Παρουσιάσεις του νέου βιβλίου του Ευ. Βενιζέλου

Παρουσιάσεις του νέου βιβλίου του Ευ. Βενιζέλου

1' 11" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τριήμερη περιοδεία σε πόλεις ανά την Ελλάδα θα πραγματοποιήσει, αρχής γενομένης από σήμερα, ο Ευάγγελος Βενιζέλος. Ο τέως πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, με αφορμή την έκδοση του νέου του βιβλίου «Η Δημοκρατία μεταξύ συγκυρίας και Ιστορίας. Προσδοκίες και κίνδυνοι από την αναθεώρηση του Συντάγματος» (Εκδόσεις Πατάκη), θα βρεθεί σήμερα στη Λάρισα, στις 7 το απόγευμα, στο ξενοδοχείο Divani Palace (Παπαναστασίου 19). Ομιλητές θα είναι Δημήτρης Κούρκουλας, πρώην υφυπουργός Εξωτερικών και πρέσβης της Ε.Ε., ο Λευτέρης Κουσούλης, συγγραφέας και αρθρογράφος, ενώ τον συντονισμό θα έχει ο δημοσιογράφος Ανδρέας Γιουρμετάκης.

Αύριο ο κ. Βενιζέλος θα βρεθεί στη Θεσσαλονίκη (11.30 το πρωί στο ξενοδοχείο Electra Palace). Ομιλητές θα είναι ο Πέτρος Βασιλειάδης, ομότιμος καθηγητής του ΑΠΘ και διευθυντής του θεολογικού μεταπτυχιακού του IHU, ο Θανάσης Διαμαντόπουλος, ομότιμος καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης, Πάντειο Πανεπιστήμιο, ο Παναγιώτης Μαντζούφας, αναπληρωτής καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου, ΑΠΘ, και ο Γιώργος Σκαμπαρδώνης, συγγραφέας. Τον συντονισμό θα έχει ο αρθρογράφος Σάκης Μουμτζής.

Τέλος, την Κυριακή, θα γίνει παρουσίαση στα Ιωάννινα (11.30 το πρωί, στο ξενοδοχείο Grand Serai) με ομιλητές τον Μηνά Πασχόπουλο, αντιπρύτανη του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, τον Κώστα Τασούλα, βουλευτή της Ν.Δ. και εισηγητή της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την αναθεώρηση του Συντάγματος, και συντονιστή τον δημοσιογράφο Γιώργο Παπαχρήστο. Στόχος, να ακολουθήσουν και άλλες πόλεις ανά την Ελλάδα, ώστε το βιβλίο να παρουσιαστεί ει δυνατόν στα περισσότερα γεωγραφικά διαμερίσματα της χώρας. Ο κ. Βενιζέλος άλλωστε έχει την πεποίθηση πως όσο περισσότερο τέτοιου είδους θέματα γίνονται κτήμα πολλών, κερδισμένη είναι η ίδια η δημοκρατία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή