Πολάκης: Δεν ηχογραφώ κανέναν – Ο,τι έχω να πω το λέω καθαρά και μπροστά

Πολάκης: Δεν ηχογραφώ κανέναν – Ο,τι έχω να πω το λέω καθαρά και μπροστά

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την τηλεφωνική επικοινωνία και το περιεχόμενο αυτής που είχε με τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννης Στουρνάρας, επιβεβαίωσε και από το βήμα της Βουλής, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης. 

Ωστόσο, στην ερώτηση εάν ηχογράφησε τη συνομιλία, ο κ. Πολάκης είπε: «Εγώ δεν ηχογραφώ κανέναν, ό,τι έχω να πω το λέω καθαρά και μπροστά. Εχω πολύ μεγάλο μνημονικό θυμάμαι πολύ καλά τι έχω πει πριν από 25 χρόνια». 

Νωρίτερα, σε ανάρτησή του στο Facebook έγραφε: «Είναι αλήθεια ότι τηλεφώνησα στον κύριο Στουρνάρα. Είναι αληθές το περιεχόμενο της συνομιλίας έτσι όπως μεταφέρθηκε χθες στην ιστοσελίδα Ντοκουμέντο. Είναι απολύτως ψευδές ότι κατέγραψα την συνομιλία μας ή ότι απείλησα τον κο Στουρνάρα».

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας προχώρησε μάλιστα σε προτροπές στον διοικητή της ΤτΕ: «καλό είναι να θυμάται την ανεξαρτησία του θεσμού που εκπροσωπεί και όταν στήνει σκευωρίες εναντίον μελών της κυβέρνησης και όχι μόνο όποτε τον βολεύει».

Είχε προηγηθεί η δήλωση του κ. Στουρνάρα στην οποία κάνει λόγο για «βάναυση θεσμικά εκτροπή» καλώντας τις αρμόδιες δικαστικές αρχές να παρέμβουν.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή