Αποστάσεις με καθυστέρηση από Σκουρλέτη για την επίθεση Καμμένου στη Γεννηματά

ΓΙΩΡΓΟΣ Σ. ΜΠΟΥΡΔΑΡΑΣ

Αίσθηση, απολύτως αρνητική για το ΣΥΡΙΖΑ, προκάλεσε σήμερα στη Βουλή η επιλογή κορυφαίων στελεχών του να μην καταδικάσουν πρόσφατη –χαρακτηρισθείσα από πολλούς ως «χυδαία»- ανάρτηση του προέδρου των ΑΝΕΛ στο Twitter, σε βάρος της κυρίας Φώφης Γεννηματά.

Βουλή: Τροπολογία με κόστος 180 χιλ. ευρώ στο «παρά πέντε» της ψηφοφορίας

ΓΙΩΡΓΟΣ Σ. ΜΠΟΥΡΔΑΡΑΣ

Κόστος που, σύμφωνα με υπολογισμούς του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, ανέρχεται ετησίως στις 180 χιλιάδες ευρώ, συνεπάγεται τροπολογία που κατατέθηκε σήμερα το απόγευμα από το συγκεκριμένο Υπουργείο στη Βουλή, στο «παρά πέντε» της ψηφοφορίας επί του νομοσχεδίου στο οποίο συμπεριελήφθη!

NΔ: Υποχρέωση του κ.Τσίπρα να συναινέσει σε Εξεταστική για την οικονομία

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αύριο συζητείται στη Βουλή το αίτημα της ΝΔ για σύσταση εξεταστικής επιτροπής για όσα συνέβησαν στην οικονομία το πρώτο εξάμηνο του 2015, δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών.

Το στοίχημα της ρευστότητας

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΝΤΕΛΑΣ

Από τις αρχές της εβδομάδας στην Τράπεζα της Ελλάδος (ΤτΕ) επικρατεί συγκρατημένη αισιοδοξία, αναφορικά με τη μερική έστω διευθέτηση του μεγαλύτερου προβλήματος που αντιμετωπίζει σήμερα η αγορά, αυτού της ρευστότητας. 

Περισσότερα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΣΚΟΠΙΑ

VIDEO

«Κάρμεν», πρόβες στο Ηρώδειο

Μια ματιά στις πρόβες της όπερας «Κάρμεν» που ανεβάζει η Εθνική Λυρική Σκηνή στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών.