H Margot Robbie είναι η κινηματογραφική… Barbie!

H Margot Robbie είναι η κινηματογραφική… Barbie!

1' 20" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σίγουρα θα έχεις δει κάποια ταινία animation με πρωταγωνίστρια την Barbie. H Barbie Ραπουνζέλ, με τον καρυοθραύστη, στη λίμνη των κύκνων, με τις 12 βασιλοπούλες κ.ο.κ. εδώ και χρόνια γίνονται αγαπημένη συνήθεια των παιδιών, για να μην αναφερθούμε στην κούκλα της Mattel που εδώ και σχεδόν 60 χρόνια έχει καταφέρει να μπει σε κάθε σπίτι του κόσμου.

Αν κάπου, κάποτε, αναρωτήθηκες αν θα κάνουν ποτέ μια ταινία live action με πρωταγωνίστρια την Barbie, σου απαντάμε πως ναι, τώρα ήρθε η ώρα.

Η Margot Robbie ανέλαβε τον βασικό ρόλο στην επερχόμενη ταινία, όπως και το ρόλο της παραγωγού μέσω της δικής της εταιρείας παραγωγής LuckyChap Entertainment.

''Παίζοντας με την Barbie προωθείται η αυτοπεποίθηση, η περιέργεια και η επικοινωνία μέσα από την εμπειρία της ανακάλυψη του εαυτού του παιδιού. Στα 60 της χρόνια, η Barbie έδωσε δύναμη στα παιδιά να φανταστούν τους εαυτούς τους σε ρόλους από πριγκίπισσες μέχρι προέδρους. Είναι μεγάλη τιμή που θα αναλάβω αυτό τον ρόλο και να παράξω μια ταινία η οποία πιστεύω πως θα έχει τεράστια επίδραση στα παιδιά και το κοινό παγκοσμίως'' είπε η Robbie στο περιοδικό Variety.

Αυτή η ταινία θα είναι το πρώτο κινηματογραφικό πρότζεκτ της Mattel, η οποία λάνσαρε τo τμημα κινηματογράφου τον περασμένο Σεπτέμβριο με την ελπίδα πως θα παράξει ταινίες βασισμένες στα παιχνίδια της εταιρείας. Αξίζει να πούμε πως το 2017 η Sony σχεδίαζε μια αντίστοιχη ταινία με πρωταγωνίστρια την Amy Schumer και με την Diablo Cody στο ρόλο της σκηνοθέτριας αλλά στο τέλος κατέρρευσε λόγω κακού προγραμματισμού. Η Anne Hathaway ήταν στα σχέδια για να αναλάβει τη θέση αλλά ούτε αυτό έφερε καρπούς.

Σε αναμονή λοιπόν.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή