Πρόσωπα της Πέμπτης

1' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Aν και το βίντεο  που τον δείχνει στην κουζίνα του να μιλάει με την επιτηδευμένη προφορά Νότιου, ως άλλος Φρανκ Αντεργουντ, έγινε viral και δημιούργησε ερωτήματα για μια ενδεχόμενη «επιστροφή» του, δεν κατόρθωσε να πείσει τους Αμερικανούς δικαστές και έτσι ο Κέβιν Σπέισι θα εμφανιστεί ενώπιον του δικαστηρίου τις επόμενες ημέρες για ακρόαση σχετικά με την κατηγορία εναντίον του για σεξουαλική παρενόχληση 18χρονου το 2016. Ο δημοφιλής ηθοποιός, ο οποίος απομονώθηκε από το Χόλιγουντ μετά τις καταγγελίες εναντίον του, είχε υποβάλει αίτημα να μην παρουσιαστεί αυτοπροσώπως στο δικαστήριο, αλλά δεν έγινε δεκτό.

(…) Σαν να μην πέρασε μια μέρα για τον Κάνιε Γουέστ και ο ράπερ καλωσόρισε το 2019 με τουίτ υπέρ του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ. Ο Γουέστ δήλωσε μάλιστα ότι από τώρα και στο εξής θα εμφανίζεται φορώντας το γνωστό κόκκινο καπέλο με το προεκλογικό σύνθημα «Make America Great Again», το οποίο ο ράπερ Pusha T –παραγωγός του οποίου είναι ο Γουέστ– χαρακτήρισε «κουκούλα της Κου Κλουξ (Κλαν) της γενιάς μας».

(…) Πρωτοχρονιά–έκπληξη έκαναν οι θαμώνες του μπαρ Stonewall Inn, όταν είδαν να ανεβαίνει στη σκηνή η Μαντόνα. Η ιέρεια της ποπ είναι πρέσβειρα της 50ής επετείου από τις ταραχές που σημάδεψαν το θρυλικό μπαρ της Νέας Υόρκης το 1969 και έδωσαν μορφή στο σύγχρονο κίνημα για τη LBGTQ κοινότητα. Με τον γιο της Ντέιβιντ Μπάντα στην κιθάρα, η Μαντόνα τραγούδησε το «Like a Prayer» και το «Can’t Help Falling in Love».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή