Συνάντηση Γιουνκέρ - Αβραμόπουλου για το χαρτοφυλάκιο

ΓΙΩΡΓΟΣ Π. ΤΕΡΖΗΣ

 Συνάντηση με το νέο Πρόεδρο της Κομισιόν κ. Ζαν Κλοντ Γιουνκέρ θα έχει το μεσημέρι της Τετάρτης ο κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος, στο πλαίσιο των διερευνητικών επαφών που πραγματοποιεί με τους νέους επιτρόπους. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης των δύο ανδρών, οι οποίοι γνωρίζονται από παλιά, αναμένεται να οριστικοποιηθεί, πιθανότατα, και το χαρτοφυλάκιο που θα αναλάβει ο νέος έλληνας Επίτροπος. 

Τουρισμός

Σύμπραξη δύο υπουργείων για τις «χάρες» του Χόλιγουντ

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σε κοινές δράσεις των υπουργείων Τουρισμού και Πολιτισμού συμφώνησαν να προχωρήσουν η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη και ο υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Κώστας Τασούλας, σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Πολιτισμού.

Συνάντηση Τσίπρα με ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ με επίκεντρο την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας

ΑΠΕ-ΜΠΕ

«Ουσιαστική και σε βάθος συζήτηση για την επόμενη ημέρα και τη δυνατότητα ευρύτερης σύγκλισης κοινωνικών δυνάμεων, υπό την ηγεμονία του εργατικού και λαϊκού κινήματος, για την έξοδο από την κρίση και την ανάκαμψη» έγινε κατά τη σημερινή συνάντηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα με το προεδρείο της ΓΣΕΕ και την Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ.

Σύσκεψη Σαμαρά με παραγωγικούς φορείς της Θεσσαλονίκης

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Στον οδικό χάρτη και στα χρονοδιαγράμματα που θα πρέπει να ακολουθηθούν για τη χρηματοδότηση της χώρας, αναφέρθηκε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς στη συνάντηση που είχε σήμερα με τους παραγωγικούς φορείς, ενόψει της παρουσίας του στη ΔΕΘ.

Μηταράκης: Διεκδικούμε κοινοτικά κονδύλια για τη στήριξη των ροδακινοπαραγωγών

ΑΠΕ-ΜΠΕ

«Πρέπει να συνεχίσουμε τις προσπάθειες στήριξης του εισοδήματος των ροδακινοπαραγωγών, διεκδικώντας κοινοτικά κονδύλια. Διαφορετικά οι παραγωγοί μας θα δυσκολευτούν να συνεχίσουν την επόμενη χρονιά την καλλιέργεια του ροδάκινου» δήλωσε ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, Νότης Μηταράκης

ΠΑΣΟΚ: Εσωκομματικές κόντρες και μέσω Facebook

Φωτογραφία: Μενέλαος Μυρίλλας / SOOC

Ανάρτηση που εμφανίστηκε στην επίσημη σελίδα Facebook του ΠΑΣΟΚ, σχετικά με την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε χθες στο Ζάππειο Μέγαρο αποδοκίμασε και «κατέβασε» το ΠΑΣΟΚ.

Περισσότερα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΣΚΟΠΙΑ

Οταν οι αγχωμένοι υπάλληλοι εταιρείας συμβούλων προσπάθησαν να οργανώσουν «ζώνες προβλεπόμενης ξεκούρασης», περιορίζοντας τα μηνύματα που αντάλλασσαν εκτός ωραρίου, οι συνολικές ώρες εργασίας τους μειώθηκαν κατά 11%, ενώ ο όγκος δουλειάς που έφερναν σε πέρας έμεινε ίδιος.

Η τυραννία των emails

CLIVE THOMPSON / INTERNATIONAL NEW YORK TIMES

Αφιερώνουν το 28% του χρόνου τους διαβάζοντας και απαντώντας σε μηνύματα επτά ημέρες την εβδομάδα.

VIDEO