Η πολυτέλεια της απλότητας

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το ξενοδοχείο Schweizerhof Zermatt βρίσκεται σε υψόμετρο 1.600μ. στο ελβετικό Zermatt, στα σύνορα Ιταλίας και Ελβετίας. Το πολυτελές σαλέ, που διαθέτει 95 δωμάτια και σουίτες, άνοιξε ξανά τον περασμένο Δεκέμβριο μετά από ριζική ανακαίνιση. Πραγματικό καταφύγιο για παρέες και οικογένειες, προσφέρει άνετους χώρους που επικοινωνούν µεταξύ τους, αλλά και µικρά lounges για πιο οικείες στιγµές.

Το αρχιτεκτονικό γραφείο των Kristian Gavoille + Valerie Garcia διατήρησε στοιχεία της ορεινής παράδοσης, όπως ξύλο, ζεστά χρώματα και υφές, τα οποία συνδύασε με πιο εξεζητημένες λεπτομέρειες για ένα σοφιστικέ αποτέλεσμα. Το κατάλυμα υποστηρίζει τις σύγχρονες τεχνολογίες και διαθέτει μάλιστα ειδική εφαρµογή που επιτρέπει στους επισκέπτες να κλείνουν τραπέζι στο εστιατόριο, να ενοικιάζουν εξοπλισµό για δραστηριότητες κ.ά.

Η πολυτέλεια της απλότητας-1

Στo εστιατόριο Kitchen θα δοκιμάσετε κλασικά πιάτα από την ελβετική, την ιταλική, την αμερικανική και τη γαλλική κουζίνα, ενώ στο La Muna, περουβιανής και ασιατικής έμπνευσης μενού. Mέσα από την απλότητα και την αυθεντικότητά του, το Schweizerhof προτείνει μια νέα εκδοχή απόλαυσης του βουνού.

schweizerhofzermatt.ch

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή