Η ΑΤΖΕΝΤΑ

15s5thl

Game of Thrones: Φέτος ο χειμώνας έρχεται στη μέση της... άνοιξης

Στα όρια της (τηλεοπτικής) στέρησης έχουν φτάσει οι παραγωγοί του HBO τους θαυμαστές του δημοφιλούς «Game of Thrones», οι οποίοι ανυπομονούν για τον 8ο και τελευταίο κύκλο της σειράς που άλλαξε, όσο καμιά άλλη, τo τοπίο της τηλεόρασης την τελευταία δεκαετία. 

got

Nέο «tease» από τον όγδοο κύκλο του Game of Thrones

Μία μικρή «γεύση» από τον όγδοο κύκλο του Game of Thrones έδωσε στους fans της σειράς το HBO, μέσα από ένα μικρό «tease» του τι πρόκειται να συμβεί στο νέο κύκλο, το οποίο κυκλοφόρησε στα social media.

11s1tanat

«Οταν το σεξ ήταν βρώμικο»: η Νέα Υόρκη στα ’70s

Προφέρεται «Ντιους», για την ακρίβεια «Δε Ντιους» (The Deuce) και αυτός είναι ο τίτλος μιας τηλεοπτικής σειράς του συνδρομητικού premium καναλιού ΗΒΟ. Η σειρά έχει κάνει ήδη δύο κύκλους και τώρα προετοιμάζεται ο τρίτος (και τελευταίος). 

μπεβερλιχιλς

Ξαναγυρίζεται το "Beverly Hills 90210" με τους ίδιους πρωταγωνιστές

Η Τζένι Γκαρθ, η Τόρι Σπέλινγκ, ο Τζέισον Πρίσλεϊ, ο Ίαν Ζέρινγκ, ο Μπράιαν Όστιν Γκριν και η Γκαμπριέλ Καρτέρις θα συμμετάσχουν στη συνέχεια της σειράς, ωστόσο θα λείπουν από τομ καστ η «Μπρέντα» (Σάνεν Ντόχερτι) και ο «Ντύλαν» (Λουκ Πέρι).  

14s4prov

Οι λίστες του Netflix που λένε (τη δική τους) αλήθεια

Ενα από τα πιο εκνευριστικά πράγματα σχετικά με το Netflix για εμάς τους δημοσιογράφους, αλλά και για τον... ανταγωνισμό, είναι πως η διαδικτυακή πλατφόρμα αρνείται σταθερά να δημοσιοποιήσει στοιχεία σχετικά με την τηλεθέαση των προγραμμάτων της. 

Περισσότερα