Τραγωδία με νεκρό εργάτη στο γήπεδο της ΑΕΚ

Τραγωδία με νεκρό εργάτη στο γήπεδο της ΑΕΚ

1' 35" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Eνας άνθρωπος 60 ετών έχασε χθες τη ζωή του πέφτοντας από σκαλωσιά κατά τη διάρκεια των εργασιών της κατασκευής του γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ο άτυχος εργάτης έπεσε στο έδαφος από μεγάλο ύψος και μεταφέρθηκε άμεσα σε νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Μετά το τραγικό δυστύχημα, οι εργασίες σταμάτησαν, ενώ η «Δικέφαλος 1924» και η ΑΕΚ ανέφεραν μέσω τοποθέτησης πως «εκφράζουμε τη βαθύτατη θλίψη μας και τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του θανόντος εργαζόμενου». Ανακοίνωση εξέδωσε και ο σύνδεσμος των οπαδών της ΑΕΚ, «Οriginal 21», αναφέροντας: «Τέτοιες ώρες τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Η οικογένεια της ORIGINAL 21 εκφράζει τη θλίψη της για τον χαμό του άτυχου συνανθρώπου μας στο εργοτάξιο της Νέας Φιλαδέλφειας και στέλνει την αμέριστη συμπαράστασή της στους συγγενείς και φίλους του θύματος. ΑΘΑΝΑΤΟΣ. Καλή δύναμη σε όλους τους εργαζόμενους σε όλο τον κόσμο».

Για το δυστύχημα τοποθετήθηκε και το συνδικάτο οικοδόμων της Αθήνας, καταγγέλλοντας την εργοδότρια εταιρεία Ερμώνασσα. Τα αίτια του δυστυχήματος ερευνώνται.

Στο Κύπελλο Ελλάδος, η ΑΕΚ πήρε προβάδισμα πρόκρισης στα προημιτελικά της διοργάνωσης, μένοντας όμως στο 1-1 με τον Α.Ο. Χανιά/Κισαμμικό στα Περιβόλια. Ο Εκι Πόνσε με ωραίο σουτ στο 37΄ έπειτα από ασίστ του Κλωναρίδη άνοιξε το σκορ για την πρωταθλήτρια Ελλάδος πετυχαίνοντας το 8ο γκολ του στη σεζόν. Στο β΄ μέρος η ΑΕΚ έδειξε περισσότερο να επιχειρεί να διατηρήσει το προβάδισμα παρά να επιδιώκει να διπλασιάσει τα τέρματά της.

Η κρητική ομάδα πίστεψε στο γκολ και το βρήκε στο 92΄ με γκολ του Ρίσκι που σκόραρε από κοντινή απόσταση έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Αρναρέλλη.

Οι ισχυροί άνεμοι έκαναν δύσκολο το έργο των ποδοσφαιριστών, ο αγώνας ήταν ισορροπημένος στο μεγαλύτερο διάστημα και οι φάσεις μπροστά στις δύο εστίες ήταν ελάχιστες.

Α.Ο. ΧΑΝΙΑ/ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ: Παπαδόπουλος, Τόλι, Σεσάι, Ζιούλης, Παπαχρήστος, Σελινιωτάκης, Γκίνη, Σιμόν (68΄ Καραγιάννης), Χαλκιαδάκης (62΄ Αρναρέλλης), Βρεττός, Ρίσκι.

ΑΕΚ: Τσιντώτας, Μπακάκης, Τσόσιτς, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Αλεφ, Μάνταλος, Γκάλο (79΄ Γιαννιώτας), Μπογέ (45΄ Λιβάγια), Κλωναρίδης (70΄ Μοράν), Πόνσε.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή