Αναγκαστική προσγείωση αεροπλάνου από τη Σαουδική Αραβία στην Κρήτη

Αναγκαστική προσγείωση αεροπλάνου από τη Σαουδική Αραβία στην Κρήτη

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Επιτυχημένη αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο «Ν. Καζαντζάκης» του Ηρακλείου πραγματοποίησε αεροσκάφος που εκτελούσε την απευθείας πτήση Ριάντ – Γενεύη.

Οι λόγοι της αναγκαστικής προσγείωσης ήταν οι ενδείξεις για την ύπαρξη τεχνικού προβλήματος που διαπίστωσαν οι πιλότοι, με αποτέλεσμα να ζητήσουν άδεια προσγείωσης στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου, ώστε η βλάβη να εντοπιστεί και να αποκατασταθεί το συντομότερο δυνατό.

Αμέσως ενεργοποιήθηκαν τα προβλεπόμενα πρωτόκολλα για τέτοιου είδους περιστατικά στο αεροδρόμιο με την Πυροσβεστική και τους άνδρες της Ασφάλειας του αερολιμένα να παίρνουν θέση στην πίστα. Το αεροσκάφος ολοκλήρωσε με επιτυχία την αναγκαστική προσγείωση, χωρίς να παρουσιαστούν προβλήματα και ξεκίνησε άμεσα ο τεχνικός έλεγχος.

Οι επιβάτες,που είναι καλά στην υγεία τους, παραμένουν στον χώρο του  αεροδρομίου προκειμένου να συνεχίσουν την πτήση τους αργότερα, είτε με άλλο αεροσκάφος, είτε με το ίδιο μόλις αποκατασταθεί η τεχνική βλάβη.

Πηγή: cretapost.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή