Παυλόπουλος - Ματαρέλα για μεταναστευτικό και ΑΟΖ

«Η Ελλάδα έχει πράξει στο ακέραιο αυτά που της αναλογούν και αναμένει από τους εταίρους να εκπληρώσουν τις υποχρεώσεις τους», τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, παραπέμποντας στη συζήτηση για το χρέος και την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών σε δηλώσεις του στη Ρώμη, αμέσως μετά τη συνάντηση με τον Ιταλό ομόλογό του Σέρτζιο Ματαρέλα.

Ο κ. Τσίπρας ανακάλυψε τη συναίνεση

ΔΩΡΑ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Υπό το μεγάλο πολιτικό βάρος των επερχόμενων αλλαγών στο ασφαλιστικό, αλλά και υπό τον φόβο νέων απωλειών στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ανακαλύπτει αίφνης τη συναίνεση. Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε χθες με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, ο κ. Τσίπρας ζήτησε τη σύγκληση του συμβουλίου αρχηγών, στο οποίο, πέραν του ασφαλιστικού, προτείνει να συζητηθεί και το προσφυγικό.

Ν.Τόσκας: Το «αυθαίρετο φιλτράρισμα» προσφύγων και μεταναστών αντίκειται στην ΕΕ

ΑΠΕ-ΜΠΕ,AFP

Το «αυθαίρετο» φιλτράρισμα από ορισμένες χώρες των μεταναστών και των προσφύγων που προσπαθούν να φθάσουν στην Ευρώπη αντίκειται «στις αρχές της ΕΕ», δήλωσε σήμερα στο Γαλλικό Πρακτορείο ο Νίκος Τόσκας, αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών αρμόδιος για θέματα Προστασίας του Πολίτη, αναφερόμενος κυρίως στην κατάσταση στα σύνορα με την πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας.

Μαξίμου: «Αποκλειστικά πολιτική πρωτοβουλία η σύγκληση του Συμβουλίου Αρχηγών»

«Η σύγκληση του Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών, γίνεται αποκλειστικά με πολιτική πρωτοβουλία της κυβέρνησης. Στην κυβέρνηση δεν έχει φτάσει κανένα χαρτί των θεσμών που να ζητάει σύγκληση του Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών, ή οποιαδήποτε άλλου είδους πρωτοβουλία για το Ασφαλιστικό»

Απάντηση Μεϊμαράκη με «οκτώ αλήθειες» για το εκλογικό φιάσκο

Οκτώ αλήθειες, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, διατυπώνει το γραφείο του υποψηφίου προέδρου της ΝΔ, κ. Ευάγγελου Μεϊμαράκη, για το φιάσκο με εσωκομματικές εκλογές της παράταξης, που έχει προκαλέσει «εμφύλιο» τις τελευταίες ημέρες στο «γαλάζιο» στρατόπεδο.

Περισσότερα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΣΚΟΠΙΑ

VIDEO

Ο δρόμος του μίσους

Η «Κ» παρουσιάζει τα ίχνη των τζιχαντιστών που πέρασαν από την Ελλάδα.