Μπιφτέκια γαλοπούλας
Γαύρος φρικασέ με μαρούλια
Αρκουδόρεμα: Eνα εστιατόριο σε ένα χωριό τριών κατοίκων, στην καρδιά της Πίνδου
Μηλόπιτα σκεπαστή
Μύδια πλακί
Γλυκός ντάκος με φρούτα εποχής και ζεστή σάλτσα λουίζας
Φακές σαλάτα με πλιγούρι, κάππαρη, πορτοκάλι και καρύδια
Καλαμάρια με σάλτσα μαϊντανού και ψητές γλυκοπατάτες
Σπετζοφάι light με κοτόπουλο
Πένες με σέσκουλα και καρυδόψιχα
Ανοιξιάτικες ρίζες γιαχνί
Τυρόψωμο με φρέσκια ρίγανη
Σπαγγέτι alla gricia
Λαχανικά ψημένα στη λαδόκολλα με κεφαλοτύρι
Ομελέτα με μαρουλοσαλάτα από περισσεύματα
Πίτα με τόνο και βραστά αυγά: Empanada de atun
Οι συνταγές που μαγείρεψε η ομάδα του Γαστρονόμου τον Απρίλιο
Βυζαντινό: εύκολο γλυκό με κρέμα βανίλιας και τσουρέκι