Πρόσωπα της Παρασκευής

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Κάθε μέρα», είπε ο Στιβ Μακουίν (φωτ.) σε συνέντευξή του στον «Γκάρντιαν», απαντώντας στην ερώτηση εάν βιώνει περισσότερο ρατσισμό μετά την επικράτηση του Brexit. Μάλιστα, όταν η μητέρα του δεν μπορούσε να θυμηθεί τον κωδικό της πιστωτικής της κάρτας στο σούπερ μάρκετ, συνέχισε ο Μακουίν, κάποιος της φώναξε: «Είναι τέσσερα ψηφία σε αυτήν τη χώρα». Πριν από το Brexit «δεν θα σκεφτόταν να το πει κάποιος αυτό», σημείωσε. Τόνισε, επίσης, ότι μερικοί λευκοί άνδρες κριτικοί ίσως δεν είχαν την απαραίτητη ευαισθησία για να καταλάβουν τους χαρακτήρες της ταινίας του «Χήρες».

(…) Κυκλοφόρησε το τρέιλερ του νέου σίκουελ της ταινίας «Οι άνδρες με τα μαύρα», μόνο που τώρα το μαύρο κοστούμι και τα γυαλιά των πρακτόρων J και K θα φορέσει η ηθοποιός Τέσα Τόμσον. Στην ταινία που θα βγει το καλοκαίρι του 2019 η Τόμσον θα πολεμήσει τους κακούς εξωγήινους με τον Λίαμ Νίσον και τον Κρις Χέμσγουορθ, χωρίς αυτή τη φορά τον Γουίλ Σμιθ και τον Tόμι Λι Τζόουνς.

(…) Συνεχίζεται τελικά η δίκη του Χάρβεϊ Ουάινσταϊν καθώς δικαστήριο της Νέας Υόρκης δεν έκανε δεκτό το αίτημά του να απορριφθούν οι κατηγορίες βιασμού και σεξουαλικής παρενόχλησης που αντιμετωπίζει, με το αιτιολογικό ότι έχουν σημειωθεί παρατυπίες από την εισαγγελία και ομολογίες με την πίεση των αστυνομικών αρχών. Ο δικαστής απέρριψε τις αιτιάσεις του τέως παραγωγού και η επόμενη ακρόαση θα γίνει στις 7 Μαρτίου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή