Γεωργιάδης για Novartis: Πρέπει να διωχθεί για εσχάτη προδοσία ο Πολάκης

Γεωργιάδης για Novartis: Πρέπει να διωχθεί για εσχάτη προδοσία ο Πολάκης

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Να ενημερώσει σήμερα κιόλας τον ελληνικό λαό για τους χειρισμούς της εισαγγελέως Διαφθοράς, Ελένης Τουλουπάκη στην υπόθεση Novartis, κάλεσε την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Αδωνις Γεωργιάδης.

Ο κ. Γεωργιάδης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, πρόσθεσε πως με τα σημερινά δεδομένα οι καταθέσεις των προστατευόμενων μαρτύρων είναι απολύτως κενές.

Στον απόηχο της δίωξης σε βάρος του ενός εκ των τριών προστατευόμενων μαρτύρων, ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας υποστήριξε ότι πλέον αποδεικνύεται ότι ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης γνώριζε τι έλεγε πέρυσι όταν δήλωνε πως οι μάρτυρες ήταν «πουλάκια που τα έπιασαν στη φάκα» και συνεπώς «κελάηδησαν».

Ο κ. Γεωργιάδης έκανε λόγο για καταφανώς στημένη απόπειρα σπίλωσης των πολιτικών αντιπάλων της κυβέρνησης, και υποστήριξε πως ο κ. Πολάκης πρέπει να τεθεί αντιμέτωπος με την κατηγορία της εσχάτης προδοσίας. Προσέθεσε πως από την κατηγορία της έσχατης προδοσίας δεν εξαιρείται ούτε η εισαγγελική Αρχή.

Υπογράμμισε επίσης, πως εάν ένας από τους προστατευόμενους μάρτυρες είναι εμπλεκόμενος, τότε είναι εμπλεκόμενοι και οι άλλοι δύο και οι καταθέσεις τους είναι για τα σκουπίδια, όπως ανέφερε.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή