«Χαμηλοί τόνοι» στη Γερμανία για τη συνάντηση Σαμαρά - Μέρκελ

ΑΠΕ-ΜΠΕ

«Σημάδια ελπίδας, ιδιαίτερα στον τομέα της ανάπτυξης, η οποία φαίνεται ότι θα επιστρέψει» διακρίνει η γερμανική κυβέρνηση στην Ελλάδα, μία ημέρα πριν από τη συνάντηση του πρωθυπουργού με την Άγκελα Μέρκελ. Εν τω μεταξύ, η Σοφία Βούλτεψη ανέφερε πως πρόκειται για μια ιδιαίτερα χρήσιμη συνάντηση «μεταξύ φίλων και εταίρων». 

Χριστοφιλοπούλου: Κριτική σε Ρένα Δούρου και δημάρχους για το θέμα της αξιολόγησης

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Κριτική στην περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου και σε 19 δημάρχους, για τη στάση τους στο θέμα της επανεξέτασης των συμβάσεων, άσκησε η υφυπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Εύη Χριστοφιλοπούλου.

Χ. Αθανασίου: «Ουδεμία προνομιακή μεταχείριση στους προφυλακισμένους βουλευτές της Χ.Α.»

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ουδεμία προνομιακή μεταχείριση απολαμβάνουν έναντι των άλλων κρατουμένων οι προφυλακισμένοι βουλευτές της Χρυσής Αυγής στον Κορυδαλλό, διαβεβαιώνει, με έγγραφό του που διαβιβάστηκε στη Βουλή, ο υπουργός Δικαιοσύνης Χαράλαμπος Αθανασίου.

Στ. Θεοδωράκης: «Το Ποτάμι είναι το μεγάλο Κίνημα του ριζοσπαστικού Κέντρου»

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τις 21 προγραμματικές θέσεις του κόμματος παρουσίασε ο Σταύρος Θεοδωράκης. Ασκώντας κριτική στα κυβερνητικά κόμματα για ανικανότητα και την αριστερά για αμηχανία, τόνισε ότι το Ποτάμι είναι φορέας ενός νέου πατριωτισμού που δεν εξαντλείται στην επίκληση του ένδοξου παρελθόντος αλλά οραματίζεται μια άλλη Ελλάδα παραγωγική και εξωστρεφή.

Κυρ. Μητσοτάκης: «Αξιολόγηση ακόμα και με την παρέμβαση εισαγγελέων»

Η αξιολόγηση και ο επανέλεγχος των στοιχείων στους Δήμους θα γίνουν ακόμη και αν χρειαστεί να ζητήσουμε τη βοήθεια των εισαγγελικών Αρχών, δήλωσε ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, στέλνοντας σαφές μήνυμα στους 19 δημάρχους του ΣΥΡΙΖΑ και την περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου.

Περισσότερα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΣΚΟΠΙΑ

VIDEO

Στις τάξεις των ΝΑΖΙ

Η «Κ» αποκαλύπτει μέρος από τα τουλάχιστον 4 βίντεο που υπάρχουν στην δικογραφία της Χρυσής Αυγής, στα οποία ο Χρήστος Παππάς μαθαίνει σε ένα ανήλικο αγόρι πώς να λέει σωστά «Heil Hitler».