Έγινε η τελετή παράδοσης-παραλαβής στο υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης

Έγινε η τελετή παράδοσης-παραλαβής στο υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε κλίμα συγκίνησης πραγματοποιήθηκε σήμερα η τελετή παράδοσης- παραλαβής στο υφυπουργείο Μακεδονίας- Θράκης.Κατά τη διάρκεια της τελετής, η απερχόμενη υφυπουργός Μακεδονίας- Θράκης, Κατερίνα Νοτοπούλου, παρέδωσε το χαρτοφυλάκιο του ΥΜΑΘ στη διάδοχό της, Ελευθερία Χατζηγεωργίου.

Στην ομιλία της  η κ. Νοτοπούλου αναφέρθηκε στο έργο του ΥΜΑΘ, σημειώνοντας πως έγινε επένδυση στις συνεργασίες και στην ενδυνάμωση των σχέσεων όλων των φορέων.

Αναφερόμενη στην Συμφωνία των Πρεσπών είπε πως η Μακεδονία και η Θράκη είναι πλέον είναι πλέον πύλη Ειρήνης και πόλος ανάπτυξης στα Βαλκάνια και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη. 

Μιλώντας για την διάδοχο της, Ελευθερία Χατζηγεωργίου έκανε λόγο για μια νέα μαχητική γυναίκα, μια αποτελεσματική γυναίκα, μια αγωνίστρια.

Από την πλευρά της, η νέα ΥΠΑΘ χαρακτήρισε τιμητική την πρόταση του πρωθυπουργού να αναλάβει το χαρτοφυλάκιο του υπουργείου ενώ μιλώντας για τη Συμφωνία των Πρεσπών έκανε λόγο για μια «συμφωνία πρότυπο».

«Η συμφωνία των  Πρεσπών κινητοποίησε ευαισθησίες και φόβους. Στο μέλλον θα αποδείξει ότι αναβαθμίζει τον ρόλο της Ελλάδας ως πυλώνα σταθερότητας»,σημείωσε.

Πηγή: thestival.gr

 
 
 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή