Παναθηναϊκός: Με Κουρμπέλη και Ινσούα κόντρα στη Λαμία

Παναθηναϊκός: Με Κουρμπέλη και Ινσούα κόντρα στη Λαμία

1' 35" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα δύο τελευταία εισιτήρια από τα οκτώ της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου κληρώνονται σήμερα, με το ενδιαφέρον να επικεντρώνεται περισσότερο στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Λαμία παρά στο τοπικό ντέρμπι του Ηρακλείου ΟΦΗ – Εργοτέλης.

Αυτή την παραπάνω πινελιά δεν τη δίνει τόσο το 1-0 της νίκης της Λαμίας στο πρώτο παιχνίδι, όσο το ότι έχει πάρει για τα καλά τον αέρα του Παναθηναϊκού, σε σημείο που να θεωρείται πια ο «κακός του δαίμονας». Τον απέκλεισε πέρυσι στο Κύπελλο νικώντας τον μάλιστα με 4-1, ενώ τον νίκησε δύο φορές 1-0 μέσα σε δύο εβδομάδες στο 2019, μία για το Κύπελλο και άλλη μία για το πρωτάθλημα.

Οι «πράσινοι» πάνε στο αποψινό (19.30, Cosmotesports) παιχνίδι χωρίς καμία διάθεση για διαχείριση δυνάμεων ενόψει της δύσκολης συνέχειας στη Σούπερ Λίγκα, όπου τους περιμένουν τέσσερα παιχνίδια (τα τρία σερί εκτός έδρας) μέσα σε 14 ημέρες. Ο Δώνης πήρε στην αποστολή τον Κουρμπέλη και θα τον ξεκινήσει, όπως και τους Ινσούα και Κουλιμπαλί.

Στη 18άδα θα είναι και ο Χρήστος Δώνης, σε αντίθεση με τους Μουνιέ (δείχνει εκτός ρυθμού), Αλτμαν (για να μην επιβαρυνθεί μετά την επιστροφή του), Πούγγουρα (τραυματίας), Τζανδάρη, Στάικο για λόγους τακτικής και τον ανέτοιμο Πάνο Αρμενάκα, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο 2,5 χρόνων και ανακοινώθηκε χθες. Ο Χάβος άφησε εκτός αποστολής τους Δημούτσο, Μπαράλες και Σαράνοφ για να αποφορτιστούν, τους τραυματίες Μπλάζιτς, Μπερτόλιο και τον Μπεχαράνο.

Πολλές αλλαγές θα κάνει σήμερα (17.15, Cosmotesports) και ο ΟΦΗ, καθώς το 1-1 του πρώτου αγώνα και η διαφορά δυναμικότητας με τον Εργοτέλη, δίνουν την άνεση στον υπηρεσιακό προπονητή του Νίκο Καραμπετσάκη να ξεκουράσει τους Γιαννούλη, Μπράουν, Στρέζο και Ντίνα. Εκτός είναι και ο τραυματίας Ναμπί. Παρών στις εξέδρες του Γεντί Κουλέ θα είναι και ο Γιακουμάκης, ο οποίος αναμένεται σήμερα στο Ηράκλειο για να ολοκληρώσει τον δανεισμό του από την ΑΕΚ στον ΟΦΗ (θα έχει και οψιόν αγοράς) μέχρι το καλοκαίρι. Εκτός αποστολής του Εργοτέλη έμειναν ο τιμωρημένος Μαζουλουξής και ο Γιάννης Κοιλιάρας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή