Τσιόδρας: Εκτός Ποταμιού ο Δανέλλης

Τσιόδρας: Εκτός Ποταμιού ο Δανέλλης

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Υπάρχει πολιτικό ζήτημα μ' αυτήν την κυβέρνηση όπως αυτή διαμορφώνεται με τα νέα δεδομένα» σημείωσε ο Δημήτρης Τσιόρδας, εκπρόσωπος Τύπου του Ποταμιού προσθέτοντας ότι η παράταξή του ενδέχεται να αναθεωρήσει τη στάση της, ενόψει των πολιτικών εξελίξεων.

«Διεμήνυσε ο κ. Δανέλλης στον κ. Θεοδωράκη ότι θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση. Δεν γίνεται ένα μέρος του Ποταμιού να είναι στην αντιπολίτευση κι ένας βουλευτής να είναι στην κυβερνητική πλειοψηφία. Είναι αυτονόητο ότι ο κ. Δανέλλης είναι εκτός Ποταμιού, όταν παραβιάζει αποφάσεις του συνεδρίου και της ΚΟ» υποστήριξε ο κ. Τσιόδρας μιλώντας στο Open TV.

Εξαπέλυσε δε επίθεση στην κυβέρνηση, η οποία επιχείρησε, όπως σημείωσε, να «ψαρέψει» από όλες τις παρατάξεις βουλευτές για να πάρει το πολυπόθητο αριθμό για την εξασφάλιση της ψήφου εμπιστοσύνης.

«Δεν έχουμε δει ποτέ να γίνεται αυτό το πράγμα. Είναι ευτελισμός. Γυρίζουν την πλάτη στον κόσμο που ψήφισε. Δεν γίνεται άλλο να ψηφίζει ο λαός κι άλλο να βλέπει να γίνεται στη Βουλή. Δεν μπορεί αυτή η διαδικασία, να είναι εντάξει. Υπάρχει ζήτημα σε σχέση με την κυβέρνηση», τόνισε χαρακτηριστικά.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή