Εντοπίστηκε σορός στο βυθισμένο αεροπλάνο του Εμιλιάνο Σάλα – Τα πρώτα υποβρύχια πλάνα

Εντοπίστηκε σορός στο βυθισμένο αεροπλάνο του Εμιλιάνο Σάλα – Τα πρώτα υποβρύχια πλάνα

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μία σορός έχει εντοπιστεί στα συντρίμμια του βυθισμένου αεροπλάνου που μετέφερε τον Εμιλιάνο Σάλα στη Μάγχη, όπως ανακοίνωσαν σήμερα οι αρμόδιες αρχές.

Ο 28χρονος Αργεντινός επιθετικός που ταξίδευε από τη Γαλλία στη Μεγάλη Βρετανία, καθώς μόλις είχε πάρει μεταγραφή από τη Ναντ στην Κάρντιφ, καθώς και ο πιλότος του αεροσκάφους, Ντέιβιντ Ιμποτσον, αγνοούνται εδώ και δύο εβδομάδες ενώ τα συντρίμμια του αεροπλάνου εντοπίστηκαν χθες από ιδιωτική εταιρία ερευνών. 

Η βρετανική Υπηρεσία Ερευνών Αεροπορικών Ατυχημάτων δήλωσε ότι εντόπισε την σορό χρησιμοποιώντας μια υποβρύχια κάμερα και ότι «εξετάζει τώρα τα επόμενα βήματα, σε συνεννόηση με τις οικογένειες του πιλότου και επιβάτη, και την αστυνομία».

Παράλληλα, δόθηκε στην δημοσιότητα η πρώτη υποβρύχια φωτογραφία του μοιραίου μονοκινητήριου αεροπλάνου.

Το αεροπλάνο είχε εξαφανιστεί στις 21 Ιανουαρίου, εκτελώντας το δρομολόγιο, Ναντ -Κάντριφ. Χάθηκε από τα ραντάρ πάνω από τη Μάγχη και συγκεκριμένα ενώ βρισκόταν σε απόσταση περίπου 20 χιλιομέτρων βορείως του νησιού Γκέρνζι.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή