει» έργο σε όλα τα κρίσιμα υπουργεία. ΒΑΣΙΛΗΣ ΝΕΔΟΣ

Eνα μοτίβο σύγκρουσης, ανάμεσα στο «νέο» που ενσαρκώνεται από τον κ. Αλ. Τσίπρα και το «παλιό» που εκπροσωπείται από τον κ. Κυρ. Μητσοτάκη, επιχειρεί να δημιουργήσει η κυβέρνηση.

Περισσότερα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΣΚΟΠΙΑ

VIDEO

Αιχμάλωτη του Ισλαμικού Κράτους

Μια πρόσφυγας που ανήκει στη μειονότητα των Γιαζίντι μιλάει στην «Κ» για την απόδρασή της από τα χέρια των τζιχαντιστών.