Δολοφονία 21χρονου στον Πειραιά: «Ο φίλος μου με έσπρωξε για να μην χτυπήσει εμένα η σφαίρα»

Δολοφονία 21χρονου στον Πειραιά: «Ο φίλος μου με έσπρωξε για να μην χτυπήσει εμένα η σφαίρα»

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Με έσπρωξε για να γλιτώσω και χτυπήθηκε εκείνος από την σφαίρα» δήλωσε συγκλονισμένη στον ΣΚΑΪ, η σύντροφος του νεαρού άνδρα που έχασε την ζωή του από πυροβολισμό τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς, έξω από κέντρο διασκέδασης του Πειραιά. 

Όπως διευκρινίζει η κοπέλα, ο τσακωμός δεν έγινε λόγω ερωτικού κινήτρου, όπως και έχει ειπωθεί τις τελευταίες ώρες αλλά ο καυγάς άρχισε με αφορμή το γεγονός ότι θύτης και θύμα αντάλλαξαν απειλητικές ματιές, σκουντήματα και ύβρεις, πριν καν μπουν στο μαγαζί

«Η σφαίρα ερχόταν σε εμένα, αλλά ο Ηλίας με έσπρωξε και χτύπησε εκείνον» αναφέρει η κοπέλα, διευκρινίζοντας πως δεν είχαν σχέσεις με τον δράστη και την παρέα του, ωστόσο τους γνώριζε εξ όψεως καθώς τους είχε δει να κινούνται στην Περιοχή του Πειραιά.

Οι Αρχές έχουν συλλέξει δύο κάλυκες από το σημείο ενώ έχουν στην κατοχή τους βιντεοληπτικό υλικό και μαρτυρίες με τις οποίες θα προσπαθήσουν να εντοπίσουν το δράστη, ο οποίος εκμεταλλεύθηκε τη σύγχυση που ακολούθησε του περιστατικού και διέφυγε πριν φτάσουν άνδρες της αστυνομίας.

Εκτιμάται πως είναι πιθανό να παραδοθεί μετά την λήξη του αυτόφωρου.

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή