Η ΑΤΖΕΝΤΑ

«Crashing», η νέα κωμική τηλεοπτική σειρά της ΗΒΟ, με πρωταγωνιστή τον stand-up κωμικό Pete Holmes. Ο κεντρικός ήρωας και οι περιπέτειές του έχουν μεγάλη ομοιότητα με ένα κομμάτι του παρελθόντος του πρωταγωνιστή.

«Νέα κωμωδία» μέσα από τη ζωή

Εδώ και μια επταετία, τα τηλεοπτικά δίκτυα εγκαταλείπουν τις ακριβότερες παραγωγές τύπου sit-com, επενδύοντας σε μικρότερες και δίνοντας στους κωμικούς την απόλυτη ελευθερία να διηγηθούν εναλλακτικές ιστορίες με τον δικό τους ιδιαίτερο τρόπο.

Στο χωριό Δανίλια της Κέρκυρας γυρίζεται η δημοφιλής στη Βρετανία σειρά «Τhe Durells». Πρόκειται για την τηλεοπτική μεταφορά μιας πραγματικής ιστορίας, της μετοίκησης για μερικά χρόνια της οικογένειας Ντάρελ προπολεμικά στο Νησί των Φαιάκων. Ο μεγαλύτερος γιος της οικογένειας, ο Λόρενς, ο οποίος ήξερε καλά την Ελλάδα και την Κύπρο, είναι ο περίφημος συγγραφέας του «Αλεξανδρινού Κουαρτέτου». Η σειρά βρίσκεται στον δεύτερο κύκλο της και εξακολουθεί να γνωρίζει μεγάλη επιτυχία.

Η ζωή των Ντάρελ στην Κέρκυρα

Στο χωριό Δανίλια της Κέρκυρας γυρίζεται η δημοφιλής στη Βρετανία σειρά «Τhe Durells». Πρόκειται για την τηλεοπτική μεταφορά μιας πραγματικής ιστορίας, της μετοίκησης για μερικά χρόνια της οικογένειας Ντάρελ προπολεμικά στο Νησί των Φαιάκων.

Το ζεύγος Ντον και Μπέτι Ντρέιπερ σαν πίνακας του Εντουαρντ Χόπερ. Ο Τζον Χαμ έγινε διάσημος υποδυόμενος τον Ντον Ντρέιπερ. «Οι παραγωγοί δεν τον ήθελαν γιατί δεν τον έβρισκαν αρκετά σέξι», λέει ο Γουάινερ. Στον ρόλο της συζύγου του, η Τζάνουαρι Τζόουνς.

Στο μυαλό του Μάθιου Γουάινερ

Ο δημιουργός των «Μad Men» σε ένα λεύκωμα αφηγείται την ιστορία της θρυλικής σειράς – μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

Περισσότερα