Ψαριανός: Αν δεν διαγραφεί ο Δανέλλης θα φύγω εγώ

Ψαριανός: Αν δεν διαγραφεί ο Δανέλλης θα φύγω εγώ

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει η απόφαση του βουλευτή του Ποταμιού, Σπύρου Δανέλλη να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση. «Αν δεν διαγραφεί ο Δανέλλης, φεύγω εγώ από το Ποτάμι» είπε ο Γρηγόρης Ψαριανός.

Ο βουλευτής του Ποταμιού, έπειτα από αυτή την εξέλιξη με τον κ. Δανέλλη, εξέφρασε την ελπίδα ότι το κόμμα του θα κινηθεί ενιαία και σε διαφορετική λογική από την έως τώρα θέση του όσον αφορά τη συμφωνία των Πρεσπών ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει θέμα κομματικής πειθαρχίας στην ψήφιση για τη συμφωνία αλλά υπάρχει στο ζήτημα της παροχής ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.

«Ολοι μαζί τώρα θα αποφασίσουμε και ελπίζω να πάμε σε διαφορετική και ενιαία στάση για τη συμφωνία των Πρεσπών» είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στον ΑΝΤ1, χωρίς ωστόσο να αποκλείει το ενδεχόμενο αποχώρησης του Ποταμιού από την ψηφοφορία.

Αναφερόμενος στο δικό του πολιτικό μέλλον τόνισε ότι ακόμα και να αποχωρήσει από το Ποτάμι, θα παραμείνει ανεξάρτητος βουλευτής και δεν θα προσχωρήσει σε άλλη κοινοβουλευτική ομάδα.

«Είναι ανέντιμο και λάθος να μετακινείσαι από την μια κοινοβουλευτική ομάδα στην άλλη, την ίδια κοινοβουλευτική περίοδο, χωρίς να παρεμβάλλονται εκλογές. Όσοι μετακινούνται από το ένα κόμμα στο άλλο είναι αποστάτες», συμπλήρωσε και κατέληξε:

«Μακάρι να γίνουν γρήγορα οι εκλογές».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή