Πρόσωπα της Παρασκευής

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι πρώτες φωτογραφίες από την ταινία «Η σπηλιά» (The Cave) που αφηγείται τη δραματική ιστορία διάσωσης των 12 αγοριών από το σπήλαιο Tham Luang στην Ταϊλάνδη, δημοσίευσε η ιστοσελίδα του BBC. Σύμφωνα με τον Ταϊλανδό – Ιρλανδό σκηνοθέτη, Tom Waller (φωτ.), το φιλμ θα εστιάζει «στην ανιδιοτέλεια των διασωστών και τις προσωπικές ιστορίες όσων ενεπλάκησαν στην αποστολή», ενώ κάποιοι από τους εθελοντές δύτες δέχθηκαν να συμμετάσχουν ερμηνεύοντας τους εαυτούς τους. Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 29 Ιουλίου.

(…) Την αγάπη του για τις μελωδίες του Λέοναρντ Κοέν, αλλά και τη ρωσική ορθόδοξη εκκλησιαστική μουσική αποκάλυψε ο πρίγκιπας Κάρολος στη διάρκεια ραδιοφωνικής συνέντευξης, που έδωσε με αφορμή τα 70ά γενέθλια του. «Ανέκαθεν αγαπούσα τη φωνή του Λέοναρντ Κοέν και όλη τη στάση του απέναντι στο τραγούδι», δήλωσε. «Το βρίσκω πολύ συγκινητικό, οι στίχοι είναι τόσο ιδιαίτεροι… σε οδηγούν σε έναν μαγικό κόσμο που θυμίζει Σαλβαντόρ Νταλί».

(…) Μια ξεχασμένη φωτογραφία τού Ιαν Κέρτις, τραβηγμένη στη διάρκεια ενός εταιρικού χριστουγεννιάτικου πάρτι τη δεκαετία του 1970, ανακαλύφθηκε τυχαία όταν ένας χρήστης του Facebook «πόσταρε» ένα στιγμιότυπο από το αρχείο του πατέρα του σε ένα γκρουπ κατοίκων του Macclesfield. Οπως αποκαλύφθηκε, ο εν λόγω πατέρας ήταν συνάδελφος του πρόωρα χαμένου τραγουδιστή των Joy Division στο γραφείο ανεργίας του Macclesfield.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή