Η ΑΤΖΕΝΤΑ

gkkt_01_14042019_cmyk_v2__page_1_image_0007

Game of Thrones: Τα επεισόδια που άφησαν εποχή

Είναι πάρα πολλά αυτά που μπορεί να γράψει κανείς δικαιολογώντας γιατί το «Game of Thrones» είναι η σπουδαιότερη –αν και όχι απαραίτητα η καλύτερη– σειρά όλων των εποχών. Πιθανότατα θα γέμιζαν ολόκληρο βιβλίο και όχι σελίδα εφημερίδας, αφήστε που σιγά σιγά κάτι τέτοια γίνονται αντικείμενο μελέτης σε πανεπιστημιακά ιδρύματα και ερευνητικά προγράμματα, τα οποία ειδικεύονται πάνω στον ραγδαία αναπτυσσόμενο κόσμο της οικιακής διασκέδασης.

13s3std

Μάχη γιγάντων για το μερίδιο στη διαδικτυακή τηλεόραση

Σε μάχη γιγάντων εξελίσσεται ο χώρος της διαδικτυακής τηλεόρασης τύπου Netflix, καθώς μετά την Apple, χθες ανακοίνωσε και η Disney τη δική της υπηρεσία streaming που θα ξεκινήσει στις ΗΠΑ τον Νοέμβριο. Ο διευθύνων σύμβουλος της Disney Μπομπ Ιγκερ δήλωσε πως η διαδικτυακή συνδρομητική τηλεόραση είναι η «μεγαλύτερη προτεραιότητα» του ομίλου.

59ab1979dda4c8133f8b4567

Κανείς δεν έχει προβλέψει σωστά το τέλος του Game of Thrones, λέει ο «Τζέιμι Λάνιστερ» της σειράς

Ο Νικολάι Κόστερ-Βαλντάου, ο οποίος υποδύεται τον Τζέιμι Λάνιστερ στο «Game of Thrones» δήλωσε ότι η τηλεοπτική σειρά θα έχει τέλειο τέλος, αλλά δεν έχει δει κανέναν να το προβλέπει εντελώς σωστά.

 Game of Thrones

Ο Ράμσεϊ Μπόλτον o πιο αιμοσταγής χαρακτήρας του GoT σύμφωνα με… τον Ερυθρό Σταυρό

Τους πιο αιμοσταγείς χαρακτήρες της σειράς ανέδειξε «έρευνα» εθελοντών του Ερυθρού Σταυρού της Αυστραλίας, οι οποίοι – ενόψει της πολυαναμενόμενης πρεμιέρας της 8ης σεζόν στις 14 Απριλίου - παρακολούθησαν επί έξι εβδομάδες και τις επτά σεζόν. 

disney_strea

Τον Νοέμβριο στις οθόνες το «Netflix» της Disney

Παγκόσμια μάχη γιγάντων έρχεται στον χώρο του streaming, καθώς η Disney, πετώντας το γάντι στο Netflix, ανακοίνωσε, σε χολιγουντιανού τύπου εκδήλωση στο Λος Αντζελες, ότι η δική της ανταγωνιστική υπηρεσία streaming θα ξεκινήσει στις ΗΠΑ στις 12 Νοεμβρίου φέτος. 

Περισσότερα