N. Μαυραγάνης: Έχω παραδώσει την παραίτησή μου στον Καμμένο εδώ και 30 ημέρες

N. Μαυραγάνης: Έχω παραδώσει την παραίτησή μου στον Καμμένο εδώ και 30 ημέρες

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την παραίτησή του από το υπουργείο Μεταφορών ανακοίνωσε ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών Νίκος Μαυραγάνης.

Ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, όπως ανέφερε, μιλώντας στο ραδιόφωνο του Real FM, τόνισε πως έχει παραδώσει το κείμενο της παραίτησής του στον Πάνο Καμμένο εδώ και 30 ημέρες, δηλώνοντας την απόφασή του να τον ακολουθήσει στην επιλογή του.

Παράλληλα, δήλωσε πως οι ΑΝ.ΕΛ. έχουν συντάξει κείμενο προσφυγής κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Σχετικά με την παραίτησή του δήλωσε πως: «Εχω δώσει εξουσιοδότηση, με δήλωση παραιτήσεως προς τον Πρόεδρο των ΑΝ.ΕΛ. εδώ και 30-35 ημέρες. Ήδη έχω υποβάλει την παραίτησή μου στον Πρόεδρο, ο οποίος θα τη χρησιμοποιήσει οποτεδήποτε κρίνει, οπότε λογικά αύριο το πρωί».

Σχετικά με τις εξελίξεις και τη στάση των υπόλοιπων στελεχών του κόμματος, σημείωσε: «Ο καθένας λειτουργεί με βάση τη συνείδησή του. Εγώ θεωρώ ότι εφόσον οι ΑΝ.ΕΛ. έχουν κάποιες αρχές, τις οποίες αποδέχτηκα συμμετέχοντας σε συνέδριο του κινήματος δεν θα μπορούσα στη φάση αυτή, με δέλεαρ ένα αντάλλαγμα, είτε ηθελημένο, είτε αθέλητο, να παραμείνω ακόμη 8-9 μήνες έως τον Σεπτέμβριο του 2019 ή όποτε γίνουν εκλογές στη θέση του υφυπουργού, δεν θα με περιποιόμουν τιμή».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή