Δείπνο τετ-α-τετ

17" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

O head sushi chef του εστιατορίου Matsuhisa Athens, Τόνυ Βρατσάνος, δημιούργησε ένα ξεχωριστό μενού με γιαπωνέζικες fusion γεύσεις για τα ζευγάρια που την ημέρα των ερωτευμένων θα επιλέξουν να δειπνήσουν στην καρδιά της Αθηναϊκής Ριβιέρας.

Οι εκλεπτυσμένες γαστρονομικές προτάσεις συνοδεύονται με σαμπάνια Taittinger (προαιρετικά) και δύο κοκτέιλ Romeo & Juliet.

Τιμή μενού 110 ευρώ το άτομο. Κρατήσεις: 210-8960510.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή