Στην αναμονή ο Παναθηναϊκός για τον Αρμενάκα

Στην αναμονή ο Παναθηναϊκός για τον Αρμενάκα

1' 27" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κάθε άλλο παρά αγχωμένος εμφανίζεται ο Παναθηναϊκός στις μεταγραφικές του αναζητήσεις. Στα μισά της μεταγραφικής περιόδου, οι «πράσινοι» δεν έχουν ενισχυθεί με νέους παίκτες, καθώς η συμφωνία με τον Πάνο Αρμενάκα δεν έχει ενεργοποιηθεί ακόμη λόγω εκκρεμότητας που έχει ο ομογενής ποδοσφαιριστής με την Ουντινέζε. Στις συζητήσεις με τον Παναθηναϊκό, ο εκπρόσωπός του έδωσε τη διαβεβαίωση ότι ο 20χρονος επιθετικός είναι ελεύθερος, αλλά μέχρι τώρα δεν έχει προσκομίσει το σχετικό έγγραφο από την πρώην ομάδα του, γι’ αυτό και αναβάλλεται συνεχώς η άφιξή του στην Ελλάδα για να ξεκινήσει προπονήσεις.

Η πλευρά του παίκτη ισχυρίζεται ότι το πρόβλημα είναι καθαρά διαδικαστικό και μέσα στις επόμενες ημέρες θα λυθεί, αλλά, αν δεν έλθουν τα απαραίτητα έγγραφα, ο Αρμενάκας δεν θα επιστρέψει στο Κορωπί. Ανεξάρτητα από την εξέλιξη που θα έχει το συγκεκριμένο θέμα, ο Νταμπίζας ψάχνει χωρίς πίεση. Αν βρεθεί κάποια καλή ευκαιρία από την αγορά των ελευθέρων ποδοσφαιριστών ή καλός παίκτης που να μπορεί να έλθει ως δανεικός, θα γίνει η σχετική κίνηση. Αν όχι, το ρόστερ θα μείνει ως έχει, ενδεχομένως και πιο ανάλαφρο, καθώς ο Δώνης εκτιμά ότι ορισμένοι από τους νεαρούς παίκτες του που δεν έχουν πάρει ακόμα χρόνο συμμετοχής πρέπει να δοθούν δανεικοί για να αποκτήσουν εμπειρίες.

• Αρκετές πιθανότητες έχει ο Ινσούα να προλάβει τον αγώνα Κυπέλλου με τη Λαμία, την άλλη Πέμπτη στο ΟΑΚΑ. Η μαγνητική έδειξε ότι έχει υγρό στο γόνατο και θα χρειαστεί περίπου μία εβδομάδα για να αποθεραπευθεί. Το παιχνίδι της Δευτέρας με τη Λαμία για το πρωτάθλημα ούτως ή άλλως θα το έχανε, καθώς έχει δηλωθεί να εκτίσει σε αυτό τη μία αγωνιστική της ποινής του (τέσσερις κίτρινες).

• Ρεπό είχαν χθες οι «πράσινοι», όπως συνήθως κάθε Τρίτη όταν δεν υπάρχει αγώνας μεσοβδόμαδα. Σήμερα θα γίνουν δύο προπονήσεις, πρωί και απόγευμα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή