Κουρουμπλής για Μωραΐτη: Καθένας πριν μιλήσει πρέπει να βουτάει τη γλώσσα στο μυαλό του

Κουρουμπλής για Μωραΐτη: Καθένας πριν μιλήσει πρέπει να βουτάει τη γλώσσα στο μυαλό του

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σφοδρή κριτική άσκησε ο Παναγιώτης Κουρουμπλής στο νέο υφυπουργό Υποδομών Θάνο Μωραΐτη, με αφορμή παλαιότερες δηλώσεις του για τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Εγώ δεν θα πήγαινα στον ΣΥΡΙΖΑ αν είχα πει αυτά που έχει πει ο ίδιος» σχολίασε (Παραπολιτικά fm) προσθέτοντας πως καθένας πριν μιλήσει πρέπει να βουτάει τη γλώσσα στο μυαλό του.

«Πριν αποφασίσει ο κ. Μωραΐτης να έρθει στον ΣΥΡΙΖΑ θα έπρεπε να τα σκεφτεί αυτά. Εγώ δεν θα το έκανα, φανταστείτε τώρα εγώ να προσχωρήσω στη Νέα Δημοκρατία. Όταν εγώ μιλάω με έντονο τρόπο για αυτό το κόμμα όμως, αποφεύγοντας τους χαρακτηρισμούς γιατί δεν μιλάω ούτε για απατεώνες ούτε για λωποδύτες».

Ο κ.Κουρουμπλής πρόσθεσε πως υπάρχουν αντιδράσεις εντός του ΣΥΡΙΖΑ για την υπουργοποίηση του, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν έχει καμία σχέση με την «μετεγγραφή».

«Βλέπω ότι υπάρχουν αντιδράσεις στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν είμαι εκτός τόπου και χρόνου. Ο καθένας θα κριθεί για αυτά που είπε και για αυτά που κάνει».

Την ίδια ώρα ο κ. Κουρουμπλής έπαιρνε αποστάσεις από τον κ. Πολάκη για τη απόφαση του να πει στο εφετείο την υπόθεση με τον εκλιπόντα Βασίλη Μπεσκένη.

«Με βάζετε σε μία θέση να πω πράγματα. Υπάρχουν, στη ζωή των πολιτικών, και άτυχες στιγμές» ανέφερε.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή