Σπ. Δανέλλης: Συμφωνία Πρεσπών και ψήφος εμπιστοσύνης δεν πάνε χωριστά

Σπ. Δανέλλης: Συμφωνία Πρεσπών και ψήφος εμπιστοσύνης δεν πάνε χωριστά

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την άποψη ότι θα ήταν καταστροφικό να πάμε σε εκλογές με βασικό ερώτημα τη Συμφωνία των Πρεσπών και τον απόλυτο διχασμό στους προδότες και τους πατριώτες εξέφρασε ο βουλευτής του Ποταμιού, Σπύρος Δανέλλης.

Όπως είπε χαρακτηριστικά ο κ. Δανέλλης μιλώντας στο ραδιόφωνο «ΘΕΜΑ 104,6» : «Ανακύπτουν προβλήματα (τώρα που φέρνει νωρίτερα την ψήφο εμπιστοσύνης), σε σχέση με το δικό μου σκεπτικό. Γιατί θεωρώ ότι η συνέπεια στο βασικό ζήτημα, στο θέμα της συμφωνίας των Πρεσπών, σου δημιουργεί και την υποχρέωση, κατά τη δική μου άποψη, αφού η ψήφος εμπιστοσύνης γι αυτό το πράγμα ζητείται, γιατί αλλιώς δεν θα υπήρχε ζήτημα μη δεδηλωμένης, νομίζω ότι αυτό είναι συνδεδεμένο και δεν πάει χωριστά. Δεν είναι αυτή η βούλησή μου ( να στηρίξω την κοινοβουλευτική πλειοψηφία), αλλά στη ζωή μου έχω μάθει να παίρνω τις ευθύνες που μου αναλογούν και να είμαι συνεπής στις απόψεις και στις αρχές μου. Σίγουρα έχουμε κάποιες διαδικασίες εσωκομματικές που θα ακολουθήσουμε. Θα είναι τραγικό και θα είναι εξαιρετικά καταστροφικό να πάμε σε εκλογές με βασικό ερώτημα, με βασικό επίδικο, τη συμφωνία. Και βεβαίως, τον απόλυτο διχασμό στους προδότες και στους πατριώτες. Για όλα αυτά θα πρέπει όλοι να πάρουμε τις ευθύνες μας».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή