Οι δεινόσαυροι στην Κηφισιά

Οι δεινόσαυροι στην Κηφισιά

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το μεγάλο εορταστικό πρόγραμμα που ξεκίνησε λίγο πριν από τα Χριστούγεννα το Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας με τίτλο «Ενας δεινόσαυρος κάτω από το δένδρο» συνεχίζεται έως και την Κυριακή 6/1. Το πρόγραμμα ξεκινά κάθε πρωί στις 11 π.μ. στο Αμφιθέατρο του Κέντρου ΓΑΙΑ με την παράσταση «Ενας δεινόσαυρος κάτω από το δένδρο», που ανεβάζει η ομάδα τέχνης «Πάροδος», και στην οποία δεινόσαυροι και άλλα προϊστορικά πλάσματα πρωταγωνιστούν στη δράση.

Το μεσημέρι παίρνει τη σκυτάλη το Θέατρο Σκιών του Γιάννη Νταγιάκου με το «Χριστουγεννιάτικο όνειρο του Καραγκιόζη» στο Αμφιθέατρο «Αγγελος Γουλανδρής».

Παράλληλα, κάθε πρωί από τις 10 και μέχρι τις 3.30 μ.μ. σε συνεχή ροή, χάρη στο «Εργαστήρι των Δεινοσαύρων» τα παιδιά ταξιδεύουν στην εποχή των προϊστορικών πλασμάτων μέσα από τη ζωγραφική και τις χειροτεχνίες και δημιουργούν κατασκευές που τις παίρνουν στο σπίτι.

Τέλος, οι μικροί και μεγάλοι επισκέπτες του Μουσείου μπορούν να επισκεφθούν τις δύο μόνιμες, αλλά και τις περιοδικές εκθέσεις: «Τα ορυκτά και ο άνθρωπος» και τη νέα ψηφιακή έκθεση «Σεισμός στο Μουσείο» που δημιουργήθηκε φέτος.

​​Για περισσότερες πληροφορίες: 210-80.15.870 και στην ιστοσελίδα του μουσείου www.gnhm.gr.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή