«Ναυάγησε» του Σολδάνο, επιστροφή στου Ρέντη

«Ναυάγησε» του Σολδάνο, επιστροφή στου Ρέντη

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μπορεί ο Φράνκο Σολδάνο να ήταν ο πρώτος στόχος του Ολυμπιακού για την επίθεση, ωστόσο οι νέες αυξημένες απαιτήσεις του προέδρου της Ουνιόν Σάντα Φε, Λουίς Σπαν, οδήγησαν σε «ναυάγιο» τη μεταγραφή. Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν συμφωνήσει σε όλα με 24χρονο Αργεντινό επιθετικό και την ομάδα του προκειμένου να ολοκληρωθεί άμεσα η συμφωνία και να τεθεί ο ποδοσφαιριστής στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς.

Ωστόσο, οι νέες απαιτήσεις του Λουίς Σπαν κρίθηκαν παράλογες και η ομάδα του Πειραιά γνωστοποίησε με επίσημο τρόπο πως αποσύρει το ενδιαφέρον της.

Οι Πειραιώτες φέρονται διατεθειμένοι να αποκτήσουν τον Σολδάνο το καλοκαίρι ως ελεύθερο, ενεργοποιώντας τότε τη συμφωνία που έχουν κάνει ήδη μαζί του. Εκτός και αν η Ουνιόν Σάντα Φε αποδεχθεί όλα όσα είχαν αρχικώς συμφωνηθεί, για να υλοποιηθεί τις επόμενες ημέρες η μεταγραφή. Θεωρείται βέβαιο πως στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο η ομάδα του Πειραιά θα προχωρήσει στην απόκτηση ενός επιθετικού από την αγορά του εξωτερικού.

Σήμερα ολοκληρώνεται η εορταστική άδεια των παικτών των «ερυθρολεύκων» και αύριο θα επιστρέψουν στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη για να αρχίσουν προπονήσεις. Νέο πρόσωπο θα είναι ο Γιώργος Μασούρας, που αποκτήθηκε από τον Πανιώνιο.

Επίσης, ο Μαρτίνς αναμένεται να έχει ξανά στη διάθεσή του τόσο τον Χριστοδουλόπουλο όσο και τον Χασάν, οι οποίοι ταλαιπωρήθηκαν από τραυματισμούς.

Στο διάστημα της διακοπής ολοκληρώθηκαν στο Ρέντη βελτιωτικές εργασίες στο κεντρικό γήπεδο που χρησιμοποιούν οι παίκτες του Ολυμπιακού για προπονήσεις.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή