Μαξίμου: Η νεολαία τιμώρησε το «θατσερικό κόμμα» της ΝΔ

«Η νεολαία τους τιμώρησε με τους αγώνες και την ψήφο της και θα το ξανακάνει παρά τα επικοινωνιακά φτιασιδώματα που επιχειρεί ο κ. Μητσοτάκης στο θατσερικό του κόμμα», τονίζουν κυβερνητικές πηγές σχετικά με την ομιλία του προέδρου της ΝΔ στην ΟΝΝΕΔ.

Γεροβασίλη: Η ΝΔ επιδιώκει με κάθε τρόπο τον επηρεασμό της Δικαιοσύνης

Για σειρά παρεμβάσεων στο έργο της Δικαιοσύνης κατηγορεί την Νέα Δημοκρατία η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη, παρεμβάσεις τις οποίες εντάσσει μάλιστα, στην «τρίτη πράξη του απονενοημένου σχεδίου ‘αριστερής παρένθεσης'».

Νέα Δημοκρατία

Μητσοτάκης: Εχθρός της νέας γενιάς ο Τσίπρας

«Από τους πολιτικούς που κυβέρνησαν τη χώρα δεν υπήρξε ποτέ μεγαλύτερος εχθρός της νέας γενιάς από τον κ. Τσίπρα», τόνισε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, μιλώντας στο συνέδριο επανίδρυσης της νεολαίας του κόμματος. Κάλεσε τους νέους να ασχολούνται με την πολιτική και χαρακτήρισε κορυφαίο πρόβλημα το Brain Drain.

Αβραμόπουλος: Η ευρωπαϊκή ασφάλεια απαιτεί ενίσχυση της συνεργασίας με τις ΗΠΑ

Για την ευρωπαϊκή ασφάλεια είναι πολύ σημαντική η ενίσχυση και η εμβάθυνση της συνεργασίας μας εντός της Ευρώπης, καθώς και με τους εταίρους μας σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ, δήλωσε ο επίτροπος, αρμόδιος για τη Μετανάστευση, Δ. Αβραμόπουλος, προσερχόμενος στη Σύνοδο του G6 στη Ρώμη.

H N.Δ ασκεί κριτική στον κ. Παρασκευόπουλο

«Ο κ. Παρασκευόπουλος παραδέχθηκε σήμερα ότι είχε ενημερωθεί υπηρεσιακά, από το Νοέμβριο του 2015, για την υπόθεση του ανώτατου δικαστή, αλλά επέλεξε να μην τη διερευνήσει, καθώς αμφέβαλλε για τη νομιμότητα της προέλευσης του σχετικού υλικού» αναφέρει σε ανακοίνωση της η αξιωματική αντιπολίτευση.

Τσίπρας: «Αναμένω θετικές εξελίξεις στο ζήτημα του χρέους»

Ο πρωθυπουργός κατά την διάρκεια της συνέντευξης τύπου είπε πως ευελπιστεί η Ελλάδα στις αρχές του 2017 να ενταχθεί στο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης. Στο Eurogroup του Δεκεμβρίου παρέπεμψε τη συζήτηση για το χρέος

Περισσότερα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΣΚΟΠΙΑ

VIDEO

Η κατάληψη που έγινε ξανά σχολείο | 360 VR Video |

Με αυτό το βίντεο 360 μοιρών η «Κ» σας ξεναγεί στο «Λύκειο Θεόδωρος Αγγελόπουλος» που δημιουργήθηκε στη θέση της πρώην κατάληψης «Βίλα Αμαλία». Εκεί στεγαζόταν παλιότερα το 2ο Γυμνάσιο Αρρένων Αθηνών.