Μεταρρυθμιστικό μήνυμα για την Ευρωζώνη θα στείλει ο Μακρόν από την Αθήνα

emmanuel-mac-thumb-large

Ο πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν θα επιχειρήσει να στείλει από την Αθήνα μήνυμα για την ανάγκη προώθησης σημαντικών μεταρρυθμίσεων για την ενίσχυση της Ευρωζώνης, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στη χώρα μας στις 7 και 8 Σεπτεμβρίου.

Αποψη: Η επιλεκτική αμνησία του υπουργού Δικαιοσύνης

2906istorth ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΑΝΤΖΙΔΗΣ*

Πώς θα σας φαινόταν αν ακούγατε κάποιον Ελληνα αξιωματούχο να λέει πως δεν θα παραστεί σε συνέδριο για τα εγκλήματα της απριλιανής χούντας, επειδή αυτό θα ήταν πολιτικά επικίνδυνο και θα εξυπηρετούσε την τουρκική αδιαλλαξία;

Eπαφές Τσίπρα με Δραγασάκη, Γαβρόγλου και Αχτσιόγλου

greek-pm-tsi-antigrafo

Διαδοχικές συναντήσεις είχε την Τρίτη ο πρωθυπουργός με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, καθώς και με τους υπουργούς Παιδείας και Εργασίας. Στις αρχές της εβδομάδας η κατάθεση του νομοσχεδίου για τα εργασιακά. Το νέο Λύκειο και οι πανελλαδικές στο επίκεντρο της συνομιλίας με τον Κώστα Γαβρόγλου.

Πρ. Παυλόπουλος προς ΠΓΔΜ: Η τακτική σας αποπνέει αλυτρωτισμό

paulopoulos-thumb-large

Ο κ. Παυλόπουλος έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα στην ΠΓΔΜ, στην ομιλία του προς τις νεαρές αθλήτριες του χάντμπολ και την ηγεσία της ΟΧΕ. σημειώνοντας  πως «όσο συνεχίζει αυτή την τακτική, που είναι αντίθετη με το διεθνές και το ευρωπαϊκό δίκαιο λόγω του αλυτρωτισμού που αποπνέει, η ίδια υπονομεύει την ευρωπαϊκή της πορεία». 

Ταλίν: Την ακύρωση της Συνόδου για τα Κομμουνιστικά Καθεστώτα ζητεί η Ευρωομάδα της Αριστεράς

talinn

Να ακυρώσει την διυπουργική σύνοδο με θέμα την «κληρονομιά που άφησαν στον 21ο αιώνα τα εγκλήματα από Κομμουνιστικά Καθεστώτα», καλεί την εσθονική Προεδρία η Ευρωομάδα της Αριστεράς GUE/NGL.

Περισσότερα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΣΚΟΠΙΑ

VIDEO

anti-duw-160910-074

Οι διακοπές αλλιώς

Ταξίδια, εμπειρίες και δραστηριότητες ανά την Ελλάδα για υψηλή αδρεναλίνη αλλά και χαλάρωση.