ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παπαχριστόπουλος: Θα παραιτηθώ αλλά θα καθυστερήσω λίγο γιατί χάλασε το αυτοκίνητό μου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

Εντός της ημέρας αναμένεται να υποβάλει την παραίτησή του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος ωστόσο θα καθυστερήσει λίγο καθώς, πρόεκυψε πρόβλημα με το αυτοκίνητό του.

«Θα παραιτηθώ εντός της ημέρας. Εγώ τον λόγο μου τον κρατάω. Απλώς θα καθυστερήσω λίγο να πάω στη Βουλή γιατί χάλασε το αυτοκίνητό μου» είπε ο κ. Παπαχριστόπουλος, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Με χθεσινές του δηλώσεις κατέστησε σαφές ότι παραδίδει την έδρα του οικειοθελώς. «Κανείς δεν μου το ζήτησε» είπε χαρακτηριστικά.

Ο ίδιος ανέφερε ότι έχει βρεθεί στο «μάτι του κυκλώνα» χωρίς να το επιδιώξει, καθώς, όπως εξήγησε, αφ' ης στιγμής ενέσκηψε το «θέμα της FYROM», διαχώρισε τη θέση του από εκείνη των ΑΝΕΛ και αυτό το είπε τόσο στην ΚΟ όσο και στην Εκτελεστική Επιτροπή του κόμματος.

Τέλος, ως προς το ζήτημα αυτό είπε ότι ο ίδιος δεν παραβίασε καμία αρχή του και υπενθύμισε ότι η προσπάθεια εξεύρεσης λύσης με σύνθετη ονομασία, erga omnes, περιλαμβανόταν στις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που εκφώνησε ο πρωθυπουργός στη Βουλή τον Ιανουάριο του 2015.

Online

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ