Υγεία

Π. Κουρουμπλής: Λειτουργικό και διαφανές σύστημα Υγείας

ΑΠΕ-ΜΠΕ

«Στόχος μας είναι ένα σύστημα Υγείας καθαρό αποτελεσματικό λειτουργικό και διαφανές που θα είναι προσπελάσιμο, χωρίς διακρίσεις και για αυτό θα εξαντληθούν όλες οι δυνατότητες για να στηριχθεί», ανέφερε ο υπουργός Υγείας, Πάνος Κουρουμπλής, στην ομιλία του στο 7ο Πανελλήνιο Συνέδριο Νοσοκομειακών Φαρμακοποιών.

Διαπραγμάτευση χρέους

Κατρούγκαλος: Θα ολοκληρωθεί θετικά η διαπραγμάτευση

Την αισιοδοξία του ότι η διαπραγμάτευση με τους θεσμούς θα ολοκληρωθεί σύντομα και θετικά για την χώρα, εξέφρασε σήμερα από την Πάτρα, ο αναπληρωτής υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Γιώργος Κατρούγκαλος, μιλώντας στην συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας.

Εξαίρεση των Πανεπιστημίων από την ΠΝΠ ζητούν οι πρυτάνεις

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Την εξαίρεση των πανεπιστημίων από την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου ώστε να μην μεταφέρουν τα ταμειακά τους διαθέσιμα στην Τράπεζα της Ελλάδας αλλά και ικανό χρόνο διαβούλευσης για το υπό κατάθεση νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας που προβλέπει ευρεία γκάμα αλλαγών στην τριτοβάθμια εκπαίδευση ζητούν ομόφωνα οι πρυτάνεις.

«Ναι στον διάλογο, όχι στις μονομερείς ενέργειες»


Διάλογο με την κυβέρνηση για την στήριξη της χώρας ζήτησε εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου ο  ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, έπειτα από την ολοκλήρωση της συνάντησης του προεδρείου της ΚΕΔΕ με τον πρωθυπουργό.

Σαμαράς: Εκλογές σημαίνει εντολή για τη δραχμή

ΑΠΕ-ΜΠΕ

«Την ελπίδα υποσχέθηκαν και στην απελπισία οδηγούν τη χώρα, η οποία βουλιάζει, καθώς έχει ξεκινήσει ένα κύμα απόγνωσης», είπε ο κ. Σαμαράς, αναφερόμενος στην κυβέρνηση, την οποία κατηγόρησε ότι «μέσα σε τρεις μήνες φέρνει τη χώρα πάλι κοντά στο κακό, τα ελλείμματα και τη ύφεση»

Περισσότερα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΣΚΟΠΙΑ

VIDEO

Γρήγορη σάλτσα φράουλας (κουλί)

Ο Χριστόφορος Πέσκιας μας δείχνει πώς φτιάχνουμε ένα κουλί φράουλας για να γαρνίρουμε μους, να ετοιμάσουμε ανοιξιάτικα κοκτέιλ ή να φτιάξουμε ένα δροσιστικό σορμπέ.