ΓΑΔΑ: Δεν προκύπτει αστυνομική βία για τον θάνατο 34χρονου αλλοδαπού στο Α.Τ. Ομόνοιας

ΓΑΔΑ: Δεν προκύπτει αστυνομική βία για τον θάνατο 34χρονου αλλοδαπού στο Α.Τ. Ομόνοιας

39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Από τα μέχρι τώρα δεδομένα της έρευνας, που διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αθηνών, για τον θάνατο 34χρονου Νιγηριανού στο Αστυνομικό Τμήμα Ομόνοιας δεν προκύπτει αστυνομική βία», τονίζει σε αποψινή ανακοίνωσή της η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, σχετικά με δημοσιεύματα που αναφέρονται στον θάνατο του αλλοδαπού.

Η ΓΑΔΑ σημειώνει ακόμη γι' αυτό το θέμα:

«Ο αλλοδαπός, υπήκοος Νιγηρίας, προσήχθη στο αστυνομικό τμήμα για εξακρίβωση της δικαστικής του ταυτότητας, στις 11:30 της 8ης Φεβρουαρίου 2019. Κατά τον χρόνο παραμονής του στον χώρο αναμονής του αστυνομικού τμήματος έχασε τις αισθήσεις του, χωρίς προηγουμένως να έχει εκφράσει κάποια αδιαθεσία στους αστυνομικούς. Άμεσα κλήθηκε και προσήλθε, περίπου στις 12:20, προσωπικό του Ε.Κ.Α.Β, οπότε διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Αναμένονται από την ιατροδικαστική υπηρεσία τα αποτελέσματα των τοξικολογικών και ιστολογικών εξετάσεων, προκειμένου να προσδιοριστούν τα ακριβή αίτια του θανάτου».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή