Γεμίζει τη φαρέτρα με Σολδάνο ο Ολυμπιακός

Γεμίζει τη φαρέτρα με Σολδάνο ο Ολυμπιακός

2' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κάτοικος Ελλάδας είναι από χθες το πρωί ο Φράνκο Σολδάνο. Ο Αργεντινός επιθετικός αναχώρησε την Τρίτη από την πατρίδα του και μέσω Ρώμης έφθασε το πρωί της Τετάρτης στην Αθήνα, όπου ολοκλήρωσε το τυπικό μέρος της μεταγραφής του στον Ολυμπιακό. Το συμβόλαιό του με τους «Πειραιώτες» θα έχει διάρκεια 4,5 χρόνια.

Εδώ και ένα χρόνο, οι ιθύνοντες της ομάδας του Πειραιά παρακολουθούσαν τον Σολδάνο στην Ουνιόν Σάντα Φε, ενώ ο Πέδρο Μαρτίνς θεωρεί πως το δεύτερο απόκτημα της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου μπορεί να δώσει λύσεις στο επιθετικό σκέλος του παιχνιδιού και κυρίως στην επίτευξη γκολ. Μετά τους Γιώργο Μασούρα και Φράνκο Σολδάνο, ενδέχεται να αποκτηθεί και εξτρέμ από την αγορά του εξωτερικού.

Θα πρέπει να σημειωθεί πως, με υπόδειξη του Φρανσουά Μοδέστο, το καλοκαίρι θα ενταχθεί στο δυναμικό του Ολυμπιακού ο 23χρονος κεντρικός αμυντικός της Αζαξιό Γκαζελέκ, Ουσεϊνού Μπα, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 4,5 χρόνων. Ο Σενεγαλέζος στόπερ θα συνεχίσει να αγωνίζεται στη Γαλλία έως το τέλος της περιόδου, όπως γνωστοποίησε σχετικώς η Αζαξιό.

Στο Μεξικό ο Πάρντο

Χθες, ο Φελίπε Πάρντο «σήκωσε άγκυρα» από τον Πειραιά για να συνεχίσει την καριέρα του στη μεξικανική Ντεπορτίβο Τολούκα. Ο 28χρονος Κολομβιανός εξτρέμ δεν ήταν στα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς και αναζητούσε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, αφού το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό έληγε το καλοκαίρι.

Αρχικώς, είχε διαρρεύσει πως θα τον αποκτούσε η Νεξάκα. Αλλά τελικώς υπέγραψε συμβόλαιο με την Ντεπορτίβο Τολούκα, η οποία και ανακοίνωσε την απόκτησή του.

Ο 28χρονος εξτρέμ αγωνίστηκε σε 77 ματς πετυχαίνοντας 15 γκολ με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Στους «Πειραιώτες» μετακόμισε το καλοκαίρι του 2015 από την Μπράγκα, πρώτα με τη μορφή δανεισμού. Ενα χρόνο μετά, οι «ερυθρόλευκοι» απέκτησαν τα δικαιώματά του. Στο δεύτερο μισό της περιόδου 2016-2017, παραχωρήθηκε δανεικός στη Ναντ, ωστόσο στη συνέχεια επέστρεψε στον Ολυμπιακό, παραμένοντας στο Λιμάνι έως και την ανατολή του νέου χρόνου. Στον Ρέντη συνεχίζει να προπονείται και ο Σεμπά, ο οποίος βρίσκεται επίσης σε αναζήτηση ομάδας.

Εκδίκαση για Λάζαρο

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε πως την Τρίτη θα εκδικαστεί η υπόθεση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου από το Διαιτητικό Δικαστήριο, που αφορά τις εφέσεις των ΠΑΕ Ολυμπιακός και ΠΑΕ ΑΕΚ, αλλά και την πρόσθετη παρέμβαση του ΠΣΑΠ υπέρ του Ελληνα μεσοεπιθετικού. Μία ημέρα νωρίτερα θα εκδικαστεί η προσφυγή της ΠΑΕ Ολυμπιακός σχετικά με την απόφαση της Σούπερ Λίγκας για την αναβληθείσα αγωνιστική του πρωταθλήματος, ώστε να ξεκαθαρίσει αν θα διεξαχθεί η 15η ή η 16η αγωνιστική το τριήμερο 12 έως 14 Ιανουαρίου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή