Η αλληλεπίδραση με το κινητό τηλέφωνο αναμένεται να μεταβληθεί τα επόμενα χρόνια.

Η «συνομιλία» με τα κινητά είναι το μέλλον

Μπορεί να φαίνεται απίστευτο, αλλά είναι αληθινό. Το τέλος της οθόνης αφής στα κινητά τηλέφωνα μοιάζει να πλησιάζει, αλλάζοντας και τον τρόπο που αλληλεπιδρούμε με τις ηλεκτρονικές συσκευές που έχουν καταλάβει τη ζωή μας.

Πτώση κατέγραψαν οι πωλήσεις του iPhone

Οι πωλήσεις της εταιρείας έφτασαν τις 45,51 εκατομμύρια συσκευές iPhone στους τρεις μήνες μέχρι την 24η Σεπτεμβρίου, καταγράφοντας μείωση 5% συγκριτικά με την ίδια περίοδο πέρσι.

Η Samsung αποφάσισε να διακόψει την παραγωγή και πώληση του κινητού τηλεφώνου Galaxy Note7, το οποίο αναφλέγεται λόγω προβλήματος στην μπαταρία. Η απόφαση αυτή θα έχει ως αποτέλεσμα απώλεια εσόδων 17 δισ. ευρώ. Ωστόσο, το κόστος για την κορεατική εταιρεία θα είναι ακόμη μεγαλύτερο, λόγω του πλήγματος στη φήμη και στις μελλοντικές πωλήσεις. Η μετοχή της Samsung έκλεισε την Τρίτη στο Χρηματιστήριο της Σεούλ με πτώση 8,04%. Αντίθετα, η μετοχή του μεγάλου ανταγωνιστή της, της Apple, συνέχισε να ανεβαίνει, έχοντας κερδίσει 10% από την ημέρα που εμφανίστηκαν τα προβλήματα στο Galaxy Note7.

Τεράστιο πλήγμα για τη Samsung

Η Samsung αποφάσισε να διακόψει την παραγωγή και πώληση του κινητού τηλεφώνου Galaxy Note7, το οποίο αναφλέγεται λόγω προβλήματος στην μπαταρία.

Tέλος τα smartphones από την Blackberry

Η πρωτοπόρος και καινοτόμος εταιρεία η οποία επινόησε τα «έξυπνα τηλέφωνα» (smartphones), η καναδική Blackberry, ανακοίνωσε ότι ολοκληρώνει την αποχώρησή της από τη συγκεκριμένη αγορά, την οποία και δημιούργησε.

Περισσότερα