Ν.Δ.: Μέθοδοι υποκόσμου από την κυβέρνηση

Ν.Δ.: Μέθοδοι υποκόσμου από την κυβέρνηση

1' 39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σκληρή γλώσσα χρησιμοποίησε η Νέα Δημοκρατία για την υπόθεση Πολάκη, κατηγορώντας την κυβέρνηση για «μεθόδους υποκόσμου» και ζητώντας την παρέμβαση της Δικαιοσύνης, ενώ έβαλε στο ίδιο κάδρο παρακμής τη δημόσια αντιπαράθεση Νίκου Κοτζιά και Πάνου Καμμένου, κατηγορώντας τους ότι διασύρουν διεθνώς τη χώρα.

Υπενθυμίζοντας το κοντράστ ανάμεσα στις τελευταίες κινήσεις και επαφές του Κυριάκου Μητσοτάκη τόσο στην Αθήνα όσο και στο Μόναχο, οι οποίες επικεντρώθηκαν στην προσέλκυση επενδύσεων και στις προτάσεις κατά τη συνάντηση που είχε τη Δευτέρα με τους εκπροσώπους των συστημικών τραπεζών για την προστασία της πρώτης κατοικίας και τα πεπραγμένα της κυβέρνησης, η Πειραιώς υπογράμμισε ότι «την ώρα που η Ν.Δ. αγωνίζεται να φέρει στη χώρα επενδύσεις για να δημιουργηθούν νέες δουλειές, η καταρρέουσα κυβέρνηση δεν διστάζει να χρησιμοποιεί ακόμα και μεθόδους υποκόσμου για να παραμείνει λίγο ακόμα στην εξουσία».

«Ο κ. Πολάκης είναι ο καθρέφτης του κ. Τσίπρα. Μόνο που ο κ. Τσίπρας δεν μπορεί άλλο να κρύβεται, ούτε και η Δικαιοσύνη, που οφείλει να παρέμβει», σημείωσε η αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Σοφία Ζαχαράκη.

Υπενθυμίζεται ότι το βράδυ της Δευτέρας, λίγο μετά τη δημοσιοποίηση του υποτιθέμενου περιεχομένου του διαλόγου ανάμεσα στον κ. Πολάκη και τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, η Νέα Δημοκρατία μίλησε για «κατάντια» στην οποία οδηγεί την Ελλάδα η κυβέρνηση και για απόπειρα «εκβιασμού» του κεντρικού τραπεζίτη, ενώ κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι εξακολουθεί να καλύπτει τον «ανεκδιήγητο» υπουργό του, ενώ μετατρέπει την Ελλάδα σε μπανανία.

Για Κοτζιά – Καμμένο

Στο ίδιο κάδρο, διασυρμού της χώρας διεθνώς, έβαλε η Νέα Δημοκρατία και τη δημόσια αντιπαράθεση Νίκου Κοτζιά και Πάνου Καμμένου, καθώς, όπως σημείωσε ο τομεάρχης Εξωτερικών της Ν.Δ., «όχι μόνο αλληλοεκβιάζονται, αλλά και υβρίζονται πλέον με όρους χαμαιτυπείου». «Θα ήταν άνευ σημασίας αν δεν επρόκειτο για τους δύο ανθρώπους που διαχειρίστηκαν επί τέσσερα ολόκληρα χρόνια τα ζωτικότερα συμφέροντα της χώρας, την εξωτερική της πολιτική και την ασφάλειά της», σημείωσε ο Γιώργος Κουμουτσάκος, προσθέτοντας ότι ακόμα και μετά την απομάκρυνσή τους βλάπτουν τη χώρα. «Αυτούς, όμως, επέλεξε ο κ. Τσίπρας. Αυτούς εμπιστεύθηκε. Να τους χαίρεται», κατέληξε.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή