Ο αρχηγός του Ναζιστικού Κόμματος, Αδόλφος Χίτλερ, χαιρετάει ναζιστικά τα πλήθη που τον ζητωκραυγάζουν, αφού έχει ορκιστεί καγκελάριος της Γερμανίας από τον πρόεδρο του Γερμανικού Ράιχ, Πάουλ φον Χίντενμπουργκ, στο Βερολίνο, το 1933. Στα δεξιά του, χαιρετάει επίσης το πλήθος ο υπουργός άνευ χαρτοφυλακίου του υπουργικού συμβουλίου του Χίτλερ, Χέρμαν Γκέρινγκ. (AP Photo)


Μία ημέρα μετά την άφιξη τους στη Νέα Υόρκη και την «εισβολή» της Beatlemania στην Αμερική, τα τέσσερα «Σκαθάρια» από το Λίβερπουλ πραγματοποιούν την πρώτη τους εμφάνιση στην αμερικανική τηλεόραση, στην εκπομπή «Ed Sullivan Show», στη Νέα Υόρκη, το 1964. Εδώ, οι Τζορτζ, Τζον, Ρίνγκο και Πολ φωτογραφίζονται στο σετ της εκπομπής, λίγο πριν μαγέψουν το αμερικανικό κοινό με τις γλυκιές μελωδίες των «All My Loving», «She Loves You» και «I Want To Hold Your Hand», καθώς και άλλων αγαπημένων κομματιών τους. (AP Photo)


Ο πρίγκιπας Φίλιππος, Δούκας του Εδιμβούργου, ταΐζει με το χέρι του ένας σμήνος πιγκουίνων κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού του στην Ανταρκτική, το 1957. (AP Photo)

Online

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ