Επί τάπητος η αμυντική συνεργασία στην Ε.Ε.

Τα ταχύτερα εδώ και έτη βήματα, που πραγματοποιούνται προς την εμβάθυνση της ευρωπαϊκής αμυντικής συνεργασίας, συζήτησε χθες στις Βρυξέλλες ο τομεάρχης Εξωτερικών της Ν.Δ. Γ. Κουμουτσάκος με τον πρόεδρο της Στρατιωτικής Επιτροπής της Ε.Ε. Μιχ. Κωσταράκο.

Τα ανοικτά σημεία της συμφωνίας του Eurogroup

ΕΙΡΗΝΗ ΧΡΥΣΟΛΩΡΑ

Ενα νέο μηχανισμό με προνομοθετημένα «καλά» και «κακά» μέτρα προβλέπει η επί της αρχής συμφωνία, μεταξύ κυβέρνησης και πιστωτών. Παράλληλα, αφήνει ανοικτά αρκετά σημαντικά ζητήματα, διατηρώντας την αβεβαιότητα για την έκβαση της διαπραγμάτευσης.

Από τα παιδικά χρόνια στον στίβο της πολιτικής: Η ανάρτηση του Στ. Θεοδωράκη για τα γενέθλιά του

Ιστορίες από την γέννησή του, αναμνήσεις από τα παιδικά του χρόνια αλλά και σκέψεις σχετικά με την απόφασή του να εμπλακεί με την πολιτική, διηγείται ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης σε ανάρτησή του στο Facebook με αφορμή τα γενέθλια του.

Παππάς: «Μαζί με τα μέτρα θα ψηφιστούν και τα αντίμετρα»

 Για «παρεμβάσεις μηδενικού δημοσιονομικού αθροίσματος» έκανε λόγο ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Ν. Παππάς, κληθείς να σχολιάσει την απόφαση του Eurogroup για   προνομοθέτηση μέτρων που θα τεθούν σε ισχύ μετά τη λήξη του προγράμματος.

Περισσότερα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΣΚΟΠΙΑ

VIDEO

Αναζητώντας τα ίχνη μιας σαρκοφάγου

Η «Κ» με τη βοήθεια του αρχαιολόγου- ερευνητή Χρήστου Τσιρογιάννη παρουσιάζει το παρασκήνιο της κατάσχεσης στη Ν. Υόρκη μιας ρωμαϊκής σαρκοφάγου που πρόκειται να επαναπατριστεί στην Ελλάδα. Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ.