Σοκ με τον Παππά στον Παναθηναϊκό

Σοκ με τον Παππά στον Παναθηναϊκό

1' 40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στον «ανήφορο» του Παναθηναϊκού προς την πρώτη οκτάδα της Ευρωλίγκας προστέθηκε ένα ακόμη εμπόδιο από τον βαρύ τραυματισμό του Νίκου Παππά (ρήξη χιαστού για δεύτερη φορά σε διάστημα 3,5 χρόνων), ο οποίος αποχαιρέτησε πρόωρα και άδοξα τη φετινή περίοδο.

Κι αν ο Παναθηναϊκός απώλεσε τον Παππά και περιμένει την επιστροφή του Λάνγκφορντ, ο «αιώνιος» αντίπαλός του Ολυμπιακός (12 νίκες – 7 ήττες), που θα παίξει σήμερα στην Κωνσταντινούπολη, με αντίπαλο την πρωτοπόρο Φενέρμπαχτσε (17 νίκες-2 ήττες), δεν αντιμετωπίζει τις ίδιες έγνοιες.

Στην τελευταία προπόνηση των «πρασίνων», πριν από τη σημερινή κρίσιμη αναμέτρηση με την ισόβαθμη Μακάμπι του Γιάννη Σφαιρόπουλου (8 νίκες – 11 ήττες), στο Τελ Αβίβ (21.30), για την 20ή αγωνιστική της Ευρωλίγκας, ο 28χρονος γκαρντ στάθηκε ξανά άτυχος καθώς υπέστη ρήξη χιαστού, όπως είχε συμβεί την άνοιξη του 2015 σε αγώνα Παναθηναϊκού – Κολοσσού. Ο Παππάς, που δέχθηκε ευχές για ταχεία ανάρρωση από τη διοίκηση της ΚΑΕ και όλα τα μέλη της ομάδας, θα χρειαστεί έξι μήνες για να αρχίσει ξανά προπονήσεις.

«Ηταν από τους λίγους παίκτες που διαθέτουμε και σούταραν καλά. Είμαστε τυχεροί που πλέον έχουμε τον Σον Κιλπάτρικ», είπε ο Ρικ Πιτίνο, αλλά αναφέρθηκε εκ νέου στο φλέγον της ευστοχίας στα σουτ από τους περιφερειακούς παίκτες.

«Το μεγαλύτερο πρόβλημά μας είναι ότι δεν σουτάρουμε καλά και αυτό είναι κάτι που δεν πρόκειται να αλλάξει εάν δεν αλλάξουν οι παίκτες. Οπως έχω ξαναπεί, ο Στεφ Κάρι δεν θα έρθει σ’ εμάς, οπότε πρέπει να συγκεντρωθούμε στην άμυνα. Η Μακάμπι παίζει το καλύτερο μπάσκετ στην Ευρωλίγκα και η άμυνα θα είναι το κλειδί».

Στον Ολυμπιακό (12 νίκες- 7 ήττες) ο Ντέιβιντ Μπλατ, στο περιθώριο των δηλώσεών του για τον αγώνα με τη Φενέρ, εξεμάνη για την απόλυση του Μπαρτζώκα από τη Χίμκι: «Δεν είναι δυνατόν να έχουν απολυθεί 7 από τους 16 προπονητές. Αυτό το γεγονός με εξοργίζει. Για τη δυναμικότητα της Φενέρ δεν χρειάζεται να πω κάτι ιδιαίτερο. Θα είμαστε πανέτοιμοι για να είμαστε ανταγωνιστικοί».

Τα παιχνίδια Αρμάνι – Ζαλγκίρις και Ρεάλ – Εφές θα ολοκληρώσουν το σημερινό πρόγραμμα της 20ής αγωνιστικής.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή