Ηχογραφημένο διάλογό του με τον Γ. Στουρνάρα διέρρευσε ο Π. Πολάκης

gre1582183_24511699

Σε μια πρωτοφανή κίνηση, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας  Π. Πολάκης, δημοσιοποίησε ηχογραφημένο διάλογό του με τον διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος, Γιάννη Στουρνάρα και ενώ είχε γνωστοποιηθεί ότι η ΤτΕ επρόκειτο να  εξετάσει σε σύσκεψη παρουσία στελεχών της Τράπεζας Αττικής τους όρους και τα κριτήρια υπό τα οποία χορηγήθηκε το δάνειο ύψους 100.000 ευρώ στον αναπληρωτή υγείας.

Πηγές της ΤτΕ: Σύμφωνα με τους κανόνες της Τρ. Αττικής το δάνειο Πολάκη - «Γκρίζες ζώνες» διαπιστώνουν τραπεζικά στελέχη

g_oikep_a05--3-thumb-large--2

Σύμφωνα προς τους κανόνες της Τράπεζας Αττικής έγινε η χορήγηση των δανείων προς τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Π. Πολάκη τόνιζαν πηγές της Τραπέζης της Ελλάδος, μετά τη συνάντηση που διεξήχθη σήμερα το απόγευμα στα γραφεία της κεντρικής Τράπεζας, με τη συμμετοχή του διευθύνοντος συμβούλου Θεόδωρου Πανταλάκη και άλλων υψηλόβαθμων στελεχών της Τράπεζας Αττικής.

Με νέες παραιτήσεις βουλευτών προειδοποιεί τον Κόρμπιν ο δεύτερος τη τάξει των Εργατικών

britain_labo

Περισσότεροι βουλευτές των Εργατικών μπορεί να αποχωρήσουν από το κόμμα, ακολουθώντας την πορεία των εφτά παραιτηθέντων, εάν δεν υπάρξουν αλλαγές, προειδοποίησε ο δεύτερος τη τάξη του Εργατικού Κόμματος, Τομ Γουότσον, σε μήνυμά του που προβλήθηκε σε βίντεο.

Ανδρέας Ι. Ποττάκης: Είκοσι χρόνια Συνήγορος του Πολίτη

synig-thumb-large-thumb-large ΑΝΔΡΕΑΣ Ι. ΠΟΤΤΑΚΗΣ*

Στα 20 χρόνια λειτουργίας του, περισσότεροι από ένα εκατομμύριο πολίτες έχουν απευθυνθεί στον Συνήγορο του Πολίτη. Μόνο οι αυτοτελείς αναφορές που έχουν κατατεθεί στην Αρχή έχουν ξεπεράσει τις 250.000. 

Ορκίστηκαν οι 6 νέοι υπουργοί της κυβέρνησης

ORKO

Στο Προεδρικό Μέγαρο, ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλοπούλου και παρουσία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, έγινε την Δευτέρα το απόγευμα η ορκωμοσία των νέων μελών της κυβέρνησης.

 

Εισαγγελική παραγγελία για τα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ

areiospagos-thumb-large-thumb-large ΙΩΑΝΝΑ ΜΑΝΔΡΟΥ

Παραγγελία για διερεύνηση των οικονομικών του ΠΑΣΟΚ κατά την περίοδο του 2000 με βάση τα όσα ανέφερε απολογούμενος ο Θεόδωρος Τσουκάτος στην υπόθεση της Siemens, έδωσε στην επικεφαλής της Οικονομικής Εισαγγελίας Μαριάννας Ψαρουδάκη, η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου.

Περισσότερα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΣΚΟΠΙΑ

gkkt_04_17022019_cmyk_page_1_image_0004

Ο Τσάπλιν από το «Σχολείο του Κούκου» στο Χόλιγουντ

ΜΥΡΤΩ ΚΑΤΣΙΓΕΡΑ

«Εζούσαν εις μίαν σοφίταν με ένα στρώμα απλωμένο εις το πάτωμα. Ενα μοναδικόν ζευγάρι παπούτσια τα εχρησιμοποιούσαν εναλλάξ, η μητέρα του, ο Σίδνεϋ και αυτός. Τα παιδιά εβοηθούσαν την μητέραν των εις το ράψιμο.

VIDEO

_aav5243

Πρόσκληση σε δείπνο

Ένα ζευγάρι σεφ στη Θεσσαλονίκη προχωράει την έννοια του private chefing ένα βήμα παρακάτω, ανοίγοντας το ίδιο του το σπίτι στους υποψήφιους επισκέπτες.